Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@lorela ..to bude asi tym, ze sa ochladilo...vacsina ma uz po dovolenke /niektore ani neboli...fnuk/ ..a je treba sa zas na nieco tesit...no...A naco sa clovek tesi, ked je vonku hnusne? Nuz na Vianoce.... 😝
..ale ja si zas dovolim byt nestandartna...druhy oktobrovy vikend sa ideme s drahulom a znamymi hrat do Tatier na turistov... 😝 /dufam, ze nie na ceskych 😝/ ..ja sa teda tesim tam...ked uz sa neda na 10 dni zmiznut do tepla, bude sa musiet drahul snazit, aby som celkom nezblbla a zabezpecovat moju dusevnu ocistu aspon sem-tam cez vikend... 😝 😀
@lorela Hej, chcela som! 10 dni pri mori, vyhriat stare kosti, 100x za den plavat...prezrat sa morskych priser a ryb... 😠
...toto vsetko vikendove je sice super, aj behanie po hriboch, aj welness aj dranie tatranskych chodnikov...ALE! 😔
...ALE...na druhej strane...zas sa nepototo...zivot beriem tak, ako ide, takze vlastne aj ked som trochu zduta, som vdacna aspon za tie vikendy...no... 😉
@lorela ..ved toto..po vikende je to take...no, ze dobre bolo, malo bolo... 😔 ..jj, mam slubene dve dovolenky...ale uvidi sa...no...
Niekolkotyzdnove vypnutie kvoli praci vobec nehrozi...ale aj 7 dni potesi..a 2x sedem dni by bolo idealne... 😉
...fuu, idem si spravit kavu, nejako sa mi oka zatvaraju...inak, dobrovolne sa priznavam...som kavovy zavislak..a ani ma nenapadne liecit sa... 😀 😀 😀
@victory1 Sákriš, a ja sa neviem uspokojiť s málom, v tom najlepšom odísť. Som skôr razenia, keď už, tak poriadne! 😀. Asi preto mám za sebou dovču 4 x 7 🙂.
Aaach, kávička, síce požívam len jednu denne, ale už dlho si chcem kúpiť nejaký dobrý kávovar. Chuťový zážitok je to na nezaplatenie.
Dievčatáááááááááá, veď Vianoce su uz za rohom, priam co by doplul. Aj moje deti ich uz riesia, takze vobec nie ste mimo! A ked vam prezradim, ze u nas sa nevari kapustnica ani ryba, ale kyslá hríbová polievka a opekance s makom? Ale kapustnicu uvarime v robote, dufam teda. Vlani sme zmakli.
@lorela ..ja som toho nazoru, ze ked chce niekto vela a kvalitne pracovat, musi vela a kvalitne aj oddychovat... 😉 Po minule roky sa mi to aj darilo, ale drahul rozbieha tento rok novy biznis, takze aj keby som ho uniesla na nejaku dovolenku, vobec by si neoddychol, mal by stale hlavu na Slovensku...A to ja zas chcem mat na dovolenke chlapa, aby sa mi aj venoval... 😝
...kavy mavam dene 3-4 , bez cukru, bez mlieka, horke, horuce, zalievane...s tym bordelom na spodku... 😝 ..dva roky som bola "handicapovana", kedze som mala vysoky tlak, tak som trpela len s jednou denne...s dnesnym tlakom aj 6 by mi bolo malo... 😝 😀
@zuzimia ..jj, Vianoce su tu, co by doplul, do... teda aj vselico ine... Sa ti machruje, ze aha sup, zima ide, Vianoce idu...len ked ja stale nemam prepnuty nielen ze zimny mod, este ani na jesenny mod...moje podvedomie stale ocakava dake 30-ky... 😠 ...len chut na tu kapustnicu ma akosi vyviedla z miery... 😝 😉
Kysla hribova? Hm...mnam..daj recept.... 😝 ...mas aj modifikovavy? 😝 😀
@zuzimia Aaach, si nás upokojila 🙂.
... veru, aj také menu poznám, bez kapustnice, alebo aspoň jej veľmi blízkej príbuznej síce nie, ale bez ryby štedrovečerné menu áno 🙂.
Bože, ako milujem tradície!
@victory1
Babenky, začiatkom roka (čiže v akcii) som kúpila tak nádherné rozprávkové ozdoby, že sa už neviem dočkať ani toho stromčeka! A nerozbitné... Zapojíme sa celá rodinka 🙂. A tým teraz nepriamo poukazujem na muža, nie na naše malé dietko 😝 😀 😵
@victory1 Hovor mi o tom! Ja by som minimalne tieto teploty v pohode tolerovala do tych vianoc a potom by sa uz mohlo oteplovat. Mne by teda zima nechybala ani chvilu.
A ked som robila deboredelizaciu skrin, tak som zlikvidovala vsetky rifle okrem jednych a tie su mi velke. Tak si ani obliect nemam co a nestiham ist do obchodu, dokelu!
Hribovka je jednoducha - namocene susene hriby, cesnak, domaca klobasa sa uvaria, potom sa da paprikova zaprazka (to este nejako do vianoc vymyslim) a potom mlieko, prip. smoptana a okysli sa octom. Do vianocnej nedavame ani zemiaky. Vsetko stoji a pada na dobrej klobase...
A som sa vcera rozhodla, ze tento rok natlacim aj kapustu, mam taky maly sudok, tak zo 10 kil tam svihnem. Deti mi sice kyslu kapustu nechcu, ale mne sa ziada, tak urobim.
@zuzimia Mne by zima chybala..na horach...trochu sa posmykat na lyziach je celkom fajn...ale stacila by jeden mesiac vratane Vianoc..no.. 😉
Ja sa chystam na tu debordelizaciu uz tusim mesiac...ale chlap by mal ist niekedy tento mesiac na skolenie, tak by som to chcela spravit vtedy, lebo pocitam, ze to za jeden vecer nestihnem...aby neodpadol.. 😝
Hm...no, len ked ja klobasu nelubim....tak to uz neviem ako zmodifikujem... 😠

@bronia13 Dnes už sú väčšie mestá, a hlavne to hlavné 🙂 , tak multijazyčno-nárečové, že sa podozvedáme všelijaké výrazy a označenia, netreba ani nikam chodiť, len počúvať. Aj keď niektoré, musím sa priznať, veľmi "škrííííípuuuuu".... 😀