Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Ahoj baby...uz som spat..opalena a prezrata morskych priser a ryb...boli sme 2 dni v Taliansku,tam nic moc a tyzden v Chorvatsku a parada...
všetky už vydovolenkované??? ja ešte moc nie, ešte som neprešla na chudnúci režim... ale ono to isto príde :D :D
No ja zacinam od 26.8....teda dufam ze dovtedy dostanem teda rozum..
A hadam sa pridaju aj ostatne s uspechmi nech ma to nakopne
Haloo, ahojte. 🙂 Prišla som sa sem, k vám nakopnúť...len neviem, či skupinka ešte funguje. Alebo dovolenkujete?
Mám za sebou 90 dňovku /pred 6timi rokmi/ a Norbi Update / pred 4mi rokmi /.... obidva typy úspešné na nejaký čas, potom som sa postupne dostala tak, odkiaľ by som rada odísť. 🙂 Všetko sa dá, len treba chcieť..som si toho vedomá! Len akosi nevládzem. :( Teóriu ovládam, len je to akési ťažké voviesť do praxe.
Všetko bolo kedysi jednoduchšie. :( Päťročný synček je diabetik - celiatik. Stresy súvisiace ztýmito ochoreniami zajedám..hlavne večer, keď ho uložím spinkať. Som slaboch.Mať tak o 15 kíl menej.
Ahojte, pridám sa k vám, ak možem. Potrebujem schudnut, a ten názov "chudnutie 40-rocnych žien" ma dostal !!! Mam vo veku dve štvorky tak som tu správne. Naozaj sa lepšie chudne v skupine. Sama sa akosi neviem nakopnuť. Mám 68 kg a 167 cm. Nie je to také strašné, ale keby som zhodila 5-6 kg, velmi by som sa tešila. Prešla som už /v minulosti/ delenou stravou, Mačingovej dietou aj Norbi Update. Ale teraz po 40-tke je to naozaj trošku ťažšie. Ako píše tiffanka, teoriu ovladam, ale potrebujem oporu a spriaznenú dušu. Neviem sa odhodlať. čím viac rozmýšlam o chudnutí tým som hladnejšia. Skúsim to teda. Tak od zajtra? Určite vám napíšem, vy už ste rozbehnuté ????????? 😝
Joooj tak sa teším, že si mi odpísala!!!!!!!! 😲 😲 Ja som naozaj odhodlaná zatra ráno začať, urobím si nejaké dietne ranajky. Len nemám rada ovocné ranajky, tak si dám asi iba ovsovloky s mliekom. Možem? To by asi mohlo byť. Teraz som si hodila do rury takú "nakladanú cuketu" / platy cukety, nakrajana šunk.salama čo nám zostala, rajciny a navrch zasa cuketa a trochu syra-zostatok/ celé som to obliala sojovou omackou a postrašila vegetou. 😝 Dufam, že aj to je dietne. Nejako začať musím. Tiffanka, ani tvoja vaha nie je taká hrozná. Možno ty budeš chudnuť rychlejsie !!!! Ideme spolu do toho? Potrebujem nejaku spriaznenú dušu, tak budeme si vzájomne také "barličky"? Ked sme chudli už davnejšie s mojou kolegynou, tak kym ja som dala dole jedno kilo, tak ona päť. /mala niečo viac ako ty/ uvidiš pojde nam to spolu, verim, že sa pridaju aj ostatné. Teraz už musím utekať, idem dať mamu spať / starám sa o nevladnu mamu/. teším sa, začíííííííínam chudnúť!!!!!!!!!!!!! 😉
Ahojte, tu som znovu, vidím že ste všetky už štíhle. Dnes som teda začala. Nejedla som žiaden chlieb. Mala som dovolenku, tak som lietala hore-dole. neviem čo budem jesť zajtra, rano biely jogurt a potom neviem, a toho sa bojim. Dajte nejaky typ, čo si kupiť v obchode cez obednu prestavku z roboty. Napíšte niektorá !!!! Pomožte, kde ste?
Nepíšete, nevadí. 😖 Začala som včera pri 68,6 kg/ ráno som sa odvážila/ tak sa teda budem každú stredu vážiť. Vy držíte nejaký konkrétny typ diéty? Ja som si vymyslela, že skúsim najprv tak postupne. Budem sa snažiť každé jedlo mať čo najmenej sacharidové. Podľa toho čo doma varím, niečo si z toho vyberiem, aspon bez prílohy. Tak dnes som ráno mala ten jogurt, potom o desiatej som si dala dve broskyne a na obed som bola v reštike - kuracia polievka, vypr.šampinony a zeleninový šalát. Teraz mám kávu a večer si doma dám asi mletý rezeň a rajčinu. Ja viem, nie je to žiadna sláva, ale ja som jedávala piate cez deviate, hlavne chlieb a koláče takže aj toto je pokrok. A nejako začať musím. Aj ked si tu píšem zatiaľ sama pre seba, pomáha mi to, a snáď sa rozprúdi diskusia aká tu bola. Dajte typ, čo zobkať večer pri telke, aby neprišli výčitky. Asi si kúpim v Lidli slnečnicové semená / surové-pol kila za 1,29e/ a tie potom na suchej panvici opražím. To je dobrá maškrtka a povolená. 🙂 Haló kde ste?
