Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ked nie dovolenka, aspon welness! Buduci vikend idemeeeeeeeeeeeeeeee! Sa tesikujeeeeeeeeeeeeem! Priserne!!!!!!! 😀 😀 😀 😎
@victory1 A kam sa poberiete na víkend? Máš nejaké obľúbené konkrétne welnessko?
Už pracujem v sklade 😀 😝, odbudli 3, slovom tri plné várky prádla 😉. A pri tejto šťastnej chvíľke som prišla na to, že tá "hmhmhm" práčka teraz, pre zmenu, nepoužíva si aviváž. Inokedy nevyžmýka. Inokedy si svojvoľne skráti program. Muž mi to nechce veriť. Tá "hmhmhm" práčka to robí len mne. Muža asi zbožňuje. Vzniká medzi nimi zvláštne puto. Muž verí jej a nie mne. Začnem žiarliť? Nechce, aby od nás odišla za žiadnu cenu. Asi preto, že je odo mňa mladšia... Má len 4 roky.
😀 😀 😀
@lorela Ideme do CR, do Zitkovej, hotel Kopanice... 🙂 ...je to od nas na skok, cize neprecestujem pol dna, idealne ubytko s balkonom /da sa rano vypit kafe s cigou 😀/, velmi prijemny a ochotny personal, skvele moravske vina, sikovna maserka , v balicku su ranajky na izbu, virivka v sukromi s flasou sektu... 😀 ..a objednala som si anticelelitidnu masaz...vyskusam...
..a ako bonus, skocime do Luhacovic, mam tam jeden super obchodik, kde maju krasne saka, nohavice... 😀 ...si zasluzim🙂
...no, vyzera to, ze tvoja pracka si jednoducho zije vlastnym zivotom... 😀 ..ja som mala taky televizor, sam sa daval hlasnejsie, tichsie, sam sa vypol...a nesiel zapnut..no, ale ked sa zacal v noci aj sam zapinat, bol s velkou pompou poslany do vecnych lovist 😀
..ty mas ale pri tej pracke vyhodu, kedze poslucha len manzela, musi prat len on... 😝 😀
@katia77 Dakujem! Aj ja si to prajem... 😎 ..s tym papanim bude asi problem ... 😖 ..na ranajky nepisu zlozenie sunky, parky a vajcia na sedem sposobov nejem a caka nas , ze "romanticka vecera", co znamena, ze okrem roztrusenych lupienkov a srdiecok po stole, styri chody a ako bonus horuce maliny s vanilkovou zmrkou... 😔 ...ach jaj! A to som sa este nespamatala zo svadby! 😠
@victory1 Úúúúžasná predstava!
Ako ste sa mali? Že sa vôbec pýtam... 😉 Určite fantasticky!
A taký obchod by sa veru zišiel aj mne.
Veľmi pekne si to vystihla "žije si vlastným životom". Celý víkend som si s ňou užila, nechcem ju vidieť aspoň 2 - 3 dni. Mužík si sem - tam niečo operie, asi preto mu je naklonená, lebo je jej vzácnejší 😀
@lorela ..sme sa este nemali...az od 13.9. sa budeme mat... 😉 ..ale boli sme tam uz parkrat, tak viem, ake to tam je a ake to bude... 😉
Vies co? V tych Luhacoviciach, v butikoch sa fakt dobre nakupuje...maju tam vselico, co u nas nemaju..myslim handry...predavacky su tam mile a ochotne , ale nie vlezle...vzdy sa tam da objavit daky excelentny kusok... 😉
..tak je to jasne! Ty furt otravujes, ze per a per a drahul sa priplichti s prosebnym kukucom raz za pol roka...ze aha , kuk, to som ja , fesacik, oper mi...a ona krochka blahom! 😠
@victory1 Juuu, ale to už je čochvíľa 😉.
Hneď by som menila; mňa po dllllhom vydovolenkovávaní čakajú už len víkendy viac-menej pracovné. Na nejaký čas 😉. Všeho do času, heh.
