Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Baby, ale ak urobime sukromku, tak to zenam, ktore sa nepridaju, nebude na nic, nebudu mat inspiraciu. Ved nie je hanba napisat svoje miery, nebudeme sem davat predsa fotky v plavkach. Ale prisposobim sa vacsine, ak budu ostatne za sukromku....
@davita tak s tým odkysľovaním a zakysľovaním sme na tom rovnako ,ale ja si k tej káve ešte aj vyudím organizmus ,al bez toho to neide 😲 😅 😅 😅
Jste to co jíte....v archíve TV Prima a recept je na svete,väčší výdaj ako príjem,ale s kvalitnou stravou 5 x denne,len človek musí chcieť ( presne ako s fajčením ) sekla som zo dňa na deň a otvorenú krabičku som mala ešte rok v kuchynskej linke.Čiže je to v hlave,disciplíne a presvedčení.....dám si zo všetkého,ale iba trocha .....jem,že si uvedomujem,že jem,prežúvam,pijem,cvičím.....dám si aj veterník,huspeninu,či jaternicu,domácu masť,či škvarky.......ale s mierou,v hlave mi neprebleskuje nemôžem,skôr už dosť aj zajtra je deň 🙂
@takyna nie že na mňa zabudneš aj ja tam chcem byť 😀 😀 😀
@silvia0310 Tak s tym zaudovanim neprestan, ja som to spravila, za 1 rok 10kg hore a to som na stravovani nic nezmenila! Tak som sa k tomu vratila, lebo aj tak mi to stale neskutocne vonalo a chybalo, len teraz treba tych 10 kg dat dolu 😀
Alebo skupinu radsej zalozime?????
caute kocky, dobra tema, aj mne pasuje. ak to zamknete skoda, isto sa najdu este zaujemkyne 😉
pridam troska svojej skusenosti, mam tiez rovnych 40, minuly rok, vlastne predminuly, ked som mala 39 som mala 79 kg pri vyske 173. pred otehotnenim som mala 74 kg. (bejby som mala v 35), od vtedy vaha sla hore dole, no ale v priebehu jedneho roka (mala som 39 r.) som pribrala zo 74 na tych 79, co bolo dost za kratky cas. zacala som viac cvicit, a skusila som aj macingovu. vydrzala som 2 tyzdne (s macingovou), do pol roka som schudla na 69 kg. to bola vaha o ktorej sa mi ani nesnivalo, kedze som mala ambiciu sa len vratit na vahu 74 kg, odvazna ambicia bola 72 kg. bolo to super tych 69 kg. dobre som vyzerala (dokonca aj v plavkach, co sa mne teda nestavalo 😀 ). no ale - nepisem to kvoli chvaleniu sa - pisem to preto, ze cosi asi nebolo OK. vobec som nebola zdravsia, lamali sa mi dost nechty, padali vlasy. pohybovo som bola v pohode, kondicia a tak, ale inak - trapila som sa. prilis som si davala pozor na to co jem a uvedomila som si, ze casto myslim na jedlo ☹ cele to chudnutie je fakt v hlave. prestala som sa tomu uz nejako venovat, jem vsetko, ale samozrejme, mensie porcie, nezjem cely plech kolacov ale 2-3 kusky, vyhladavam celozrnny chlieb, maso, zeleninu atd. skratka zdravsie jedla. dnes mam 73 kg a asi sa aj lepsie citim. nechty sa nelamu, vlasy nepadaju, plet tiez ok. neviem, kdesi bola chyba. chudnutie - resp efekt je fajn, ale asi je to veda, aby clovek si sam sebe neurobil zle. rozhodla som sa, ze skor to skusim cez pohyb - chodim na power jogu, snazim sa cvicievat doma a aj behavat (teraz v zime to moc nedam, je skoro tma atd, ale mam ambicie sa k behu na jar intenzivnejsie vratit). takze v podstate osobne som za nazor, ze treba sa vela hybat. samotne chudnutie upravou stravy a odriekanim nemusi byt vzdy stastne riesenie. ak pocitite ze nieco je nem gut, zamyslite sa nad tym, nech si dietami neznicite zdravie... inak vsetkym nam drzim palce nech sme stihle a krasne 😉 ale hlavne ZDRAVE! 😉
baby mali by sme spravit nejaku tabulku, aby v tom bol prehlad 🙂
Babule otvorila som aj skupinu tam sa mozete lubovolne pridat
Chudnutie 40-tničiek +++++
Musim dnes uz dat malu spat ozvite sa mi diky ahojte 🙂
nikto nic nezamika, len cast debaty, miery a pod prejde do "utajenia", co si myslim, ze je uplne ok ... kto chce, moze si dat svoje PRED a PO je tu aj taka tema 🙂
do skupiny sa prida kto chce, do sukromnej temy musis byt zapisana zakladatelom temy 🙂
@takyna ukazka tabulky https://docs.google.comspreadsheetccc?key=0AlBS...
@gudulo ja prave toto mam ciel: lyze a sporty s mojimi deckami, s tou nadvahou sa bojim, ze sa nepostavim, ked spadnem no a oblecko (chcem, strasne si chcem obliect niektore zamilovane kusky a do 46 sa proste nedokazem zamilovat :( ) a moje ihlicky boticky, tiez respekt, sak si bok aj clenky vyvalim, ked zle stupim ....
@davita no ja som prave rada, lebo chalani chceli ist na kurz a jeden z nas (mm alebo ja) sme sa "museli" 😀 obetovat aby nelyzovali sami, tak som to "vyhrala" 😀 ale som rada, bavi ma to a aj ked nie som este na svahu ista, ale paci sa mi to 🙂 teda boli sme este iba 3x lebo mozeme iba cez vikend jeden den, ale aj to pocita 🙂 a tesi ma, ze kila idu veeeelmi pomalicky dole alebo sa drzia. Tiez mam par "nostaligickych" kuskov v skrini a veeeelmi rada vymenim satnik za mensiu velkost 😀
@davita mne tu tabuľku neide otvoriť ,ani mi nič neukáže ...
Je tu este niekto, kto nebol pridany do skupiny??? Napiste mi IP, prosim.
@davita teraz mi to ukazalo ,super ,ale mena žien čo sa chcu zapojiť by som dala pod seba ,a do stlpca počiatočná váha k 1:2 ...druhý stlpec 1.3....neviem či píšem zrozumitelne ...

@takyna uz nam pise radu taka sikulka 🙂 .... som sa mala spytat skor, ze? 😒