damy skuste skupinu "cesta k mojej premene" 😉
Ahoj ivuska, ja som tu nova, musim sa tu trochu zorientovať. Pozriem sa tam, okuknem. Asi sa tu všetky predo mnou schovali. 😀 😀 Nevadí, aspon som začala dietovať, a čakám na nejakú "spolutrpiteľku". 😒 Včera som našla v lidli taký celkom dobrý knackenbrot. Ja osobne neznášam tie polystyrénové chleby !!! Tento mi celkom chutí. Ráno som si dala s maslom a rajčinou. Je od firmy Ri-ver-co-te, kúpila som si ten sezamový. Takže ja pokračujem ..... Čo budete variť na víkend - DIÉTNE !!!
@tessi19 vitaj v nasej skupinke. Ja teda za ostatnych nebudem hovorit, ale ja sa nemam cim chvalit, tak radsej ani nepisem. Po kratkom uspechu prislo obdobie, ked som nic nestihala, nedarilo sa mi dodrziavat pitny rezim ani pravidelnu stravu a odvtedy sa neviem zase nastartovat. Ale strasne dobre sa cita, ked pride niekto takto pozitivne naladeny a odhodlany ako ty. Drzim palce, aby si to dotiahla do zdarneho konca.
Toto som prežila už vela krát, ked sa stopneš, a nie a nie sa pohnúť dalej. Situácie v rodine, nepochopenie, nespravodlivosť v robote, zdravotné problémy a povieš si, kašlem na to, načo sa ja budem trápiť. Ale na to sú kamarátky, aj ked to chvílku potrvá, ale treba sa pohnúť ďalej, ved ten pocit, ked sa dajú rifle zapnúť na ďalšiu dierku, ten pocit je taký super!!! Všetci sú mi ukradnutí, ved to robím pre seba. Vela krát je to tak, že ked sa ti darí, si šťasná a spokojná, málokto príde za tebou a povie ti : aká si super, že sa ti tak darí v živote, teší sa spolu s tebou!!! Ale ked niečo pokašleš, prežívaš problémy, akurát ťa tak dobre ohovárajú, a príde škodoradosť. Málokto príde a povie, netreba ti dajako pomocť? Tak kašli na každého, ked je tebe dobre, všetko ide ľahšie. Neboj sa, len čítaj, príde čas, ked "naskočíš" 🙂 🙂 🙂
@ivuska027 A ako sa tam dá pozriet? To sa tam musím najprv pridať, aby som tam mohla niečo čítať? Ako som vravela som tu nováčik. Že sa tam idem mrknúť a našla som iba skupinu a nejakých moderátorov. Neviem aká je tam diskusia. Som tu trochu stratená. Sú tu blogy, témy, skupiny, články a kategórie, a žiadna "mapa". 😀 😀
@zamilion Neviem, či som pochopila správne tvoju otázku... že ktorý štýl mi vyhovoval viacej? Keď som praktizovala 90dňovku, tak mi vyhovovala úplne 🙂 a zase keď som Norbiho, tak aj ten bol super. Myslím si, že fakt je to o tom, že si uvedomíš niečo, čo veľmi chceš..teda mať nejaký cieľ. Ale ak mám predsa len porovnať tieto dve metódy stravovania, tak Norbi je "normánejší". 😀 ...pretože doobeda si môžeš dať čokoľvek, hoci každý deň nejakú maškrtku, pričom pri 90 dňovke je to striktnejšie. Toľko môj postreh. ;)
@tessi19 no to je ono 😉 , iba das, ze vstupit, spyta sa ta, ci naozaj a das ok a uz si tam. Este ti pride posta, ze si tam 😉 Potom, ked si kliknes na Blogy, tak na lavej strane ju vzdy budes mat a to len kliknes na nu a budes v nej. Ked uz budes v nej, na pravej strane su kadejake skratky, klucove slova, podla toho, co hladas, ale vies si hore aj zadat ty, co chces hladat 😉
@tessi19 ahoj, vidim, ze si si dlho pisala sama pre seba 🙂 , ja sem moc nechodim, ale mame tri veci dost podobne, vysku, vahu a v mojom veku je zatial len jedna 4, ale aj tak sa mi nedari chudnut, je to ine ako v 20 🙂 . ak budes chciet, napis do IP, mozeme sa podporovat, lebo mna to samu tiez nebavi.
Aj ja chcem schudmut..
@tessi19 daj link..pridam sa
Ahoj, tu je: https://www.modrykonik.sk/group/6855/
To musíš hladať v skupinách. Je tu viac skupín.