icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
22. sep 2014

@zuzimia a fidiiiis, zeno! Si lepsi modifikator! 😀 ...maso dam udeneeee! Kolenoooo! 😀 ...a ty miesto muky svihnes trebars mascarpone.... 😉

zuzimia
22. sep 2014

@victory1
Aj ja mam radsej udene maso ako klobasu....to bude tym. Ja uz tu nuku nejako nahradim, ak potrebujes improvizaciu, mozes sa na mna s doverou obratit.

victory1
22. sep 2014

@zuzimia Tak super, dakujem! Ja som cely zivot taka srandovna kucharka, asi v zivote som nenavarila tak, ze kuk do chladnicky a z toho, co mam, nieco imrovizujem a uvarim... 😠 Pekne "netvorivo" a nekreativne podla receptu...este aj tie si nepamatam, tak podla knizky. 😠
A z toho vyplyva, ze sa fakt na teba budem obracat...no... 😵

bronia13
22. sep 2014

@victory1 hej hej nakazila si ma tou kapustnicou - juj dala by som si 😉 😀 musim pomali zacat kupovat uz darceky, vecinou uz ich mam nakupene a tochto roku nic lebo detvaky su furt so mnou ked som v obchode a nechcem aby to videli bo ty si vsetko pametaju kotuhy male 😀 😉

ta svabka aspon u nas su zemiaky, ta fazula co spominas viem co je ale neviem ako sa to este inac vola????

hasleerka
22. sep 2014

dievčence dnes máte voľno v chudnutí ... mám narodeniny, tak sa núkajte, chlebíčky, šalátik, keksíky, vínečko... a zajtra zase upravíme papanie...

diskutujuci
23. sep 2014

@hasleerka krásne ránko, aj keď deň oneskorene tak všetko naj k narodkám 🙂

zuzimia
23. sep 2014

@hasleerka
Dakujeme, vsetko najlepsie, vela zdravicka a nech aj kila idu dole, aby si bola spokojna kočka!

lorela
23. sep 2014

@victory1 Viktory, horím nedočkavosťou; ako dopadli á la ne á la hubové fašírky??? 🙂

victory1
23. sep 2014

@bronia13 ..tak a ja som si vcera tu vianocnu kapustnicu uvarila... 😝 ...dokonca milacik bol uplne nadseny, ze mu ani klobsa nechybala 😀
..robila som aj fasirky ale zial nie podla @lorela ...dcera mi vsetky namocene hriby supla do kapustnice... 😠 ..tak boli len masove, bez muky a struhanky a boli fantastikus... 😎

..darceky kupujem tak tyzden pred Vianocami..mna hrozne bavi, ked ma ludia idu v obchodoch uslapat... 😝 😠

victory1
23. sep 2014

@hasleerka Gratulujeeeem! Uz si velke dievca? 😉 😀 ..a dik za pohostenie...jasne, ja sa nezapriem, kludne nalej 😀 😀 😀

victory1
23. sep 2014

@lorela musim ta sklamat, ako pisem vyssie...v hribovych fasirkach mi zabranilo moje decko... 😠 ..ale zas nie je vsem dnum konec... 😀 ...urcite najneskor buduci tyzden ich spravim..ked mlada vypadne z domu... 😝 😀

lorela
23. sep 2014

@victory1 A ja už taká navnadená na tvoje blahospevy a hurónske ovácie na margo hubových fašíroch, taaak nič ☹
😀 No zjednala si nápravu tou kapustnicou!!! Fandím, tlieskam, slintám... A do rici, žienka milá, ja už to tiež nevydržím a idem variť kapustnicu aj ja! 😝 😀

victory1
23. sep 2014

@lorela ..no, tak sorry, no.... ☹ ...ale tak chvalospevy mozem aj vopred popisat.... 😀 ...ja teda verim, ze budu fantastikus... 😝 😉
Jasne, sprav si kapustnicu, pridaj saaaaa k nam ! 😝 😀

Inak, ked sa tak sprosto ochladilo, premyslam nad vymenou letneho jedalnicka na jesenno - zimny....na kus masa neprestanem mat chut nikdy, ale tie vseliake dobre letne studene zeleninkove salatiky zacnu mat doma cervenu... 😠 ...budem potrebovat nieco na zohriatie. Takze zacnem asi vyvarat polievky a dusit a skrtit zeleniny... 😔 ..problem je len v tom, ze dlhsiu dobu budem travit pri hrncoch..co ja fakt nemusim... 😠

zuzimia
23. sep 2014

@victory1
No tak ty si iny masochista s tymi nakupmi......to ja tu davovu psychozu ani citit nemozem. Tak tyzden pred Vianocami uz len klidek a vyzdobit byt a urobit stromcek a take psychicky nenarocne aktivity.

