icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
19. dec 2014

@biancaneve A to ja zas mam stres, taky mierny, ale mam, pretoze som este v praci a aj myslienky mam v praci a akosi mi organizacia sviatkov pokrivkava....budem si musiet dnes sadnut vecer na rit a napisat si zoznam prac...a este malickosti, co treba kupit..napriklad, ze rybu 😝 😀
Medovniky uz mam..a uz skoro aj zjedene, dcera s drahym jednoducho nikdy neodolaju 😀 /jasne, ze tie moje su najlepsie 😝 😀 /, este budem robit nepecenu kokosovu pre chlapa a sebe nejake raw gulicky z datli, mandli a kokosu...
S pohybom to vyzera vseliako, kedze aj dnes hlasia na horach, ze 6-8 stupnov..mam pocit, ze lyzovacka sa presunie niekedy na januar...no a korculovat neviem... 😔
S vahou sa netrap, ani ja sa netrapim...staci nam, ak to cez tie sviatky ustojime a rozpohybujeme sa teda ty uz cez sviatky a ja az v januari 😉

hasleerka
26. dec 2014

ahoj dievčence ... som vám aj zabudla krásne sviatky popriať ...
hlásim že žiadne úspechy nie sú ... bohužial nedokážem tým nástrahám sladkým odolať ... ale na ospravedlnenie, aspoň sa točím každý deň 10 minút na rotane ...

dana_l
1. jan 2015

stastny novy rok vsetkym bojovnickam s kg

zabinka
2. jan 2015

Zienky moje spolubojovnicky, prajem vam v roku 2015 vela, vela úspechov, zdravicka, stastia, lasky, odvahy a pevných nervov. Nech je tento rok este krajsi a uspesnejsi ako bol ten minuly.

hasleerka
5. jan 2015

no ako dievčence ... ideme zase na to....ja som fčul skočila na váhu a tá sprostá mi zakričala že vstupujte po jednom .... juj ale ma nasrala... takže ja pokračujem kde som skončila, dátum chudnutia mám zase 5teho....

daan1
14. jan 2015

@zuzimia veľmi si ma inšpirovala vankúšmi , naozaj pekné

zuzimia
14. jan 2015

@daan1 dakujem

zana20
14. jan 2015

Urcite je to vekom zienky ,ale co v takom pripade ak mate na zaciatku cislo 4 ,ale deti ako simzariadit den aj na cvicenie ,ak nie je nik po ruke byvam v meste kde nik nieje po ruke a nove kamosky maminy maju co robit same so sebou🙂

dana_l
15. jan 2015

@zana20 no ved to je ten hacik, ze ako to vsetko zosuladit ked nemame nikoho na pomoc. musis potom len vecer nejako cvicit. zaciatok je tazky - nikomu sa do toho nechce. ale ak budes cvicit aspon tyzden tak budes sa lepsie citit a sama si budes planovat vecerne cvicenie. a deti nech ta povzbudia do toho. nech sa ta rano pytaju ci si pocvicila a co bolo lahke a co ti dalo zabrat

zana20
15. jan 2015

@dana_l uz som pred x rok schudla za tri mesiace 16 kg podla'sipeky,aleteraz niekedy nestiham pravidelne jest,hoc sa snazim ,ale vzdy je cosi prednejsie ako ja, s cvicenim mas pravdu ,ja som sa citila ako znuvuzrodena,len popravde ked ich ulozim ,vsetko upracem a sadam k pisaniu papierov do prace ,snad sa to upravi,len den ma 24 hodin co mi je niekedy ozaj malo ,ked vsetko chceme vyskusat ,spoznat a predovsetkym zit ,ale aj tak dakujem ,ze aspon niekto to vie pochopit ako , ked si sama ,hoc pevna vola by mala byt pevnejsia🙂

daniela40
14. feb 2015

@zana20 tých 16kg som schudla aj ja vdaka Sipeky-len teraz nejak nemam pevnú vôlu,ale ked som to dokazala vtedy tak určite aj teraz 🙂 len vekom to ide horšie...treba pravidelnost!!

hasleerka
17. feb 2015

dievčence o čom sipeky????

digysa
19. máj 2015

Amen................ a sme vsetky tucne...... je tu niekto?

