Chudnutie bez počítania kalórií
Ahojte uz dlhsiu dobu sa snazim schudnut schudla dom zatial z 70 na 64 kg d pocitanim kalorii v KT cgcela by som sa dostat aspon na 58 myslite si ze by sa to dalo aj bez pocitania kalorii lebo na to v poslednej dobe nemam vobec cas
veď už by si to mala mať “v oku” za ten čas čo si si ti zapisovala…
@klaudia_kika ahoj ja som za rok schudla 30kg. Nepočítam, nevážim okrem raňajkovaj kaše.
Neni dna…
Kedysi nebol internet a ludia dokazali schudnut vsak ked nebudes chudnut tak zniz porcie alebo vyrad nejaky snack alebo pridaj pohyb.
Pocitanim v kaloricky tabulkach sa nechudne!!. To by si mohla pocitat aj na pocitadle ci na papiery. A vsetky . Ty si chudla obmedzenim( velkosti ci obsahu) jedla cize vytvorenim kalorickeho deficitu. A da sa to aj bez KT. Uz by si mala mat v oku kolko a co mozes zjest ak si si jedlo vazila ci odmerkovala.
Áno, ja som išla zo 70 kg na 57 kg pred troma rokmi od februára do júna...a držím ti doteraz. A bez KT.
@zuzinka888 ja chudnem s KT pol roka ( mam dole 24kg) a v oku to nemam 🤣
@elenajezova a čo si robila?
@elenajezova Paráda 👏👏👏👍
Ja som schudla viac ako 20 kíl bez KT. Mňa to nebavilo zapisovať. Takže áno ide to
samozrejme ze to ide.
princip je prijat menej kalorii ako spalis. ako sa k tomu dostanes je uz na tebe.
tabulky su len nastroj
KT som skúšala, neboli pre mňa. Idem bez nich. Od 10.1. som to doteraz dala z 73 na 65 (ciel je 57).
Vyuzite na to chatgpt 🙂 odfotit produkty, co jete, vypocita, dopocita kolko este mate do konca dna

A myslíš, že do vynájdenia kalorických tabuliek nikto nikdy neschudol? Jasné, že sa to dá.