icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

happygirl
14. aug 2014

Ahojte, pridávam sa k Vám, až teraz som objavila túto (pre mňa super a najmä dôležitú 😉 ) tému 😎 vidím, že už ste 64 strán debatili, nemám síce teraz čas čítať to spätne, tak len tak stručne - ja som nikdy síce nebola ako "prútik", skôr baba"krv a mlieko" (gynoidný typ)... komfortne som sa cítila pri svojich 169cm na stabilných 60kg... po prvom pôrode som sa vďaka kojeniu dostala na svoju pôvodnú váhu do 7 mesiacov, ale po druhom pôrode to už šlo ťažšie (aj ke´d som kojila, dokonca o pol roka dlhšie ako mladšiu).... výsledok je ten, že mám pár rokov 7kg nad svoju "bežnú" váhu a neviem s tým nič robiť (nemám tú silu) - skúšala som Dukanovu diétu, bielkovinovú (ketóza - "sáčková" diéta s bielkovinovými jedlami, a iné)...žiadnu som nevydržala, bolo mi zle, bolela ma hlava, nevládala som existovať a pod... tak som všetky vzdala a rýchlo pribrala "vyhladované kilá" späť... teraz od pondelka som sa dala na ten detox 28 dňový od Mačingovej , tak uvidím, či ho zvládnem... naštartoval ma jeden album maminky tu na MK (taká mladučká babenka 21 ročná tuším, dala tam foto jedál aj seba ako chudne z toho detoxu popri kojení) 😉 aj keď som si najskôr hovorila, že "ona je mladá, takým idú kilá samé dole, ja už mám vyše 40 rokov"...alebo že "keď je na materskej sa jej to hovorí, keď som bola na MD, aj ja som vtedy mala čas si tie jedlá variť...", ale potom som si povedala, že to skúsim, že veď som mala rovnaké možnosti ako ona, keď som bola na MD a nič som s tým nespravila (popravde, keďže som skoro stále kojila, nevedela som ani, že existuje nejaká možnosť detoxu, ktorý "neublíži mliečku" a upraví metabolizms a celkový zdravotný stav nositeľky zbytočných kilečiek 😎 ) tak mi, baby, držte prosím palce, nech vydržím... zatiaľ mi jedlá podľa tých receptov chutia, síce je s tým viac roboty s prípravou, ale dala som sa na to a dúfam, že konečne uspejem....
prikladám Vám link albumu tej maminky, čo ma inšpirovala
https://www.modrykonik.sk/blog/heidi_nm/album/n...

victory1
14. aug 2014

@katia77 😀 😀 😀 ..potvoro! 😀 😀 😀 ..a vies, ze uz ma tak ten rozoped netrha? Ked makam tie drepy, bolia ma nozicky.... 😝 😀 ...a v postate rotoped vyuzivam uz len na vyzurenie... 😝

victory1
14. aug 2014

@hasleerka ja to nemam ani HAK...tristvrte roka si upravujem cyklus, lebo uz mavala menzes 2x do mesiaca... 😠 ...okrem lezenia na nervy, to liezlo aj do penazi, ze ano?! 😠

...hm, tak zas to maju aj kazdom fitku...no... 😉 ..alebo teda nieco ine, len netusim este , pri com by sa este dalo v pohode hackovat..no... 😝

santamonica
14. aug 2014

@happygirl ahoj, ja som za prvy detox schudla 7 kil, ale hlavne som sa scvkla 🙂 v centimentroch, takze funguje to, aspon u mna, najtazsi je prvy tyzden, hlavne kvoli ranajkam, lebo su rovnake kazdy den a sladke, co ja nbormalne nemusim, ale ma to svoje opodstatnenie, cely mesiac som ja nemala chut na sladkosti vdaka tym ranajkam a tiez, ze ked si hladna, tak si mas dat biley jogurt s orechami, slivkami, medom, skoricou.......som si to davala a cokolada ani zakusky ma nelakali, zaujimave 😝 , teraz to nedodrziavam, ale pribrala som ib 2 kila naspat, jem aj chleba aj vsetko, ale idem sa znovu stravovat podla knizky, nie presny detox, skor len ako delena strava, tie jedla tam su ozaj chutne, vacsina teda, borsc ozaj nemusim.......tak sa drz a daj vediet

victory1
28. aug 2014

Diskusia skapala? Ci uz sa vam takym vysusenym o chudnuti nechce ani ciarka napisat...?! 😠

katia77
28. aug 2014

@victory1 Ty si v akej nalade dneska, co si si dala?!