No a ta zima dnes rano - ze hnus! Zastavila som sa aj natankovat a kym som si tam umyla predne okno, tak mi skoro paprce odmrzli. Ja chceeeeem este teplo! A tusim uz aj zakurit budeme musiet, aspon tak na hodku, nech sa prehreje byt.

victory1
23. sep 2014

@zuzimia 😀 😀 😀 ..to vies, ja mam do poslednej chvile fuuurt cas na darceky... Jediny darcek kupujem v predstihu a to pre draheho...Potom sa musi chudak obetovat spolu so mnou a behame po obchodoch spolu...on to tiez neznasa, tak si to tiez uziva... 😀 😀 😀 ..a ako bonus, sadneme si na kafe do nakupneho centra a cumime na vystresovany a hystericky dav... 😝 😀

No, ale obzvlast neznasam nakup potravin pred Vianocami...to je ta klasika, ze trebars zlacneju kyslu smotanu a proste ludia beru po 10, lebo je zlacnena...tiez mi ju raz jedna babka vytrhla z ruky, ze ona este jednu potrebuje, nech sa nehnevam...v soku som bola este do Silvestra... 😠

zuzimia
23. sep 2014

@victory1
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tak o potravinach mi hovor! To ako keby sa ludom na vianoce aspon 10-krat zvacsili zaludky. 😕 Ja mam z toho take nervy vzdy! A prvy den po vianociach vsetci utekaju znova kupovat zradlo akoby isiel koniec sveta. Ved je to cele nejake pomylene. Ja si chcem s detmi ( a teda aj s ostatnymi mojmu srdcu blizkymi) cez vianoce uzit, ze sme spolu a mame relativne kopec casu, mozme ist aj dvakrat denne na prechadzku a pozriet si v telke nieco navyse a tak. A vychutnat si ten klud a nielen sa niekam hnat.

lorela
23. sep 2014

@victory1 🙂 No dobre, tak veríme, veríme, že bude fantastikuš 😉

U nás sa, zatiaľ, až tak dramatikuš neochladilo. Ale jasné, budú sa žiadať teplé jedlá, aromatickejšie, štipľavejšie na zohriatie organizmu. A s príchodmi mrazov hutnejšie a mastnejšie (to máme ešte po prapredkoch zdedené, telíčko sa chce obaľovať a obaľovať, ochraňovať pred mrazom 🙂 ).

Ja praktizujem nákupy tiež počas už prepuknutého vianočného ošiaľu, s rezervou tak 2 - 3 dni do Štedrého dňa. Každý rok si prikazujem začať s nákupmi skôr, ale každý rok to končí rovnako 😅

victory1
23. sep 2014

@zuzimia Ved toto...pre mna je tiez najvacsou zahadou, ze chudaci dochodcovia maju najplnsie voziky, kupuju po 10 kil zrovna! bananov, pomarancov, madariniek ...no, ale mozno si na sviatky robia smoothy... 😝 😀

Tak, ja si posledne 4 roky Vianoce konecne uzivam pohodu a romantiku.....ked som predtym zila s debilom, tak to som mala cele Vianoce stres, nic nebolo dobre navarene, nachystane...darceky opindane... Teraz, aj keby boli sviatky o suchych rozkoch, je to harmonia a pohoda.... 😎

victory1
23. sep 2014

@lorela Hmmmm... rozmyslam, co je to u teba, ze dramaticke ochladenie.... 😠 ..nasich ranajsich 6 stupnov a obednajsich 12 stupnov je pre mna uz dramaticke na hovado.... 😠 😒

..inak, telicko treba zahrievat, aby sa neobalovalo...sportom, polievkami..70% tatranskym cajom... 😝 😀

...ja si uz ani neprikazujem ist do tych obchodov skor, aj tak sa neposlucham... 😝 ..ako pise @zuzimia ..proste masochista... 😝 😀

...ci masochysta?...masochysta je ten, co si chysta maso na zimu... 😝

lorela
23. sep 2014

@victory1 😀 Ty naša masochYstka 😝

... príjemné ochladenie, nie dramatické - pre mňa 😉 Na dramatičnosti by pridalo jedine také to malé "-".
Na 70% tatranský čaj sa mi viaže jedna smiešna príhoda 😀 no.

