Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@victory1
Vdka za pochvalu, akva je dalsi moj relax. Inak ta zduta mys miluje nutelu, ale samozrejme, nedavame jej ju normalne. Ma velkost mensieho potkana a je strasne pritulna. Za "zdutu mys" by ta moje deti ukamenovali 😠 . Su to nasi milacikovia.
A vankuse su normal ze made by me - vsak hovorim, ze tento vikend som prvykrat skusala sit patchwork 😉
@zuzimia moja známa mala škrečka v kuchyni v klietke ( v byte) a teda bolo to dosť nechutné, nič som si odvtedy už u nich nedala...v dome by som to pochopila niekde v chodbe ale tak ako ona to NIE 😒 ja tiež neobľubujem tento druh zvery ..ináč baby ako sa píše 4 resp. 2 pád od slova zver?? 😀 od školských čias už uplynul nejaký ten čas...na gramatiku si potrpím...
@biancaneve ..myslim, ze od zveri...ta zver, vzor kost... 😉
no my sme mali škrečka v chodbe ... ale keby som mala veľkú kuchynu tak by mi to ani tam nevadilo ... nám to nesmrdelo, my sme často menili piliny ...
Hm..dnes opat "skvely" zazitok s kardiologom.... 😠 ...skonstatoval, ze glukoza /tie merania glukomerom, co som si pichala prsty dva dni/ je ok...vdaka za podporu @zuzimia ...
...presviedcanie, ze s tabletkami na cholesterol si skusme dat pauzu, bolo neuspesne a rovno mi predpisal 3-mesacne balenie 😖 ...no, nech recept uz je v kosi... 😔
...bonus...napisal mi do spravy, ze mam nadvahu... 😠 ....pred 23 kilami mi to do karty nepisal, takze mam novinku...schudla som do nadvahy! 😖
..nemal by ho clovek rad? 😝 😠
@zabinka Uz si z toho nic nerobim...rozpravala som sa s ex-om, ten mi povedal, ze pan doktor sa dal na stare kolena /43 rokov/ na balet... 😕 a teraz ma asi pocit, ze vsetci musia byt ako 40-kilove tycky... 😝
..ale zas uznavam, nad hlavu by ma urcite nezdvihol... 😀 😀 😀
....mna uz nejaky baletak fakt nemoze rozhadzat.... 😝 😀
..a dakujem... 😉
@victory1 na balet? 😨 Co mu preplo? To ma nejaku predcasnu druhu pubertu ... alebo este nevyrastol z prvej 😀 Verim, ze take vyhlasenie nepotesi, ale ty sama vies, co mas za sebou a vobec s..t na takeho mudrlanta (pardon za vyjadrenie) 😉
Mne by stacilo zhodit aj menej, len sa nejako neviem nastartovat. ☹ Ale raz to urcite pride, verim tomu 😵
@zabinka ...no ved prave, na balet... 😀 ..sme sa s drahym fakt pobavili...ako chapem, ze na "stare kolena" moze zacat niekoho bavit nejaky sport, co ho predtym nebavil, alebo nan nemal cas, ci rybarcenie, aj trebars spolocenske tance...ale balet??? 😕 😀
Tak pozri, podla BMI mam este 2 kila nadvahy, tak trochu ma aj pravdu...len ma zaraza, ze "nadvahu" nekomentoval ani nepisal do karty , ked som bola fakt tucna... 😠 ..ale mam ho v pazi..chcem este schudnut zo 6 kil, kedy to bude, vtedy to bude, uz to nejako nesilim.
A ty sa urcite nastartujes, proste treba ten spravny impulz v hlave a najst si pre seba tu vhodnu formu stravovania a pohybu...teraz skoro pred Vianocami zacinat je velmi narocne...aj ked mam kolegynu, nie je tucna, je taka normalna a pred Vianocami schudne vzdy zopar kil, ale len kvoli tomu, aby na Vianoce sa mohla bez vycitiek svedomia vykrmovat.... 😀
To by som ja zas nedala...mne by bolo tych zhodenych kil luto... 😉
Vsetky ste uz vycivene, ci? 😝 ...no, baby, ale Vianoce sa blizia, ako s nimi nalozite, ha? 😎
@victory1 šak z teba by už nič asi nezostalo, máš za sebou úspešný rok z pohľadu získania skvelej postavičky tak ty si aj môžeš dovoliť pribrať kilečko.
@biancaneve ...aaale zostalo, to sa nebojim... 😀 ...aaale aj dakujem, , ano hodnotim tento rok uspesne, este zopar kil a budem uplne spokojna... 😉 ..ale to si uz chtiac nechtiac musim nechat do buduceho roka. Musia sa mi hormony ukludnit po zavedeni Mireny, po necelom tyzdni slo hned kilo hore...takze ciel, to kilo dat dolu, slusne sa spravat cez sviatky obzerstva a od januara pokracujem aj v cviceni.... 😉
Tak a v sobotu idem piect...zatial len medovniky a dake gulicky, co sa maju tvarit ako marlenkove gulicky...vraj na skusku, ak im budu chutit, tak premiera dva dni pred Stedrym vecerom... 😎
...no a som zvedava nakolko mi to bude trhat zily, aby som neochutnala, nepozrala a potom sa z toho tyzden nespamatavala.... 😠
...v pondelok podam hlasenie... 😝 😀
my už máme medovníky hotové ... moje šikulky pomáhali ... síce ozdobené nie sú luxusne, ale tak pečieme pre seba ...
@victory1 ahoooj, ináč už došli tie šaty čo si si objednala? Ako sadli fešanda? 🙂
@biancaneve Jasneeee...saty dosli, sedia perfektne. Kedze som krpata, myslela som, ze budu mozno aj pod kolena, ale v pohode, asi 10 cm nad, s ciernymi pancuchami super. Len su trosku tensie ako som prepokladala, ale na Silvestra idealne... 😉
...a inak teba som uz daaaavno necitala, ako zijes, uz mas predvianocny stres? 😕
@victory1 ja nemávam predvianočný stres, mňa len ten stres čo ľudia vytvoria vytáča...my s koláčmi mierne, robila som len medovníky a linecké z polovičnej dávky, ešte mám v pláne také orechové sucháre k čajíku si dávame..inak sa chystáme začať korčuliarsku sezónu cez sviatky takže sa spolieham, že zjedené hádam aj trošku vybehám 😀 ja s váhou stagnujem, necvičím momentálne, preto sa snažím jesť menej no ale váha stojí...Pohyb chýba to je chyba hehe 😀

@zuzimia Waw! Krasne akvarko mas..utulne zariadene normalka 😉 ...aj rybicky nemaju chybu... 😉
..ale tu zdutu mys, co by mi sezrala nutelu, by som doma nechcela... 😔 😀
...no teda tie vankuse mas paraaadne! To je normal, ze vlastny vyrobok? 😕