victory1
28. aug 2014

@katia77 Aaaale, snazim sa rozdychat predsvadobny stres..a nikde nikto cely den, som sa musela rozptylovat sama...tak a vsak uz aj padam domov...
..a dala som si salat, sunku, opecenu, slaninu, tatarku...a cestou domov snad ulovim dake maso...snad to nezanecha dake nasledky... 😝

katia77
28. aug 2014

@victory1 Tak nech vam to vyjde, uzite si velky den!

victory1
28. aug 2014

@katia77 ..dakujemky...budeme sa snazit... 😉 ..aj ked myslim, ze si skor uzijem, ked budeme mat potom...a potom snad bude aj daka dovolenka, mam straaasny deficit! 😠

hasleerka
28. aug 2014

@victory1 no u mňa nie je čo písať ... téma o chudnutí a ja stagnujem .. vyžieram o 106 ... ale utešujem sa že sú prázdniny, mám rozhádzaný rytmus ... od septembra nabehnem zase na nejaký režim...

blue99
Odpoveď bola odstránená
victory1
2. sep 2014

@hasleerka Septembeeeeer! Nabiehame na reziiiim! 😀

hasleerka
2. sep 2014

no ja neviem či mám začať akože teraz od prvého ... alebo ako som vždy od 11teho ...

lorela
2. sep 2014

Taaaaak veru, september! Aaahojte, mile babenky 😉

zuzimia
3. sep 2014

@victory1 @hasleerka @lorela
Ahojte!!!!! Nejak nam to tu zakapalo cez leto, mali by sme ozivit dobre mravy. 🙂

Inak ja len jednu perlicku od temy - pamatate ako som pisala, ze malej sa nieco pichlo do nozky? Tak rozuzkenie nastalo minulu nedelu, teda po 6-tich tyzdnoch, ked som jej na uplne inom mieste ako vpich - vpich zdola cez paticku - pod vonkajsim clenkom vyoperovala 2,5cm (citate dobre) dlhe dievko, nieco ako kus konarika. No mala som dost. Ale uz vcera bola nozicka v absolutnom poriadku. Telo je fakt zazracne!

zabinka
3. sep 2014

Ahojte 🙂
@zuzimia fuu, to bol riadny kus!!! A koľko ste sa natrápili.... ale som rada, že sa problém vyriešil a nožička je v poriadku 😉
Ja po hektickom lete zase začínam 😅 Síce som nepribrala, ale ani som nebola vzorná a kilá zostali poctivo stáť. Snáď teraz, keď už nabehneme na školský rytmus, to bude už lepšie. 😵

victory1
3. sep 2014

@hasleerka ..asi daj iny datum, ked ta 11-ka az tak dobre nefunguje... 😉

victory1
3. sep 2014

@lorela ..akoze normalne ty zijes??? 😕 😝 😀

victory1
3. sep 2014

@zuzimia ...neuveritelne...no, chudatko! Ale ty si normalne, ze chirurg chirurgicky drevooperujuci dieta-zachranujuci! 😎 ...super, som rada, ze mas babulku uz v poriadku! 😉

zuzimia
3. sep 2014

@victory1
Fu ani nevrav. Normalne ze som to tahala pinzetou a cumela, ze dako to drevo nema konca. A az ked som "dooperovala" a osetrila, tak sa mi roztriasli ruky, ze kokso to co bolo za masaker! Ale je to uz za nami, tak super.

victory1
3. sep 2014

@zuzimia ja som tak operovala chlapa....vytrel sa v lese a stale mu hnisalo predkolenie, stale som mu to dezinfikovala a nic..az asi po 10 dnoch tam nechtom zachytil nieco ako vlasok...a esteze mam take dlhe pazury, chytila som a vytiahla asi 6cm tenulinku dlhu triesku.../pinzetou mi to vobec neslo zachytit/
..no, ale to bol chlap, ani nevrestal a vydrzal..no, ale keby som to mala robit babulatku, tak sa tiez klepem... 😔

hasleerka
3. sep 2014

@zuzimia tak to je dobre že nôžka je v poriadku ...
idem ja teda skúsiť posunúť dátum na 5teho ... teraz sa odvážim a idem zase natvrdo...

lorela
3. sep 2014

@zuzimia Som za 🙂, najvyšší čas to tu oživiť.
Ale nebijem sa predčasne do pŕs, pretože za seba musím priznať, že už som pár krát veľkolepo ohlasovala svoj návrat a zotrvať, a trvalo to asi 1 - 2 dni. No budem sa snažiiiiť! 😉
Aj keď, ako čítam, rozmohli sa tu diétky a stravovacie názory či smery, ktorým nie som naklonená, ale nevadí (budem si opakovať staré dobré známe, hehe, "Ži a nechaj žiť.").

