Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@biancaneve Dakujemky! Ja som po vysokych cizmach pokukovala, raz do roka si aj nejake vyskusala, ale nikdy som ich ani do pol lytka nezapla... 😔 Teraz sme boli s drahulom v obchode, vlastne on ich nasiel /medzi samymi 42-43 objavil aj normalne 37-ky/ , rovno som mu povedala, ze ich isto nezapnem...no a stale sa zazrak... 😀
Viem, je to cele o hovne v ŠS...mna tam vlastne drzali len vztahy s kolegami a kolegynami, boli sme fakt super kolektiv, taky uz mat nikdy nebudem...ale, co sa tyka platov...aj sa postrajkovalo ze ano ☹ ..aj tak na srandu to bolo cele....o osobnych priplatkoch skoda hovorit, ze ano? 😠 Tu sa da len rezignovat, alebo zdrhnut..pokial nema clovek vlohy na to, aby niekomu pchal do riti... 😠 ☹
Teraz na jeden sa asi kazdy citi blbsie ako v lete, menej slnka a uz o chvilu to bude klasika po tme do roboty a po tme z roboty... 😔 ...vyriesila si to super s tym behom, nabrala si trochu endorfinov a vycistila hlavu, a mala si aj stekle? 😉 😀
@victory1 super tak to je paráda ...
ja sa nemám ani čím pochváliť ... zľajdačila som ... jarné kilá čo som dala preč sú späť a ja nemám silu niečo robiť ... je to hrozné ... nič nepomáha, v mojej hlave sa čosika zablokovalo ... a to ešte idú vianoce ... snád sa ešte niekedy nakopnem....
@hasleerka Vdaka! ...hm, hm...no, neviem, ci nenastartujem auto a neprebehnem ti dat do PB trochen po riti... 😝 Ked uz rozmyslas, ze idu Vianoce a chudnut sa neoplati, lebo cez Vianoce pozeres vsetko mozne...skus aspon to, co robi moja kolegynka, pred Vianocami schudne 3-4 kila a cez Vianoce sa teda neobmedzuje a s pokojnym svedomim tlaci do seba ...ale v januari je na tom tak ako v novembri a pekne spokojne zacina chudnut s novembrovou vahou... 😝 😕 ...ved skus sa tymi Vianocami zrovna motivovat, hm? 😵
@victory1 štekle v mojej skrini chýbajú, neviem v nich chodiť a po druhé - vyčnievala by som z radu pri mojej výške a to ja nerada 🙂
@victory1 ináč, čo sa týka Vianoc, keď je tu už debata o tom, nikdy nepriberem, neprežieram sa lebo by sa mi zo seba chcelo vra..ť. Nepečiem 10 druhov, budem robiť len medovníky aj to len kvôli malej, iné nič, preventívne práve preto aby som to nepojedla...nie som zástancom toho, že na Vianoce a Veľkú noc a neviem čo ešte sa musí človek prežierať, užívam si to aj bez žrádla, chodlievali sme lyžovať takže celý deň sme boli na vzduchu, večer sme niečo zjedli a vypili a s dobrým pocitom zaspali...takže na hory dievčence !!! 😀
skusne si na tejto stranke precitat rezencie jedalnicky.sk krasne tam idu dole hlavne v cm ja idem do toho 🙂
a hlavne nie je to podvod
@biancaneve ...ja zas bez stekli ani na krok... 😀 😀 😀 ale zas pri mojej "nizke" - 158 cm je to nevyhnutnost... 😝 😀
...ty kolko merias, ked stekle nenosis...? 😕
opravujem svoju chybu nie rezencie ale referencie 😉
@biancaneve Tak ale vo vsetkych "beznych" domacnostiach to funguje s prezieranim... 😝 Ja peciem kvoli svojej malej, co uz je velka, tiez medovniky, pre drahula kokosovu roladu a pre brata karamelovy zakusok... a tieto sladkosti mi fakt zily netrhaju...Rodinku na Vianoce nevytiahnem nikde /podla dcery sa maju Vianoce oslavovat doma/, prvy sviatok vianocny tradicne chodi otec a brat a druhy sviatok vianocny ideme povinne drahulovej mame a na dalsi den ma drahul povinne vytiahne "do terenu", bud na hory, alebo aspon na chalupu, lebo uz vidi na mne, ze este jeden den doma a scvoknem, cize neriskuje... 😝
Aj minuly rok ma vytiahol...na Oravice...nebol sneh, lyzovat sa tam nedalo a ako bonus dostala som cudzie dni, tak sa ani neplavalo...ale uzili sme si krasne 3 dni - preflakali sme ich po prechadzkach a krcmach... 😝
@victory1 176 cm bez opätku 🙂
@biancaneve jejda..modelkovska vyska... 😉 ...a nedas 10 cm? 😀
ani ja teraz vysočky nenosím, sa bojí že dolámem opätky .. ale ked dám dole tých 30 kg, potom hádam kúpim ..
