icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

vandijan
9. mar 2016

@lucik106 ja tak isto 8 dní bez sladkého a múky a dolu 2,2 kg, ale cm netuším 🙂

nicollettka
9. mar 2016

Babule ako ste začínali? Ja sa neviem dokopať k tomu ☹

martinulka
9. mar 2016

ja myslím hlavne vynechat sacharidy...

lara320
9. mar 2016

Baby tak ja mam dnes 3 den odcviceni s Jillian 🙂 uvidime ci budu nejake vysledky o tyzden 🙂 sladkosti sa neveim vzdat :-/

xenia2
9. mar 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@lara320 po tyzdni asi vysledky hned neuvidis, musis byt trpezliva a vydrzat dlhsie 🙂

humka2
11. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@anavik29 tak asi sa na to aj ja dam 🙂

lara320
11. mar 2016

@xenia2 no zvladnem tych 30 dni cvicenia a potom sa pomeriam, ze co to spravi 🙂 dovtedy sa vahe vyhybam ;)

evittam
11. mar 2016

@lara320 Nechcem ťa sklamať, ale ani po mesiaci nemusí byť na váhe také číslo aké by si si predstavovala - záleží len a len na tvojom organizme aké budeš mať výsledky. Ja som napríklad pri riadnej úprave stravy a pravidelnom cvičení 3-4x do týždňa na váhe po mesiaci nešla ani kg - išli ale nejaké centimetre až potom neskôr sa to rozbehlo. 😉 A ak sa nevieš vzdať sladkostí a podobných vecí, tak nečakaj už vôbec žiadne "zázraky" len cvičenie ti nepomôže - tu platí vždy a všade veľmi jednoduchá rovnica a to strava/cvičenie - 80%/20%.

lara320
11. mar 2016

@evittam dakujem za pozitivne slova...

evittam
11. mar 2016

@lara320 Nemáš za čo.

oriesoky098
13. mar 2016

Neda mi napisat aj moju skusenost. Minuly rok zaciatkom jula som vazila 82 kg pri vyske167 cm. Koncom januara 60 kg. Prvy mesiac bol naozaj tazky ale potom to uz islo jedna radost. Pochopila som, ze nikdy neschudnem ak nezmenim pristup k jedlu. Vsetko je len v hlave ak niekto chce naozaj schudnut a udrzat si vahu bez jojo efektu a nastalo a bez obmedzovania sa v jedle musi zmenit hlavne myslenie. Jem naozaj vsetko od sladkosti, slanosti, tucnych jedal a nepriberam. Keby som predtym jedla ako teraz uz mam o 10 kg naviac. Manzel nechape ako je mozne, ze jem ako drevorubac a nepriberam. Jedna z tych najpodstatnejsich veci a je voda. Denne vypijem aj 4 litre vody. Bez vody ani na krok. Odkedy som sa naucila pit vodu ani to neviem opisat, jednoducho neuveritelna zmena. 🙂 Ziadne vyzivove doplnky na chudnutie, ziadne zazracne pirulky len voda, voda a voda. A to som vzdy bojovala s nadvahou. Voda nieje len voda ma neskutocne blahodarne ucinky a to nielen pri chudnuti. 🙂 Pomohlo mi aj toto video Teal Scott: Jak zhubnout.

https://www.youtube.com/watch?v=rJxh9tDq3BE

🙂

lucik106
13. mar 2016

Dievčatá nechápem, z váhy ani 10 dkg ale ďalši cm z pásu a brucha dole. Pritom necvicim. A tu váhu 73kg na 168 cm, to je síce dosť, ale mám ju na háku, hlavne že mi brucho nepreteká cez nohavice. B-) Ale aj tak nechápem...
@oriesoky098 pekné video a verím že tomu tak je, len sme na to zabudli, takže v prvom rade trénovať spôsob myslenia, ďakujem 😉

adickaf
13. mar 2016

zeny, cieľ bol do velkej noci mat na vahe cislo zacinajuce 6 v piatok uz bolo 🙂takze novy ciel je mat druhe cislo v poradi 7 dovelkej noci hadam sa to podari ak ano budem velmi spokojna.

