icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

danavdana
9. jan 2016

@jane124 ja som schudla za mesiac 8 kg a vobec som nehladovala, nehovorim, ze to je ideal, ale da sa to. Treba zacat poriadne makat, cvicit, nejest muku, poobede jest len maso, ryby, zeleninu a da sa to. Len ziadne vynimky, prvy mestac striktne. ;) drzim palce, je to hlavne v hlave ;)

kvetka589
9. jan 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

prvy mesiac je vzdy najhorsie, Drzim palce 😉

janinka812
9. jan 2016

Tak baby 10kg musim dat aj ja dole citim sa zle,nic neobleciem,mam velke brucho....bude to tazke ale idem nato,Pecivo vynecham(predtym som nejedla pecivo a islo to super).

stastnablcha
10. jan 2016

@danavdana 8 kil za mesiac? nieje to trochu vela? ale klobuk dolu, vazne.... 🙂

danavdana
10. jan 2016

@stastnablcha no, ved pisem, ze idealne to nie je, aj ked mne to neuskodilo... ale skratka som chcela povedat, ze sa to da 🙂

mirdy11
10. jan 2016

No baby zatial som dala dole kilo za dva tyzdne.Uz iba 5 kilov,relativne o kila mi ani tak nejde hlavne aby som schudla z brucha.Uz tyzden cvicim na abs stroji tri krat denne /cviky su daco ako brusaky akurat vyhoda je v tom ze netrli chrbat/.Na bruchu nevidim zatial nejake vysledky ale bojujem stale.Najhorsie je zhodit brucho.Od zajtra nejem ani ja pecivo a sladke len jednu a do obeda.Bez sladkeho nevydrzim.Mam rocneho synceka,vsade je,cez Vianoce sa pustil bezkat tak dufam ze mi to pomoze k chidnutiu.Ako sa dari Vam?Ake cviky cvicite na brucho?Inak mam 166 cm 61 kg a ciel 55 kg ako pred otehotnenim.Uz som kilecko dala dole ostava este 5.Rozmyslam ze zacnem chodit do fitka

monty469
11. jan 2016

ahojte s jilian som cvicila od zaciatku minulého roka je to makacka ale kila šli pomaly dole a spevnila sa mi postava a sformovala. Mam 2 deti som po 40 ale to cvicenie mi velmi vyhovuje.november aj december som sa na to vykašlala aj stravu som neriešila a kilečka sa nalepili .Od piatku som zas začala s cvičením aj s upravou stravy momentalne mam 72 kg a vyšku 169 do leta mam v plane ísť na 65kg a s jilien to pôjde mam to vyskúšané len nepoľaviť a hlavne to moje brucho to je najväčší problém

nikka13
11. jan 2016

@poisonblu Keď tvoja mama schudla vďaka herbalife, vrátila sa späť k pôvodnému stravovaniu? Lebo každý, kto akokoľvek schudne a začne jesť ako predtým, je jasné, že znova priberie. Výhodou je, že počas fázy chudnutia s herbalife má možnosť sa každý zúčastniť kurzu správneho stravovania, vďaka ktorému si človek dokáže neskôr udržať váhu aj s bežnými potravinami.

nikka13
11. jan 2016

Ja si nechcem robiť reklamu. Chcem len poukázať na to, že to ide aj jednoduchšie. Ja som napríklad v minulosti skúsila schudnúť podľa knižky od Antónie Mačingovej Najedzte sa do štíhlosti. Je tam presný jedálniček. Mne nevyhovovalo, že musím variť zvlášť sebe a zvlášť zvyšku rodiny, lebo im tie jedlá nechutili. Navyše som si spočítala, koľko ma stáli potraviny a ešte ten čas pri sporáku, preto som hľadala alternatívu. S herbalife mám zdravé jedlo pripravené a zjedené za 5 min. a cena sa zhruba vyrovná bežným potravinám. Tak môžem viac času tráviť s deťmi. Takže je len na Vás, čo si vyberiete.

