icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
16. okt 2014

@zuzimia No, gate som prevratila a supla oprat...bola som na seba nasrata, ze som sa radsej ani nekukla, ci sa to vypralo, ci nie 😠
Aha, no paraaaada! 😠 ...budes za prachy vzdelana, vyskolena a mozno ti to bude uplne na hovno... 😒 ...no, ja mam za sebou tiez par skoleni, par zaplatenych skusok odbornej sposobilosti a su mi tiez uplne na hovno...ale teda aj preto, ze robim uz v uplne inej oblasti... 😝 Tak to skus brat tak, ze co sa v mladosti naucis, v starobe....spenazis! 😝 😀
jj, idiotov je ako čečiny na cestach... 😠 ..mala som teraz par dni tu cest,dcera sa trochu trenuje, lebo ma nove /teda stare/ auto a vozila ma do roboty. Samozrejme, ked na nom jazdi tyzden aj s cestou, isla pomaly...a idioti truuubili, blikali, no, vsetkych naokolo porazalo... 😔
...btw. milujem takych, co skocia na brzdu, ty netusis, co sa pred nim deje a nakoniec bez smerovky odbocia do lava.... 😠

hasleerka
16. okt 2014

@victory1 však toto som už zatrhla, kedysi som kupovala že však občas deťom, potom som zožrala ja ... tak už nekupujem ani pre ne, ved ani im netreba ... toto čo som všetko poládovala boli zásoby čo som dostala bombošky k narodkám ... preto verím že sa zase dám do kopy ked už doma nič nebudem mať

victory1
16. okt 2014

@hasleerka ...tak co uz s nimi, ked si ich rozdat nestihla.... 😝 ...sa hadam nepokazia.... 😉 ..ale, ak uz su vsetky zozrate, si na dobrej ceste! 😉 😀

...mne vcera v noci drahy z ciest po svete dotrepal obrovsku taliansku babovku, to ich sladke sampanske a dake sladke bordely, co sa davaju do miesanych napojov....kedze nic z toho nemam rada, nevidim v tom ziadne pokusenie, len on sa tvari smutne, ze mi vlastne nic z cesty nedoniesol... 😔 ...ale ja som rada, ze sa dotrepal zivy a zdravy a daku vychudnutu obet, co to sezere a vypije, urcite najdeme... 😝

hasleerka
19. okt 2014

dievčence idem sa pochváliť, že som sa zase dala dohromady ... už toľko nevyžieram a hlavne pomaličky začínam aj cvičiť ...len nech mi to čo najdlhšie vydrží

vandijan
21. okt 2014

ahojte, včera som robila baklažanove lasagne a moj mužik mi oznámil že ako príloha dobré a hned so k tomu práskol rezen z nedele čo som mojim chalanom robila, normále ma naštval ....teraz stále stojím na váhe, och nech sa mi to pohne lebo tu 6 už chcem mať definitívne v dlhšej dobe na váhe a stále mi tam svieti 70....
pekný a úspešný dník
@hasleerka si šikulka, len v tom vydrž🙂
@victory1 zlatý myslel na teba..........môj si zvykol že ma poteší zelenina......aj ked aj kvety by mi urobili radosť, ale to si asi skor kupim sama

victory1
21. okt 2014

@hasleerka oooooooooooo, som na teba tak hrdaaaaaaaaaa! 😎 ..aj ja ti zelam, nech ti to vydrzi, kym sa nedopracujes k vysnivanym centimetrom 😉

victory1
21. okt 2014

@vandijan neboj, vaha sa urcite pohne...tiez aj telo musi prejst na zimny mod... 😉

..ano, drahul je zlaty...po troch dnoch si spomenul, ze mi kupil aj take krpate rybicky - filety v olivovom oleji...len ich musel dohladat 😉 😀 ...vozili sa v aute... 😔 😀

hasleerka
21. okt 2014

hlásim 1 kg dole ... tak sa vytešujem ... do konca roka sa síce k dvojmiestnemu číslu nedopracujem ale každé kilo je môj úspech....

