icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

poisonblu
4. jan 2016

@suzinaa
@katkab19 baby, ja tiez nepijem....nedam ani liter za den..mozno aj preto stale jem...uz som si povedala, ze rano si urobim caj do 400 ml flasky a citronovu vodu do 1,5 litrovej a musim do vecera.vsetko.vypit...

poisonblu
4. jan 2016

@katka1389 celozrnne v pohode, ja si peciem doma spaldovy chlebik, aj razne zemle..ideal pri chudnuti je razne pecivo, ale ziadny mix so psenicnou mukou ako kupis v obchode...ja mam v mraznicke aj tvarohive zemle bez muky, podla dukanky pecene..ja chcem zacat od zajtra jest pecivko iba na ranajky, prilohy znizit a hlavne zeleninu jest...nastruham si mrkvu s citronom asi 🙂 to pre pripad vlcieho hladu

jane124
4. jan 2016

@gabiiqa daj si radsej realne ciele, 30 kg je podla mna strasne vysoke cislo na to, aby ta to casom nedeprimovalo - to hovorim z vlastnej skusenosti. ja som chcela dat 8 kg dolu za 3 mesiace, ale ked po prvom bolo dolu len 1 kg, citila som, ze to musim dohnat - a to nie je zdrave 🙂 drzim palce kazdopadne!!

drobecbobo
4. jan 2016

Baby, pridávam sa k Vám aj ja. Momentálne mám 62 pri výške 168cm a do leta chcem mať 55-56 kíl 🙂

lua278
4. jan 2016

@drobecbobo mám podobný cieľ a rovnakú váhu 🙂

nikka13
4. jan 2016

Je čas Novoročných predsavzatí a ak ste si aj vy dali po sviatkoch hojnosti a prejedania sa predsavzatie, že od januára začnete chudnúť, rada by som sa s vami podelila o svoju skúsenosť. Minulý rok pred letnou dovolenkou som sa rozhodla upraviť si postavu do plaviek. Dva pôrody aj u mňa zanechali svoje stopy. Mojím cieľom bolo schudnúť zdravo, bez hladovania a bez jojo-efektu. Do dovolenky sa mi podarilo schudnúť 5 kg (cca 2 mesiace) a po dovolenke ďalších 5 kg (ďalšie 2 mesiace). V jeseni sa váha stabilizovala. Prišiel čas Vianoc a ja som bola zvedavá, čo sa stane, ak si doprajem vianočné pochúťky. Som milo prekvapená, keďže sa ručička váhy príliš nevychýlila. Ak vás zaujíma ako sa mi to podarilo, napíšte mi na mail veronika_konusiakova@centrum.sk . Napíšem vám, čo som robila počas chudnutia a počas stabilizovania váhy.

emilyemi
4. jan 2016

Aj ja sa pridavam. Zacala som vcera, prvy den bol v pohode, ziaden vlci hlad, ziadne pomyslenie na sladkosti. Cvicenie som zaradila tiez, ale nevyslo mi zacvicit si v kuse celu 30 minutovu zostavu. Zacinam s vahou 76 kil a do leta by som zmenou stravy a cvicenim chcela zhodit cca 12 kil a potom este cca 5 do konca roka, lebo ten koniec bude najtazsi. Musim to dat, lebo na konci roka mi konci RD a potom uz nebudem mat popri robote na seba tolko casu.

slivka11
5. jan 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

ja zacnem od pondelka 🙂 dufam ze mit o uz vyjde 🙂

stastnablcha
5. jan 2016

baby rada by som sa pridala, potrebujem niekoho kto ma "podrzi" keď na mna pride žravka 🙂 vzdy som bola veľká, ale toto je už celé zle :( potrebujem niečo na to aby som sa zbavila tej hroznej pneumatiky okolo brucha...

apophis
5. jan 2016

pridavam sa k vam. pri vyske 170cm mam 65kg a rada by som sa dostala aspon na 60kg. niekomu sa to moze zdat malo, ale ja chudnem tazko a pomaly. problem mam so sladkostami, takze este dnes tie co mam vyhodim a dovolim si v obmedzenom mnozstve len kvalitnu horku cokoladu, caj s medom a ovocie. mala by som zacat cvicit. popozeram co sa odporuca a dam sa do toho. drzim vsetkym palce.