Nedávno som sa znova v obchode mierne rozčúlila (narýchlo si nespomeniem, aká je to sieť, ale stáva sa mi to pravidelne): Len čo som cez dvere vošla, už bola na mne nalepená predavačka, nos na nos pomaly prilepený, kukadlá vytreštené ako výr (výr = najväčšia sova 😀 ) s otázkou: Čo si budete priať? Kurník šopa, veď ešte neviem, čo nového máte! Sova jedna skalná! 😀
Tak tak, krochká pri ňom blahom. Keď si ju tak šetrí, neotravuje pričasto 😵 .
@lorela ja som tento rok este nedovolenkovala... 😢 ..konecne na chvilu u nas prestali rast hriby, tak mizim🙂
...si mi pripomenula mojho otca...bol si kupit koselu k obleku...a tiez predavacka unudena okamzite k nemu vystarovala, ze co si bude priat.. A moj takto:..." no, prajem si, aby ste ma chvilu neotravovali a mohol som sa v klude poobzerat po tych koseliach..." 😀 😀 😀
..otec ma uz 74 rokov a povedal ze uz je v tom veku, ze si moze dovolit povedat kazdemu, co si mysli..a pekne od srdca...no, ja na tom este pracujem 😝 😎
..tak pre buducnost budes vediet , co si priat... 😀
@lorela ..jasne, ze si zasluzim... 😀 ..lebo je otazne, ci sa s drahym este niekde na dovcu tento rok dostanem... 😢
..na huby chodime kazdy vikend..ja mam pohyb, drahy to ma vraj ako vasen, ale podla mna mu uz z hribov hrabe... 😠 😀
..inak masliaky su fajn, susene pekne vonaju...nam rastli na chalupe na brehu, ale drahy ich nechtiac pokosil... 😠
@lorela ..no, naposledy to moj drahy nepochopil, tak spravil" mix masliakov s travou"... 😠 😀
...vajicka su pre mna absolune nezaujimave, kedze je to pre mna nepozivatelna potravina, ale hubove fasirky ma celkom zaujali...nebol by recept? Prosiiim! 😉
..taaak a este sa dvakrat vyspiiiiim...a hasta la vista baby 😀 😀 😀
@psiamama ahoj, ja osobne nie som schopna drzat ziadne taketo diety..., mne zabera, len obmedzenie v jedle, zmensit porcie, pravidelnost.., a momentalne chodim cvicit na VACUFIT, beziaci pas v podtlaku, podarilo sa mi tymto sposobom schudnut s 96kg, za 2roky momentalne na 79kg, je to este dost, ale idem dalej 🙂 , drzim palce vrelo odporucam tento stroj
@takyna obmedzovala som sa v sladkom, slanom a v sladkých nápojoch, porcie som mala menšie no mala som pocit hladu stále, pravidelnosť u mňa moc nefunguje aj ke´d som to skúšala raz a malo to účinok, cvičenie nie je moja silná stránka ten bežiaci pás pozrem a uvidím , ja mám všetko v bruchu.
som sa vám dnes zabudla pochváliť že 2 kg dovolenkové už sú fuč ... len tak dalej 😵 😵 😵
Tak sa pochvalim aj ja - od zaciatku leta mam -11 kg. Snad to bude aj dalej pokracovat, nevadi, ze pomalicky, hlavne nech je to natrvalo!
však to aby to ostalo na trvalo
@hasleerka ...ze vyhappena.... 😀 😀 😀
...a ty laskavo mysli a pis a rozpravaj pozitivne! Vies, ze vsetko je v hlave... 😵 ..cize nie si lajdak, snazis sa preto urobit vsetko! Ved mas vysledok! Keby si preto vsetko nerobila, tak ti dovolenkove kila zostanu a este ako bonus naberies aspon jedno dalsie! 😠 Takze gratulujem k ubbytku a pekne pokracuj dalej...ono sa to podda... 😉 ..ale nesmies byt negativista, lebo skocim do PB a ufidis.... 😝

@lorela ..a mne sa uz taaaak nechce! Prave som volala s drahulom a zlomila som ho aspon na welness...jupiiii! Chlap jeden fialovy upracovany! 😠 ..idem daco kuk aspon na buduci vikend! 😝
...skus sklad natlacit kolenom... 😝 😉
...so stvoreniatkom sa este moc neponahlaju..najskor rozmyslaju nad byvanim a este treba trochen nasetrit..no...a mladomenzel sa este musi trochen skludnit... 😝 ..aaaale zas, ktovie... 😉