Hehe, to je dobrééé, že neposlúcham sa, tak si už radšej ani nič neprikazujem 😀

victory1
23. sep 2014

@lorela No tak pre mna je dramaticke ochladenie uz pod 20 stupnov...myslim, ze v minulom zivote som bola minimalne Pygmej....a to nielen, co sa vysky tyka, ale aj zivota vo veeelice priaznivych klimatickych podmienkach...no... 😝
Tak idem s pravdou von...mne ten tatransky caj vobec nechuti, teda ani ziadny farebny chlast...ale milacik bol po nom dooost vysmaaaaty .. 😀 ..daj smiesnu prihodu..na zahriatie, v tejto kose... 😔

lorela
23. sep 2014

@victory1 Ja som často navštevovala naše rodové sídlo na anglickom vidieku, niekedy na prelome 18. a 19. storočia 😀. Milovala som tamojšiu čarokrásnu prírodu, záhrady a parky obklopujúce tajuplné stredoveké hrady, atmosféru s romantickou príchuťou a mystickým nábojom, spoločnosť mi robili šarmantní lordi a jemné dámy... Počasie mi vôbec neprekážalo, práve naopak 😉
😀 😀 😀

No šup do reality! 70% tatranský som ochutnala len raz, jeden štamperlík. Aj keby som napísala, ono by to bolo prd platné, proste bolo treba "vidieť". To je príhoda "o málo slovách" 🙂

victory1
23. sep 2014

@lorela ...tak anglicke sidlo? ...sa teda divim, ze v tomto zivote nie si profesionalne strasidlo... 😝 😀

..jasne, moja fantazia zafungovala, proste tatransky caj ti chutil a ine uz pit ani v zivote nebudes... 😝 😀

victory1
23. sep 2014

vrrrr, niet nad kolegynu v prechode...zima jak v ruskom filme, ale ona fuuurt vetra! 😠 ..asi ju tiez vyhodim von oknom! 😠 😔

lorela
23. sep 2014

@victory1 ... preskočilo generáciu - moje dietko má rado duchov.
A minule som natrafila na kráááááásneho bieleho ducha v Dráčiku 🙂, dlho som takú hračku márne hľadala a sama som z neho uchvátená; ešte nikdy som nevidela plyšového ducha. Je taký milučký!

Jedine! Dajte mi Tatranský! 😀

lorela
23. sep 2014

@victory1 To je môj prípad, stále vetrám 😝

victory1
23. sep 2014

@lorela Ja mam duchov len z kindervajca...ale svietia v tme... 😀 😀 😀
To mi pripomenulo, ze moja dcera, ked bola mala, tak mala asi vsetky plysove zvieratka, co existuju...a pod stromcek chcela este plysoveho hada..kks, skoro som si nozicky vosoupala, kym som hada zohnala.... 😔

...no, esteze nie si moja kolegyna.... 😝 😀

victory1
23. sep 2014

@lorela ..hm, myslis, ze @biancaneve , nasa najodhodlanejsia sportovkyna este zije, sportuje, chudne a taaak? Ci uz jej len kosticky hrkaju na ceste zivotom...? 😕

lorela
23. sep 2014

@victory1 Fosforové? Panečku! Pamätám si, že ako decko som tiež veľmi, ale že veľmi túžila po niečom takom malo svietivom (už neviem čo) a nakoniec som to dostala. A plyšákov som milovala tiež 🙂.

No ktovie, ktovie, možno sa zastaví a zbehne aj ku nám, Bianca 🙂

bronia13
23. sep 2014

@victory1 tu sa Vianoce oslavuju 25 decembra takze 24 to je nieco hrozne kazdy este dokupuje kym my si uz uzivame Vianoce 😉

tak kapustnica mnam mnam, vidis mam doma vsetko tak urobim ale taku len obycajnu, nie Vianocnu - dik za napad

hubove fasirky mozu byt mna mnam, tiez mam doma cerstve huby a neviem co s nimi hm....

zima - mne je furt zima, detvay spavaju len v spodnom pradle poodokrivane, ja v picame a prikrita a je mi kosa, ja by som najradcej mala tak 25-27 stupnov dnuka ale kedze uz musime za kurenie platit tak mm to priskrtil 😒 😠

tu sa nam tiez schladilo v noci len asi 8 stupnov a cez den tak ani nie 20 co mne je zima, neznasam jesen brrr..... ale mozno este pride babie leto, 3 roky tomu sme boli stanovat 20 oktobra a mm sa normalne spalil co bolo ai 28 stupnov.... uvidime bo by sme chceli ist este raz tohto roku stanova

inac tu sme naurovni Rima (Chicago) a je pocasie asi ako na SK len tu je v lete hrooooozne dusno a vela komarov 😠 🙄 😝