katarina789
5. jan 2016

@emilyemi ako sa stravujes? Taktiez z takej vahy potrebujem zhodit.Dakujem za radu🙂

atinkaa
5. jan 2016

ahoj holky tak k vam sa rada pridam a idem si vas docitat🙂

emilyemi
5. jan 2016

@katarina789 vela receptov cerpam z knihy od Skybovej redukcna dieta. Je tam rozpis na 28 dni a vsetky jedla. Ale tam sa vsetko vazi presne na gramy a je to velmi prisna dieta. Tak som si z tej knihy zobrala zaklad ale nebudem ju drzat tak prisne lebo som mala pocit ze nic ine nerobim len varim a chystam si jest. Niekde som citala, ze ovocie by sa malo jest na ranajky tak som si prehodila ranajky a desiatu a na ranajky budem mat ovocie 1 kus a na desiatu celozrnnu zemlu alebo chlieb so sunkou, alebo tuniakom a k tomu zelenina. Obed maso alebo ryba so zeleninou, alebo leco, olovrant podobny ako desiata a veceru si budem davat nejaky syr so zeleninou. A pridala som najma cvicenie, lebo ja uz asi len stravou neschudnem.

emilyemi
5. jan 2016

Dnesny den uz na mna zacina doliehat vlci hlad. A to som este 4 deti musela uspat. Doteraz mi tu migrovalo postupne 4 deti, ale uz vsetky spua. Rano som nastastie stihla odcvicit cely 30 minutovy program. Ranajky som mala ananas, olovran som mala 1\2 mozarelly s krajcom chleba a paradajky. Obed som si dala vyvar ale len so zeleninou, a este trochu granatierskeho pochodu. Olovrant chleba natrety s 1CL masla a veceru som mala parenicu s uhorkou. Dnes som pri 4 -6 detoch nestihala si nachystat jest, tak som to dala takto.
Dufam ze aj zajtra rano budu deti spat dlhsie a stihnem si rano zacvicit. Nastastie uz tie dve pozicane deti tu boli iba na jednu noc. Uplne mi na noc stacia aj tie dve moje a to ma ubezpecovali, ze ich deti lahnu a spia a zaspavaju same. No dnes to tak nevyzeralo.

stastnablcha
7. jan 2016

@emilyemi no skvela ste 🙂 ja som dnes prešla peso do prace a to som bola v tom ze som dokonalá 😀 ako sa viete donútiť ráno cvičiť?

crazy_lubka
7. jan 2016

Ja som bola tiez riadna buchta mala som 63kg a vysku len 160cm!!! A to sa ma zname pytali ci som tehotna no nebola som. Snazila som sa cvicit ale pri mojej praci sa to nedalo. Tak upravila som si stravu chlebik jem len na ranajky, ovocie, zeleninu, prilohu len ryzu alebo kus kus a vela vody cistej neperlivej popripade jemne sytenej mineralky. Teraz mam 47kil. A od jari by som sa uz chcela dokopat k cviceniu a behaniu pre spevnenie zadku a bruska. 🙂

emilyemi
7. jan 2016

@stastnablcha ja dokazem viac fungovat rano ako vecer. Vecer uz ledva cakam kedy deti konecne idu do postele.

