Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
jáj idem sa zase pochváliť ... dnes v bille študentská pečať v akcii, už bola v košíku, som schopná ju zožrať na posedenie .. vrátila som sa a vyložila ju .. som na seba pyšná ... ešte škoda že som dnes toho jedného pribináčka zjedla na obed ... ale musím pomaličky, inak by ma šlahlo keby som nemala žiadny prísun sladkého ...
@hasleerka oooo, co sa tyka studentskej, som na teba hrda.... 😀 ..a teraz ti napisem, preco ja studentsku uz v zivote nekupim... Minuly rok sme isli s deckami a drahulom na vylet do Besenovej sa okupat....a aby sme mali co na vyzieranie do auta /zvycajne vsetci cosi vyzierame/, kupila som tie male studentske, kazdemu...prvy ju sezral milacik za volantom, cize necumel na coko, ale na cestu, potom ju rozbalila dcera a tam pavuciny tahajuce sa z papiera na cokoladu, dokonca aj nejaky hmyz rovno vyletel, potom som hned rozbalila ja a v mojej bol bonus...dva mrviace sa biele cerviky.. 🤐 😖 /skoda, ze tu nie je grcajuci smajlik.../
...inak, ktovie, co chudak drahy v tej coko aj sezral... 😠 ☹ ..inak, coko boli normalne v zaruke!
...takze odvtedy je u nas studentska tabu a kazda coko sa prezera zozadu, spredu, kontroluje sa datum spotreby a tak....
Takze....v zaujme zachovania stihlej linie ti odporucam precitat si tento moj nechutny prispevok vzdy pred navstevou obchodu! 😝 😀
Dobrý večer
je možné schudnúť aj bez toho, aby ste sa drasticky ničili
CLEAN 9
Prvým krokom k zdravému organizmu je prečistenie tráviaceho systému. Tento deväťdňový program, ktorý predchádza programu Forever Nutri-Lean, poskytuje všetky potrebné prostriedky, aby ste si prečistili organizmus, boli štíhlejší a prevzali kontrolu nad svojím zdravím a šťastím. Clean 9 obsahuje Aloe Vera Gel, Forever Lite Ultra, Garcinia Plus, Bee Pollen, šejker, krajčírsky meter a literatúru.
ak Vás to zaujalo kľudne sa ozvite
pekný večer
caute zeny 😀
patrim k vam, o tyzden mam 39 😎 baby, poradte mi pls nejake video na nete, nejaku zostavu na cvicenie doma. v temach o chudnuti sa spomina nejak jil a kadekto... s ohladom na moj vek 😀 vahu, to ze ma bolia sem-tam krize, chrbat, koleno, chcem nieco, pri com sa "neodrovnam" a nestratim po jednom cviceni chut cvicit. chapete. nejake cvicenie pre 40 rocne zeny 🙂 mate nejaky tip - link? velmi by ste mi pomohli. cas chodit na nejaky kruhovy trening, do posilky zial nemam. velka vdaka!
@victory1 no len si do mňa rypni ... 😀 😀 😀 ... ja som ukážkový príklad toho ako sa chudne bez výsledkov a veru drastické to vôbec nie je 😀 😀 😀 😀
inak včera som skontrolovala študentskú pečať, či niečo nenájdem, ale nič veru, taká bola peknučká a sladučká ... ale nezožrala som ju sama, podelila som sa s dcérou...
No a welness dopadlo uplne uzasne...bolo fakt super, aj ked prsalo a fucalo, ako keby sa certi zenili.. Sobotka pri flaske vina /budem konkretna - pri 3 😝/ + paleo vecera + bazen, virivka....a ine spolocne aktivity 😝
Nedela masaz lavovymi kamenmi, vyletik do Zlina, a opat paleo vecera + nepaleo horuce maliny s vanilkovou zmrzkou...a opat biele suche, vyborne...😀 ...o polnoci blbnutie vo virivke s flasou nepaleo sektu 😝
...dnes som uz dobra, poslusna paleo zena 😝
@victory1
Och, slepa zavist zo mna hovori....my sme si s hereckami uzili typicky lenivy domaci viokend, hoci zas aby som neklamala, trosku som upgradovala nase akvarko a mam z toho radost, ale hlavne som sa naucila sit patchwork - co som uz davno chcela - velmi sa mi to pacilo a chvala mojej starsej dcery bola vraj "no to mozes sit aj na predaj, vyzera to dpbre " 😀 😀 😀 a malej sa tiez pacilo, lebo som musela usit aj pre nu vankusik, s ktorym sme uz dnes isli do skolky.
A svina vaha sa tusim definitivne zasekla na jednom cisle, ma poriadne serie, ale tak snad sa raz pohne.
@zuzimia Nezavid...to my si kompenzujeme to, ze sme nikde v lete neboli... 😠 ..ale typicky lenivy domaci vikend je tiez super, no u nas take nehrozi..my mame na krku bud deti alebo rodicov. Toto bola taka fajn oaza kludu a pokoja, konecne sme sa porozpravali tak, ze sme nemuseli nic dolezite riesit, hlavne nik od nas nic nechcel... 😉
MAs akvarko ? Jejda, s tym je roboty ako na kostole...moja dcera bude mat o tri tyzdne narodky a drahul vymyslel, ze jej kupime dakeho gekona, ona je z tych zvieratiek uplne zblbnuta...trochu sa toho obavam, ale prinajhorsom skonci u drahula v robote, bude mat zabavku on... 😝
Palchwork...hm..sikovnica sikovna si...ked si aj od deti dostala ocenenie... 😀 ..to ja by som si skor prsty zamotala, ako nieco take usit... 😠
@zuzimia hm, tak ja som odjakziva anizverovy tvor... 😔 ..dcera mala vodne korytnacky a ked bola u babky, tak som im musela cistit akvarko, no najvacsi problem bol, ako tie potfory chytit do ruky... 😕 ...nakoniec som ich z akvarka vybrala naberackou, supla do vane, akvarko vycistila a naberackou supla naspat... 😎
...takze za mna zvieratka tak na obrazku... 😝 ..a fotku teda doloz, to zvladnem... 😝 😉
@hasleerka tvoje ciapky vidavam v albume. ja som tak akurat zdolala dve ciapky a jeden klobucik. ale ten som zle pridavala ocka na novy rad a musim ho vyparat aby vyzeral lepsie k svetu.
@zuzimia aj ja by som relaxovala - kupila som novy sijaci stroj uz pred dvoma mesiacmi a este sa mi nepodarilo prist k tomu aby som otvorila krabicu a kukla nan 😀
veru aj moja vaha stoji, nechce dole. asi budem pouzivat @hasleerka tvojho manzela metodu na vazenie. potom mozem napisat ze som schudla az 70% svojej vahy za den 😀
@dana_l
Tak ja mam skoro 40-rocnu veritasku, ktoru poznam od chvile, ked si ju moja mama kupila 😀 (mala som 10 alebo menej), ale ten stroj stale sije ako drak. No ked som si dokupovala OL a COL (vlani a predvlani), tak som ich driapala z krabice uz pomaly medzi dverami, akonahle kurier doniesol 😀 😀 😀 to je ina zavilost!

@victory1 to je dobrý nápad ... musím nájsť nejakú protivnú osobu a na ňu budem tie moje kilá hádzať 😀 😀 😀 ... ale dnešok sa pochválim ... bez žiadnej čokolády a keksíku...