vandijan
21. okt 2014

@victory1 ...ale aj snaha sa cení 🙂

@hasleerka verím že sa ti to podarí, a viem z vlastnej skusenosti že je lepšie ak ideš pomalšie dolu ako ak ideš rýchlo.......ja som jojo efekt nemala.... a to som najprv stiahla z 97 na 84 a potom z 84 na 70.... a teraz by som rada tých 58-62 kg. a pritom sa mi to predtým zdalo ako slabšie sci fi, že to nedám

victory1
22. okt 2014

Tak a vcera som sa presvedcila, ze laska fakt ide cez zaludok...drahul prisiel zo sluzobky unaveny, ochrapany, vynervaceny a uhundrany... Varila som madarsky gulas, ale taky bez muky a zemiakov. Proste kopec cesnaku, cibule, na to hovado, koreniny, chilli....zahustene to bolo len tym kyblom cibule....sezral len tak sa zaprasilo! A uz cely vecer len priadol ako kocur.... 😀

vandijan
23. okt 2014

@victory1 mám doma to isté, a s plným bruchom je rozhodne spokojnejší, aj keď teraz trošku experimentujem so zdravými receptami, celkom mu chutia, len vždy tam musí mať kus mäsa

victory1
23. okt 2014

@vandijan ..u nas kus masa skor musim mat ja... 😝 😀

vandijan
23. okt 2014

smiech, ja mám rada mäsko, ale môj muž je závislák

victory1
23. okt 2014

@vandijan zavislost na mase mi je veeelice povedoma... 😀

Aj ked, dnes idem robit taky zeleninovy pokus...ze brokolicovu roladu. Uvarena, rozmixovana brokolica, do toho nastruhany syr, 4 zltka + sneh. Upiect a naplnit. Citala som napln, ze paprika, varene vajcia, Bambino syr, ale to nezerem..tak dam asi sunku, mascarpone, a este nejaku burinu...
...no ale mozno k tomu vytiahnem este z mraziaka ten kus masa... 😝 😉

vandijan
23. okt 2014

@victory1 to vyzerá super, to som ešte nerobila, ako to ideš robiť? tiež by som tam pridala šunku 🙂

victory1
23. okt 2014

@vandijan Idem to robit tak ako som napisala... 😀 ..ale tu napln dam mascarpone a mozno uvareny karfiol a opecene kusky slaninky...teda vychadzam z toho, co mam doma, aby som sa nemusela z roboty trepat do obchodu, ked uz tuie obchody neznasam... 😠 ..potom to ma tuhnut v chladnicke, ale neviem ako dlho, vyskusam...

vandijan
23. okt 2014

aha, to musím vyskúšať aj ja, napíš mi aké to bolo

hasleerka
23. okt 2014

no moja polovička je tiež riadne mäsová ... by to aj do parených buchiet napchal...

ja som včera robila zapekaný karfiol ale som tam aj kúsok salámy vopchala a bolo to jedlé ...

victory1
23. okt 2014

@vandijan Jasne, napisem...uz aj baby v robote chcu, aby som im doniesla ochutnat...tak dufam, ze zostane... 😀 ..len neviem, ci budem objektivna, ja mam vcelku dost rozmaznanu hubu... 😝 😉

vandijan
23. okt 2014

smiech, ved to aj ja, ale verím že to bude božské
😀

victory1
24. okt 2014

@vandijan ..no, teda oznamujem vysledok...bozske to rozhodne nebolo... 😠 ...skor hnusne... 😔 ...rolada sa nedala zmotat, jednoducho sa lamala...aj chut toho "cesta" bola hnusna... Napln v pohode, len teraz neviem, co s nou spravim...upecene cesto sezeru draheho psy...aspon nejaky osoh z tohto mojho pokusu bude... 😝
Ale zas nemusis hadzat revolver do psenice...ja nie som zrovna James Oliver a este mam aj rozmaznanu hubu..takze je pravdepodobne, ze ak to bude robit niekto iny, tak z toho vykuzli chutnu a normalne zatocenu roladu.... 😔 😝

