Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@godyna pridala som ťa 🙂
@silvia0310 Si rychla 🙂
@zuzka4444
@silvia0310
Dakujem
@zuzka4444 daj na ňu odkaz ako si dala ten druhý ,len ked sa dá tak to uprav aby sa do nej mohli žienky zapisovať...a bude na prvej strane ,kto bude chcieť tak tam dá svoje údaje ,prípadne ti ich pošle a ty ich dopíšeš,teda ak ťa to neobťažuje 😀 ,ale aspoň precvičíš pršteky 😀
@silvia0310 Ten odkaz dala @davita, ale mozem ju upravit, snad zajtra v praci bude chvilu cas... Neviem, ako sa ten odkaz robi, ale ked bude tabulka, posles mi mail, alebo ten, kto to vie "zavesit"...
@silvia0310 😀 asi ano, asi pises ok, len ja uz som trosku mimo 🙂 .... no tak ved to bol len navrh, akokolvek to bude, zapiseme sa .... no a funguje to tak, ze na gmail si ju niekto "zalozi" a bude ju spravovat, lebo jasnacka, tam treba vzorec prerobit kazdy tyzden, aby to pocitalo 🙂 ...jo a distribucia takto link cez IPcku napr, LEN pre clenky .... o to ide, ze trosku zachovat sukromie ... 🤐
@davita ok ja som za súkromie .-)))) ale ja nemám účet na gmail....teda ja to byť nemôžem ,a dnes som už tiež mimo,čakám na moju dávku romantiky a idem do postele ,ale zajtra som tu ....tak dobrú nocku všetkým 😵
aj ja idem off, necakam uz na nic, vypijem si pohar vody nech moje oblicky nieco robia a minaju tak prijatu energiu 🙂
beriem to skratkou okolo susicky 🙂
DN
A co alkohol ?Ja myslim ze je velky nepriatel chudnutia spomaluje metabolizmus ... No ja mam rada biele vinko,niektora ste ho tu uz spominala 🙂 Asi treba uplne vylucit
@silvia0310 Skusam robit tu tabulku, chces tam len vahu? Lebo ak tam dame aj merania v jednotlivych mesiacoch, bude to ovela viac poloziek, ako je ucastnicok, takze tabulka by bola velmi siroka a s tym sa zle robi. Ak tam dame aj jednotlive miery, musim dat do riadkov namerane hodnoty v jednotlivych mesiacoch a do stlpcov mena.
@zuzka4444 no šak toto , som na tom tak isto... ale nemôžem všetko naraz ...keď schudnem možno prestanem 🙂
@zuzka4444 tak daj váhu a výšku ,to dáme do prvého a potom môže len váha ,pri opakovanom vážení ...joooj tak sa teším 😀 😀 😀
@zuzka4444 Zuzka aj ja pls 🙂
@silvia0310 Skusim dat aj vzorec na vypocet BMI, kedze vyska a vaha spolu suvisia, ma to vacsiu vypovedaciu schopnost. A mozeme dat sutaz, ktora si najviac vylepsi BMI - skusim najst aj vzorec, ktory zohladnuje vek. baby, ste zlate, konecne budem mat motivaciu, doteraz som sama seba klamala, ze sa nic nestane, ked to porusim 🙂 Dobrovolne sa hlasim, ze dam nejaku bizutku do ceny pre vitaza! Dame si najprv tri mesiace, do 1.maja??? Ak to bude mat uspech, spravime druhe kolo do 1.augusta 😀
@zuzka4444 tak urob ako sa ti s tým bude lepšie robiť 😀 😀 😀 😀 ale aby sme mali nad sebou kontrolu 😎 😎
Ahojte, opat sa hlasim. 🙂
Musim sa pochvalit, ze od stvrtka minuleho tyzdna dodrziavam pitny rezim tak na 2l denne. Teda vcera bol zatazkavajuci den, lebo som bola na sluzobke a vtedy je to dost komlikovane, ale zvladla som. Snazim sa upravit aj stravu a hlavne menej jest. No a vecer som odolala pokusom mojho syna ponuknut mi cokoladku. Napodiv mi to nerobilo ziadny problem 😨
Uz som pisala @zuzka4444 do IP..... aj ja poprosim pridat do sukromky. Dakujem 🙂
@zuzka4444 toto sa mi paci, tiez som myslela na to, ze si treba dat nejaky ciel .. vyhliadnut si pekne saty, topanky alebo nieco podobne za odmenu .. ja som aj dnes nasla stranku www.moletky.eu.sk celkom pekne veci, aj ked dost drahe .. ale potom som si povedala, ze nie .. teraz vystacim s tym co mam a na jar budem nakupovat mensie 🙂
dievčatá,od kedy som začala dbať na pitný režim,upravilo sa mi aj vyprázdňovanie,čo je veľmi,veľmi dôležité.....samozrejme spolu s pohybom 🙂
Dievcata, vysvetlite mi co ste vlastne vytvorili?
Sukromu skupinu, sukromnu diskusiu, ci sukromnu tabulku??????? Neviem sa z toho vymotat a chcem sa pripojit.......ale neviem kam... 😅
@zuzka4444
@silvia0310

@davita A kam tu tabulku dame??? Aby tam vedeli vsetky zapisovat???