zuzu7899
11. jan 2016

@suzinaa co jes miesto peciva?Tiez by som rada schudla cca 10 kil no pecivo milujem neviem si zostrojit jedalny listok

poisonblu
11. jan 2016

@zuzu7899 skus toto, dnes som piekla a su super http://www.dukanovadieta.sk/products/pazitkove-...

emilyemi
12. jan 2016

@poisonblu vyzera to super. Vyskusam aj ja? Davas tam aku pazitku, cerstvu alebo susenu?

emilyemi
12. jan 2016

Prvy tyzden uspesne za mnou. Pokles na vahe 2 kila. Dokonca som si vyskusala aj svoju pevnu volu. V sobotu mama robila prave domace sadelniky, vonali nadherne, mala som co robit aby som odolala ale podarilo sa. Stihala som aj 3 krat si zacvicit.
Po prvom tyzdni sa citim super, postupne sa mi aj kondicka zlepsuje.

poisonblu
12. jan 2016

@emilyemi mala som rovno pazitkovy cottage

zuzu7899
12. jan 2016

@poisonblu no dobre dukanovu som este nedrzala 🙂 🙂 Drzala som delennu a schudla krasne no po ukonceni nabrala raz tolko .

emilyemi
12. jan 2016

@poisonblu diky za info

poisonblu
12. jan 2016

@zuzu7899 ja dukanovu nedrzim, to by som sa musela moc obmedzovat...ja som len urpavilas travu, cvicim jillian a teda.z.dukanky mam.pecivo, kedze sa chcem vyhnut muke

zuzu7899
12. jan 2016

@poisonblu drzim palce

vandijan
13. jan 2016

ahojte pridávam sa do leta chcem -14 kg, tiež cvičím Jill

monty469
13. jan 2016

@vandijan ahoj drzim ti palce

vandijan
13. jan 2016

@monty469 aj ja tebe 😎
inak raz mi váha dlho stála , a potom mi povedla jeden kamoš nech sa nevážim a fakt ked mi už každý vravel že som schudla som sa odvážila a ozaj aj na váhe

qidko
13. jan 2016

Fandim a obdivujem Vas dievcata ja som isla z 55kg na 89 a pri druhom tehotenstve na 119kg teras mam 69kg /180cm ale diety my nikdy nepomohli az ked som nastupila po materskej do prace vtedy som schudla drzim palce nech sa Vam dari

suzinaa
13. jan 2016

@zuzu7899 nejem ho vôbec. .prvý mesačne bol hrozný. .no teraz mi už vôbec nechýba 🙂)

jarinka_zv
13. jan 2016

Ahojte baby,pridavam sa ak mozem. Po porode 6 mesiac a vazim 73 kg,pri vyske 168 cm. Navnadili ste ma,od zajtra nejdem papat pecivo a sladke. V mojom pripade musim obmedzit aj sladke vody a pridat viac zeleniny. Ciel,vratit sa na povodnu vahu 55 kg. Uuuuuuff,mam co robit. Vsetkym nam drzim palceky..

angd
13. jan 2016

Ahojte,aj ja sa k vam rada pridam. Som 3 mesiace po druhom porode a rada by som do leta schudla 8kg.Zajtra zacinam s hooping fit,tak uvidime.Doteraz,2tyz som cvicila len doma a pomaly to ide dole🙂

vlastulina1
14. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

ja sa tiez pridavam k vam, uz tyzden cvicim, svalovicu mam na celkom tele ale nevzdam to 🙂

vandijan
14. jan 2016

mňa celkom zaujala táto baba... dosť inšpiratívne....http://kulturistika.ronnie.cz/c-17952-radikalni...

prípadne http://marrifit.blogspot.sk/p/moje-cvicebni-pok...

jarinka_zv
14. jan 2016

@vandijan Veru ano,uz aj mna,akurat do leta. Cas aby sme zacali. ;)

vandijan
14. jan 2016

@jarinka_zv no presne, do leta je to reálne už len podľa nej ako sa jej to podarilo

mameti
17. jan 2016

@poisonblu ahoj aj ja by som sa chcela k Vam pridat 🙂 si na nete kazdy den?To ze by se si vymienali navzájom svoje rady, nazory 😉