adickaf
13. mar 2016

@lua278 ako ti to ide?dzim prsty aby sa ti to podarilo, moj manzel neveri tomu ze sa mi podari zhodit tak ako chcem(aj ked mi to otvorene nepovie)a aj ma v chudnuti velmi podporuje, vidim ze tomu vobec neveri a tak ja mam o to vacsiu motivaciu mu to dokazat zeto dam 🙂

mamickajanka
14. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@adickaf drzim ti palce, urcite to das 🙂 Aka je tvoja vytuzena vaha?

kvetka589
14. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@adickaf tak by to malo byt 🙂

mamka_danka
14. mar 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@adickaf najdolezitejsie je aby si mala aj podporu, potom sa lahsie chudne 🙂

agnes9
14. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@adickaf a sladke aj papas sem ta, ci vobec nie?

adickaf
14. mar 2016

@mamickajanka 58 je moj sen ale aj zo 60 budem spokojna 🙂 pred detmisom mala 62-63

adickaf
14. mar 2016

@mamka_danka podporu mam teraz asi 300 metrov oddomu nam znovuotvorili fitko a vraj by tam mal byt aj detsky ktik tak mi MM uz slubil ze mi zaplati permanentku aj s trenerom abz sami chudlo lahsie, zlaty je a viem ze to robi cislo z nezistnej lasky a nie peto ze sa mu pacia okruhle pevne zadky :D

adickaf
14. mar 2016

@agnes9 mam v jedalnicku 2x do tyzdna cerealnu tycinku s dzusom a 2x proteinovu tycinku ale obcas zhrešim ;)minulý týždeň v praci oslava 60 potom posedenie na MDZ ta bolo toho hrešenia viac....

kotatko1232
15. mar 2016

Babulky tie proteinove tycinky su dobre naco ?ked drzim dietku a cvicim
to len koli tomu aby som sladke nepapala?

kluucik
15. mar 2016

@kotatko1232 ano ja to mam tak a v podstate ked si dam jednu proteinovu tyc. neviem ako u druhych ale mne nahradza hlavne jedlo cize ked ju spapam uz nejem nic

kotatko1232
15. mar 2016

@kluucik cize to by som mohla aj na vecer papat??
a mozem vediet co za celi den papas??
Pokial nejdes spat?a kedy si das posledne jedlo.dakujem

kluucik
15. mar 2016

@kotatko1232 rano mavas ovsenu kasu alebo vajka okolo 10 tej zvyknem dopapat xvysky zeleniny a sunky z rana alebo si dam ovocie na obed mam maso zo zeleninou poobede si dam nejaky cottage alebo proteinovu tyc. uplne bez vycitiek a veceru napr.teraz som dopapala ryzu a zeleninu . ja milujem ryzu viem ju jest na kila a vacsinou si knej davam zeleninu ale v pohode ju zjem aj bez zel. Alebo si urobim nejaky salat 🙂 chudnem uz pomapy 3 tyzdne este som sa nevazila tak uvidime 🙂 ale mam pocit ze nieco slo dole

kotatko1232
15. mar 2016

@kluucik AHA TAK SUPER A MOZEM JEST TOTO??
kedze moc to milujem ale si myslim ze asi by som to nemala.
zo sladkeho papam iba to

kluucik
16. mar 2016

@kotatko1232
Toto sem tam papam aj ja .podla mna sa moze papat vsetko ale s mierou ja si sem tam dam aj nezdrave jedlo ale s mierou cize detsku porciu 🙂

erika10
16. mar 2016

Dámy, idem sa Vám pochváliť... Začala som niečo so sebou robiť 9.3.2016. Dnes, po týždni mám dole 2,6 kg 😀
Juchuuuuuuu, mám dnes chuť tancovať 🙂

eleonorcha
16. mar 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

@erika10 Super, len tak dalej 🙂

vlastulina1
16. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@erika10 Tak tancuj, vsak si to zasluzis 🙂