Výborne, že má malá nožičku v poriadku. Tá trieska zrejme putovala, aj mne sa stalo, že som ju hoci len po 2 - 3 dňoch ťahala ale už zo vzdialenejšieho miesta od vpichu.

lorela
3. sep 2014

@victory1 No áno, ja normálne, že žijem! 😀 A ešte ako parádne 😀

victory1
3. sep 2014

@lorela To sme tu rady vsetky! 😝 😀 ...hlavne, ked sa paradne aj tu obcas zastavis...vsak uz mas isto po dovolenke, ci?

lorela
3. sep 2014

@victory1 Jasné, veď to je aj dôvod, prečo som sa niekoľko týždňov neukázala 😉. Vydovolenkovaná som až - až! A teraz tá "hrúúúúza" čo si v robote na mňa počkala...

A máš sa? Ako dopadla svadba? 🙂

victory1
3. sep 2014

@lorela Zaaaavidiiiiiim...no...ale zas doprajem 😉 ...u mna po dovolenke ani chyru ani slychu..ach jaj... 😢

..a neboj, robotu dozenies...si oddychnuta, budes makat ako farebna a za par rokov si tam, kde si bola pred dovolenkou... 😝 😀

..svadba dopadla dobre, na to aky som mala predtym stres, tak to zvladli celkom fajn..az na par malych technickych nedostatkov... 😉 ..nevesta bola krasna, zenich uz menej, ale snazil sa to kompenzovat starostlivostou o svadobnych hosti.. 😝

..a inak sa mam unavene, zacinam mat odpor k praci, uz aj vrcim...najvyssi cas vypadnut aspon na welnes...

lorela
3. sep 2014

@victory1 ... Čoby čoby za pár rôčkov, veci sa majú tak, že všetko dohnať a porobiť novoty do konca mesiaca musím. Lež nadelila som si tento týždeň výnimkové pomaľučké tempíčko... Nedá sa inak! Som telom prítomná, no duchom lítám tam i tam... 😀
Doma hory a kopce prádla, čo som len kufre prebalila pri návrate, bo vzápätí nasledoval zas odchod. Pri tom mrzkom počasí nedalo sa promptne oprať, lež nosené za čisté zo skríň vymeniť. 😀

Krásne si tí dvaja mladomanželia budú bačuvať, keď už teraz jeden druhého dopĺňa, budú ako jedno telo, jedna duša... 🙂

victory1
3. sep 2014

@lorela ..chapem, po dovolenke je tazky navrat do reality.... 😖 ..lahsi by bol zas naspat, na dovolenku... 😀 ..ale mudro si zvolila pomale tempo..ved od roboty aj muchy kapu, ne? 😝

...pranie, teda hlavne susenie pradla je aj u nas velky problem, ale som lakoma vyvalit prachy na susicku, kedze by som najradsej taku , co je spolu s prackou a kedze ma pracka tri roky, je mi jej luto, aby opustala takto predcasne nas byt...ale ved tu je vcelku kosa, tak povytahuj tricka a bluzky s dlhym rukavom a tielka operies, ked nastane ten spravny cas.../pred dalsou dovolenkou 😝 /

Ano, doplnaju sa..ona je pekna, mudra, sikovna...a on je snazivy...dufam, ze casom este nieco pribudne.. 😝

lorela
3. sep 2014

@victory1 Keby len muchy, ale aj kone! 😀

Veru, túto alternatívu som zvažovala tiež, letné použíté oblečko nechám ležať skladom, no len prúúúser! Sklad je plnýýýý až strach! Nemám kde dať ani len jednu ponožku 😀. A tak začnem s praním dnes, m á byť vraj dobré počko do víkendu, a nasledovať bude babie leto (si tajne prajem)... Kdo ví... 🙂

Tak z týchto vlastností môže pribudnúť len jedno drobňučké dokonalé stvoreniatko 🙂.