@victory1 že keby mne pomohlo vycápanie po riti, sama si k tebe zájdem 🙂 🙂 🙂 🙂 ... všetko je v tej mojej "premúdrenej" hlávke ... ale stále nehádžem flintu do žita ... verím že sa nakopnem .. inak by som do tejto témy už nenakukla
@victory1 Viki je moja staaar!!! 😉 Vsak odfot aspon tie cizmice, ked uz chces zostat anonymna 😀 Taka uspesna a krasna zenska, nenormalne sa z teba tesim, ze ti to tak krasne ide a pochopila si velmi vela veci, aj to, ze chudnutie ani zdaleka nie je v hlave, ale v inzuline, taka banalita 😉
Cmuky-cmuk Viki!
@victory1 Dala by som ti 10 kg keď sa nenahneváš...centimetre na výšku si nechám
rozdávajú sa kilá????? .... aj ja dám, kto si prosí 😀 😀 😀 😀 😀
Aj ja mam prebytky, vdacne posuniem 😀 😀 😀
@katia77 😀 😀 😀 ..ty moj pripad! No dakujeeem..vsak aj za koucing, hlavne vtedy, ked som bola nasr...dena a zmatena... 😉 Cizmy odfotim, ale vcul mam na nohach ine stekle ... 😝 😉
..hej, hej, inzulin...len na zaciatok treba tiez to prestuknutie v hlave na nastartovanie. Inak tuto kolegyne mi akurat dnes rano hovorili, ako ma obdivuju, ze sa dokazem ovladat a nezerem sladke...no a jednoducho som ich nedokazala presvedcit, ze sa vobec nemusim ovladat ani sa premahat a kontrolovat... 😝 😀
@biancaneve ee, neprosim...ak rozdavas len kila, tak to si s radsej necham tie moje cm... 😝 😀
@katia77 Toto su inak tie cizmy :
http://www.deichmann.com/SK/sk/shop/selected_ca...
..a este som si objednala saty...budu mi sice dlhsie ako modelke, nemam kilometrove nohy, ale zas som neodolala ☹...a doma bude klasika, drahul prevrati oci, ked zbada kuriera, predycha a nakoniec aj tak povie, ze su peknucke...😝
saty : http://www.bonprixshop.eu/style/saty-157632266/...
@katia77 Zlataaaa....tesi sa spolu so mnou....dakujem! Inak, uz ma stvu v Deichmane s tym ich XXL, aj lodicky aj cizmy treba vyslovene lupou hladat cisla pod 40! 😠
..saty ma ocarili, dufam, ze nebudu moc blystave...ved uvidim...a su akurat teraz na toto chladnejsie obdobie...ta cierna latka po bokoch zostihluje..mam jedny podobne strihane, letne bielo-cierne, tiez su sexi aj zostihlujuce... 😉
...btw. saty som vobec nenosila, naposledy tak 15 rokov dozadu, az na svadbu v auguste som bola nutena si kupit jedny, ale boli super + tie bielo-cierne na prezlecenie..
Akosi ma uz nebavi nosit stale nohavice, ktovie preco? 😝 😀
@zuzimia HA, ale ako dlho sa "slusne" stravujes? A HA, ved - 12 kil je uplne fantastikus!!!! 😎 ..a to, ze teraz chvilu stojis, sa netrep, aspon sa koža stiahne - ma teraz cas, telicko sa opamata a zas polezies dolu... 😉 ...uvidis...aj ja mavam stojacie obdobia, tiez mi to lezie na nervy a takto sa utesujem... 😝 😀 ..ale je to isto tak! 😵

@victory1 gratulujem k splnenému snu ! Úplne chápem ten pocit, ja dlhé čižmy ani nepozerám, cítim sa v nich jak vo zveráku...ja som tiež typ, ktorý v strese chudne a v pohodovom období vegetuje...a teraz stresy nemám, resp. som už apatická čo sa týka pracovného prostredia,mám tam toho plné brýle, je to zrovna štátna správa lebo tie platy sú tam o ho..e, asi vieš. A zrejme budem zase rok šetriť aby som malú mohla zobrať zase niekde k moru, je to smutné, že človek s 24 ročnom praxou má plat ako absolvent lebo ohodnocovanie v ŠS je bohužiaľ také, keď nie som zrovna niekým nominovaná do pozície šéfa 😒 resp. šéfom vyvolená....udržujem si váhu stále rovnakú, ale v lete som sa cítila lepšie, neviem čím to je. Včera som si už musela zabehať po ulici 2 kolečká aj s kabelou, v bunde, no proste jak dilino ale bolo mi to úplne jedno, potrebovala som mať vietor vo vlasoch.