Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Ste tu vsetky strasne zlate, aj ja sa pridavam, asi som najstarsia - za dva tyzdne 49 😀, dve deti a verte, stale je to tazsie a tazsie nieco zhodit. Citala som si vase prispevky, da sa povedat, ze takmer vsetko robim spravne a nic! Jedine pozitivum, ze to nejde hore, ale dolu ani za svet!
Ahojte 40++ 🙂 Napadlo ma, kedze coskoro je koniec mesiaca, zeby sme sa mohli vzdy k 1emu v mesiaci odvazit a zapisovat si miery ( vaha, obvod cez prsia, obvod pasa, obvod bokov). Aj kazdy cm, ktory nam zmizne, nas urcite velmi potesi a motivuje 😉
@silvia0310 si ako môj klon 🙂
@bernadeta2 a ja som si myslela že som jediná slonia váha v tejto skupine 😀 😀 😀 ,ale nevzdáme sa !!! som rada že som sa na to dala,nevedela som si predstaviť ako budem fungovať bez sladkostí a chleba ,ale ide to pohodovo ,najhorší bol prvý týžden 😀
@silvia0310 no nie si 🙂 ak to máš v hlave vysporiadané, tak to dáš 🙂 ja skúšam aj každé ráno pred raňajkami a kávou vypiť vodu s citronom...ako neviem či si to namýšlam, ale tuším to pomáha...
tú vodu teplú s celým citronom pijem aj ja 😀 😀 😀 ,a cez den asi 3l vody čistej ,no ked začnem cvičiť pojde to pomalšie ,posledný týžden necelé kilo ,ale nevadí ,lepšie ako nič 😎
dobry vecer, moje mile, docitala som vas a naozaj, uz je cas na prehupnutie sa do "sukromky", samozrejme, nie ze by sme toto stopli, len s tymi info o mierach a este jeden technicky napad, ked SA spravi exl vyska vaha miery (auuuuuuuu) tak by sa mohli aj dole spravit foldre, kde si teda kazda, ktorej sa bude chciet napise, uprimne podla seba co papala, a pila! niekedy je to velmi osozne, vidiet to tak pokope, hlavne pre stravnicky co si nesadnu k jedlu, co si nenalozia na tanier, a co tvrdia, ze dokopy nic nejedli 🙂
ci nie? 😅
@silvia0310 a aj ja citronujem 🙂
Dobrý večer prajem, ja som objavila toto, ak sa sa nudíte mrknite a možno sa Vám z toho niečo osvedčí 🙂
http://schudnutie.peknetelo.eu/chudnutie-po-sty...
@danica777 idem kuknúť 🙂
Nemáte zač, rada som pomohla 🙂
@davita asi všetci citronujeme 😀 😀 😀 ,a dnes na obed brokolica s tofu ,a to isté na večeru ,najbližší týžden ju nechcem vidieť 😎 zajtra kuracie na spôsob číny ,bez prílohy ...ranajky budu pomaranč ,desiata jogurt ,obed som spomínala ,a olovrant podla potreby na večeru asi len šalat ,prípadne kyslé mlieko 😀 😀 😀
@takyna čo je to súkromka? som tu nová 🙂
@silvia0310 až na tie raňajky...pomaranč je málo.... vločky, celozrnný chlebík a pod. by som volila...
@bernadeta2 chlieb som vylúčila celkom ,nikdy som ho ráno nejdla ,alebo len ojedinele 😀 ,možno ešte jablko k tomu a samozrejme káva 😀 😀 😀
@bernadeta2 sukromna tema len pre pozvanych , ale neviem ako sa zaklada....
@silvia0310 ovsené vločky?
@takyna tak ma potom berte so sebooooooooooou 😉
@silvia0310 dolezity je praveze ten chlieb, alebo syr, tvaroch, sunka...
a pomer k zelenine by mal byt
toto si idem mrknut 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=0R3utnwT-M8Chudnutie 40-tničiek++++++
som ju zalozila, ale ako si vas popridavam....babo rad
babulky straaaaaaaaasne sa mi lubite 🙂 !!! takyto kaučing!
tak moj jedalnicek : rano teda citronik do vodky (vody) 😀 😀 😀 , pekne odkyslujem telicko a drb na to kava! takze ho okamzite zakyslujem, nech si nemysli, ze to dame tak lahko 🙂
desiata smootie
obed hovadze dusene taky platok a dusena zelenina = mix a tym poliate
olovrant jogurt, kava s mliekom
vecera 1 mrkva, nejako mi nevysiel cas :( ... takze som si spravila krcah caju ....
pocas dna voda z vodovodu, moj TOP napoj 🙂
moj problem, roky rokuce, hoci rodicia si dali zalezat a viedli ma k sytym pestrym ranajkam, tak ja ked som to prevzala do svojich ruk, tak kava voda kava voda kava voda aj do 16,00 a to je pochopitelne zle :( .... takze sa ucim ranajovat a dodrzovat zasadu, ze gro stravy treba do seba vtrepat dopoludnia + obed ... a to je odpoved na pocit hladu a nedostatok energie, ked sa toto niekolko dni po sebe dodrzi, ze nasycovat sa dopoludnia a zavrsit to obedom, potom maly olovrant a lahka vecera stacia, pripadne mrkva alebo aj smootie na druhu, 😉 tretiu 😀 stvrtu 😵 veceru
staci to vydrzat tyzden a telo sa na to nastavi ... je to naozaj dolezite a mala by sa odburat zravost a hlavne unava ....
tiez sa odporuca aj mesiac sa drzat rozumneho jedalnicka a az potom zacat kardio, lebo zase brutalne ubrat Kcal a este zatazit telo netrenovane cvicenim je stres a vysledok je, ze telo sa snazi ukladat vsetko, co prijme 🙂
no podkute sme vsetky asi dost ... ja len tak na pripomenutie 🙂
jooooj a este mi napadlo, tiez ku tomu najdete vela clankov, niektory ludia viac, ini menej maju problem dostat do seba salaty a zeleninu v "dostatocnom" mnozstve, navyse, surova zelenina je tahsie natravitelna, nevhodna z hladiska PH pre ludi s diagnozou "dna" a problemami s nadoblickami a tak ... preto sa odporuca ku hlavnym chodom = obed pouzit zeleninu parenu, dusenu jednoducho lahko tepelne spracovanu a na vecere stavy 🙂
tak dobre sa mi citate 🙂
@takyna šunku,tvaroh ,cotte chese alebo jogurt to ano ,ale chlieb zatial nie ,teda aspon ked som doma nie ,potom ked budem v robote ,tam musím na večeru kusok chlebíka ,lebo babka na mna kričí ,aby som nebola hladná 😀 😀 😀 ,teda aspoň 2 týždne bez pečiva a s cvičením 😎

@silvia0310 zlata si 🙂 aj ty urcite, drzim palce tiez 🙂
Doliecim sa a idem na to...
Musime sem do temicky nejakym systemom davat tie jedalnicky, myslim , ze mnohym z nas to pomoze, lebo fantazia mi konci pri cereal.rozku, sunke, biel.jogurte, zelenine, ryzi...atd...
potrebovala by som nejaky inspirativne foto jedal, aby som si vedela mnozstva predstavit realne na tanieri..