dana_l
20. máj 2015

@hasleerka ak aom dobre pochopila, tak je to o tejto zene http://casprezeny.azet.sk/clanok/92323/zlate-ra...
vynatok z clanku - dalsie body si pozrite na webovej stranke
Zlaté rady Edity Sipeky Chudnutie sa začína v hlave
1. Motivujte sa
Názor Sipeky:
Zázraky sa nedejú a tuk sa sám od seba neroztopí.
Je potrebné si priznať, že nadváha nás trápi a chcete to zmeniť.
„Zaručené diéty“ nefungujú - zemiaková po 10 dňoch narúša prirodzenú rovnováhu sodíka a draslíka v tele, pri hollywoodskej vysychajú peňaženky a hladovka nezaberie, lebo sa každú nedeľu najete, aby ste diétu vydržali.
Editine rady:

Postupne si osvojte zásady zdravého chudnutia:

Príjem a výdaj energie má byť rovnaký.
Obmedzte živočíšne tuky.
Riaďte sa podľa kalorických tabuliek.
Obmedzte v jedálnom lístku potraviny s vysokým obsahom cukrov.
Jedzte menšie porcie a rozdeľte si ich na viac dávok.
Pite denne 2,5 až 3 litre tekutín.
Jedzte dostatok surovej zeleniny a ovocia.
Dopĺňať treba minerálne látky a vlákniny.

hasleerka
20. máj 2015

@zana20
@daniela40 dievčence a čo ste robili presne podľa tej Sipeky ... síce som si čítala ten článok, ale skôr by som chcela konkrétnu radu od vás...

zana20
20. máj 2015

Presne dala ocistny tyzden na vlockach ,a potom presne sledovala kedy jem ,najprv vaha stupla ,ale po dvoch tyzdnoch uz telo samo odmietalo sladke ,porcie akoby sanastartoval metabolizmus uz len som jedla ked som bola hladna,cize citila pocithladu cca3-3,5 hod,plus ja som po veceroch neskor presedlana ranne tie cviky co ma v knihe ,naspat by som sa vratila k tomu ,len si nedokazem ustriehnut cas na jedlo pri piatich detoch ,vzdy su prvorade a ja kedy uz pride cas ☹

digysa
21. máj 2015

Kocky - skupina o chudnuti, o mode, krase a zivotnom style pre 35+
Ak mate zaujem pripojte sa.... 😎
https://www.modrykonik.sk/group/7674/

andrea314
3. jún 2015

drzala niektora dukanovu dietu?

victory1
16. júl 2015

..diskusia zdochla...o par rokov uz nebude aktualna a mozeme vytvorit novu diskusiu, ze chudnutie 50-rocnych zien 😢

lorela
16. júl 2015

@victory1 Ahooooooj, pekne pozdravujem 🙂

hasleerka
16. júl 2015

sevas dievčence ... však tú tému môžeme oživiť nielen o chudnutí ... ja len v skratke, konečne môj mozog došiel do fázy že chcem schudnúť ... za mesiac som zhodila 3 kg, ale kedže sme boli teraz na dovolenke, takže 1 kg je späť ale už opäť pokračujem dalej .. síce trošku je to horšie, nedá sa odolať zmrzkám ... ale snažím sa ... do konca roka mám cieľ aspoň 15 kg dole a ja to určite dám....

victory1
16. júl 2015

@lorela oooo..ty zijes? 😀 ..ja som rovno lucim,lebo zajtra padam na dovcu...jupiii...

victory1
16. júl 2015

@hasleerka achoooj...tak super,ked uz hlava poslucha 😉 gratulujem k kileckam...😉

lorela
16. júl 2015

@victory1 A to sme naposledy "spolu" tuším varili vianočnú kapustnicu 😀

victory1
16. júl 2015

@lorela no teda...to je normalne hamba ! ☹

lorela
16. júl 2015

@victory1 To teda je! 😀

victory1
16. júl 2015

@lorela a ako zijes,ha? Stale sthlica vystihlena? 😉 ...ja mam stale svojich 23 kil z minuleho roku dole..v januari som si zranila koleno,pol roka doma,necvicila som a som happy,ze som nepribrala...teraz padam rehabilitovat kmoooru 🙂

lorela
16. júl 2015

@victory1 Senzačné, šikovnica si veľká! 😉
Prajem nááádherný pobyt. Ja sa budem ešte pár týždňov oxidovať v robote a potom mi už bude hej! 🙂