vandijan
24. okt 2014

smiech poznám to ja tiež uvažujem že si znovu urobím tie baklažánové lasagne, boli super, skús tie , len si k tomu daj kus mäsa.... sú ozaj skvelé

victory1
24. okt 2014

@vandijan 😖 ..sorry, ale baklazan nemozem ani citit... 😔

victory1
10. nov 2014

Nazdar princezny...vsetky ste uz presli na zimny spiaci mod, ked tu nik nepise? 😝 ...idem sa vam pochvalit...kedysi som tu pisala, ze je mojim snom, ked schudnem, kupit si vysoke cizmy, ktore aj v pohode zapnem na tie moje futbalisticke lytka 😀 ..sen splneny, od vcera som hrdou majitelkou po kolena vysokych ciernych ciziem 😀 ..prvykrat v zivote 🙂 ...a jupiiii! 😀

zuzimia
10. nov 2014

@victory1
Blahozelam! Citala som aj tvoj paleo prispevok. A teraz pre zmenu som strasne demotivoana ja...uz vyse mesiaca sa tocim kilo dole, kilo hore....a tak som nasrata a robim prehresky a idem si potom na nervy, no proste des.

victory1
10. nov 2014

@zuzimia Dakujem...a sa tesikujem! Z ciziem... 😝 😀
Vies, ono to aj mne takto skace...trebars minuly mesiac som na zaciatku mesiaca mala 65,5 , potom isli kilo hore, potom dalsie pol kila hore, potom asi 10 deka dolu a takto..., az na konci mesiaca som sa dopracovala zas k tym istym 65,5 ako na zaciatku mesiaca. A to som nic porusila..proste, neviem cim to je, ale jeden mesiac to funguje pekne, kazdy tyzden aspon pol kila dolu a dalsi sa len motam dokolecka..
Mozno ty mas teraz ten debilny motajuci sa mesiac... 😠 ..tak bud trpezliva, hlavne kasli na prehresky..viem, ze to lezie na nervy, ale vydrrrrrz! 😎

janas33
10. nov 2014

@takyna Ahoj, ja som schudla 10 kg, predtým sa mi vobec nedarilo, ale začala som s dietou Zenea. Je to brutal, hlavne zo začiatku, ale výsledky nazaj sú....A to im nerobím reklamu. Brali to aj moje kolegyne a podarilo sa aj im....

zuzimia
10. nov 2014

@victory1
Snad to ustojim. Lebo inak sa citim dobre, priam vyborne! Len mam teraz navyse vysoko stresove obdobie kvoli tej nasej nemocnici - keby uz konecne aspon niekto nieco povedal, ale len to natahuju ako sopel po rukave. 😠 😠 😠 a toto mi neprospieva. Ja na chudnutie potrebujem klud a pohodu, v strese neviem schudnut. No ale budem sa snazitz polepsit a hlavne nic neposrat!

victory1
10. nov 2014

@zuzimia Ale jasne, ze ustojis.... 😉 ..a chapem, ze v strese sa niekomu neda chudnut...ja som zas opacna, v strese chudnem, lebo ma napina z akehokolvek jedla...ale ked som spokojna, tak sa vyzerem. Teraz som spokojna a uplne vynimocne na mna som schudla 😀
A chapem, aj tie stresy v praci..kedysi som robila v statnej sprave a tam s pravidelnostou monzunovych dazdov vzdy po 4 rokoch sa menila cela garnitura + si vsetci museli dosadit svojich pribuznych. Cize po volbach bol pol rok maximalne stresujuci, nik nevedel, ci vydrzi, alebo zrovna jeho miesto obsadi politicky spriaznenec....
Drzim ti palce, nech sa situacia u vas utrasie cim skor a vies co? Poradila by som ti na nervy pozierat cokoladu, ale nerob to, vazne by bola skoda uz tych zhodenych kil!
Tak vsak skus nejake raw, ci bez mukovo-cukrove mlsnotky... 😉 ...v tomto debilnom obdobi sa posnaz aspon tu vahu udrzat! 😔

victory1
10. nov 2014

@zuzimia ...aby si aj ty nemusela Zenea dietu drzat... 😀 😀 😀