nikka13
7. jan 2016

Ja som schudla za pomoci Herbalife. Objednala som si stravovací plán, kde som jedla od nich zdravé jedlo ráno a večer, takže som nemusela riešiť nákupy a zdĺhavú prípravu jedla. K tomu som pridala naviac vlákninu, vitamíny a majú tiež perfektný tukyspaľujúci bylinný nápoj. Vôbec som nehladovala, prestala som mať chuť na sladké a na obed som jedla to čo som varila aj zvyšku rodiny, len som zo začiatku vynechala prílohy ako zemiaky, ryža, knedľa a nahradila zeleninou. Postupne sa mi zmenila stavba tela - zbavila som sa tukov a zlepšila som si svalstvo, ktoré spaľuje viac kalórii, takže po dosiahnutí mojej váhy nemám problém si udržať váhu. Naviac nie som taká unavená, mám viac energie venovať sa mojim deťom - vonku spolu šantíme, beháme, chodíme denne na prechádzky a popri tom stíham aj domácnosť. Mimochodom, ja som necvičila, nemala som čas, ale pohyb som mala s deťmi vonku, a pri práci v záhrade. Takže to chudnutie nie je len o cvičení, ale hlavne o správnom stravovaní. Za 4 mesiace som schudla 10 kg a vôbec som sa netrápila tým, čo si mám pripraviť na raňajky, obed či večeru a či som cvičila.

poisonblu
7. jan 2016

@nikka13 moja mama tiez chudla s herbalifom, ale ked prestala pit tie ich koktejly, tak nabrala naspat viac ako zhodila...

smolinka95235
7. jan 2016
Používateľ smolinka95235 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od smolinka95235.

@katkab19 ahoj🙂 veru, ked chces schudnut, treba vylucit sladkosti, obmedzit pecivo, ked uz tak zvolit napr. spaldu pre jej obsah zlozitych sacharidov a aj vyssie zastupenie bielkovin. v poradni svet zdravie mojej sestre pomohli nastartovat metabolizmus po porode a tak mozem len odporucit, kila idu dole a vidime to vsetci 🙂

painkiller12
7. jan 2016
Používateľ painkiller12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od painkiller12.

@suzinaa cau;) pitny rezim je veru dolezity. skus napr. kazdu hodinu vypit pohar vody. takymto sposobom som naucila pravidelne pit moju mamu...lebo v lete to bola katastrofa ... mozno ti to pomoze sa naucit dodrziavat kvalitny pitny rezim 🙂

timea7
7. jan 2016

@nikka13 a hlavne si tu robíš super reklamu ....

suzinaa
7. jan 2016

@painkiller12 ďakujem. .skúsim sa prinútiť. .môj problém je to ze sa moc z vody nenapijem a preto potom malo pijem

poisonblu
7. jan 2016

Kocky, ja som si zacala piect.dukanovske zemle, nech sa vyhybam co najviac muke..su super, z tvarohu a ovsenych otrub..upeciem, hodim do mrazaka

suzinaa
9. jan 2016

Ja som si povedala ze žiadne špeciálne veci piect/variť pre to nebudem. .. pečivo som vypustila úplne. ..ale variť na 2x sa mi nechce. ..a hlavne to.ze možno teraz by si si dačo uvarila iné. ..no nebude to človeka baviť večne a keď začne jest normálne. .. pôjde váha rýchlo hore. ... kocky povinne hoďte fotku o zrkadlo a v lete tu hádžeme porovnavacky hádam s úspešným plánom. .. veľa pevnej vôle všetkým 🙂

poisonblu
9. jan 2016

@suzinaa ja neviem byt bez peciva...peciem si uz dlhsiu dobu vlastne, takze v tom problem nevidim...

poisonblu
9. jan 2016

Tak zacnem ja, 170cm, 69 kg...ciel je 57kg

stastnablcha
9. jan 2016

@poisonblu jej posli recept nechce sa mi googlit 🙂

stastnablcha
9. jan 2016

@poisonblu hm.. mat 69 kil tak to aj ja dam na foto🙂 moja cielova vaha je 72.. to by som bola spokojna ( z toho vyplyva ze terazjsia je hrozitansky vysoka). ale vdaka tomu ze tu je viac bab som uz par dni bez sladkosti a kazdy den davam pozor aby som mala aspon hodinku pohyb. takhadam v lete naberem odvahu na foto aj ja 🙂

vanesenka
9. jan 2016

Baby aj js zacinam na plne obratky id pondelka po sviatkoch nie a nie sa nakopat na tu staru vlnu ....takze vazim 68 do leta chcem 60 aj ked bude 62 budem spokojna 🙂