icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

mameti
17. jan 2016

@poisonblu kolko sa ti uz podarilo dat dole?

reni1512
17. jan 2016

Pridavam sa 🙂
AHOJTE... zacinam zajtra. Mam uz spisany jedalnicek, pokusim sa riadit podla neho. Povedala som si, ze ak nie teraz tak uz nikdy, lebo uz je to fakt brutal.
Drzme si prsty, ozvem sa po tyzdni ako mi to slo 😉

poisonblu
17. jan 2016

@mameti ano, som tu kazdy den..no chudnem len tyzden, tak zatial sa nevazim a nemeriam..az po mesiaci

mirdy11
18. jan 2016

No baby ide to pomaly ale predsa.Za tri tyzdne dve kilecka dole a hlavne 4 cm z brucha......este ostavaju 4 kila a 6 cm z brucha...do leta to hadam dam...

reni1512
18. jan 2016

Cauteee..zatial mam zdrave ranajky desiatu a obed za sebooou :D pokrok aj to ze som nezhresila :D

mirdy11
18. jan 2016

@reni1512 To poznam,clovek kolko raz nestiha a zabudne sa najest.Ja vacsinou zabudam na veceru a spomeniem si az vecer o deviatej ze som nic nejedla.Z akej vahy ides a aky mas ciel?

reni1512
18. jan 2016

@mirdy11 165cm, vaha 70kg, ciel -15kg....Ja som zvedava sama na seba, ale mam velku motivaciu druhe tehotenstvo (resp.tretie) a motivujem sa tym ze uz len max mesiac bude zima a potom bundy musime zhodit :-/

mirdy11
18. jan 2016

Ja mam 166 cm vahu som mala 63 kg teraz mam 59 kg a ciel 55 kg.Este 4 kg do leta uff.U mna je to strasny problem zhodit lebo som cista zavyslacka na sladkom.Mam rocneho synceka,stale je v pohybe tak snad to pojde dole.Najvacsi problem je brucho...ale robi tri krat denne lo 100 brusakov.Ide to pomaly ale ide.Pocas tehu som pribrala 22 kg bo som musela lezat tak reraz sa pomalu rozhybavam.Aj dako cvicis?

reni1512
18. jan 2016

@mirdy11 mas presne uzasnu vahu...ja som kedysi mala 55kg, rada by som aj teraz, ale uspokojim sa aj z 58, hlavne nech otehotniem... Ja mam tiez rada sladke,veeelmi velmi...Ja som zacala len dnes, ale brusaky nemozem mavam cysty, no drepy som si zaradila do rezimu dna 😀. Inac necvicim nic. Mam 2,5r dieta a neviem sa odhodlat uz davno. Ja som pri nej pribrala len 10kg, ale 2m po porode sme mali svadbu a po svadbe som pribrala na tych 70 naspat...torty kolaciky a nic nerobenie...a takto to vyzera 😒 uz je to BRUTAL a niekedy mam strach ze to nezvladnem, dostat sa na taku vahu.

zuzannaaa
18. jan 2016

aj ja sa pridavam ...... som na diete 2 tyzne papame s drahym len same zdrave veci...
dnes bude salat a kuracie prsia

mirdy11
18. jan 2016

@reni1512 O vahu mi ani moc tak nejde....ale mam stale brucho ako v 4 mesiaci a to ma deprimuje.Uz je to o nieco lepsie ale do leta mam co robit.Nedrzim nijaku dietu lebo to by som nezvladla ale chleba jem len rano a sladke len do obeda a to len jeden keks a po siedmej sa snazim nejest.

maitte
18. jan 2016

Baby prosím vás poraďte ti vašade čítam ze sa ma jesť 4 krát denne a žiadne ovocie a ani tvaroch nič také inde som zasa opačne chcela by som začať sa dobre stravovať ale neviem kde mám začať vždy som mala 65 kg teraz po pôrode 95

maitte
18. jan 2016

@adickaf Dobrý deň môžete aj mne poradiť ako sa vám to podarilo som naozaj uz zúfalá a neviem ako všetko som vyskúšala a nič aj cvicite

reni1512
18. jan 2016

@jarinka_zv jaaa presne ako ty 🙂 uz si zacala?

adickaf
18. jan 2016

@maitte v mojom pripade hlavne pravidelna strava nic spesialne len som sa snazila jest prvidelne a nejedla som vobec pecivo . a viecej vody aj chodim na pilates to sice nie je na chudnutie ale skor na spevnenie no zmena tam je.

timea7
18. jan 2016

@maitte pozri na stránku www.chudnutie-ako.sk - nájdeš tam odpovede na všetky otázky a veľa ľudí, ktorí schudli viac, ako potrebuješ ty,

maitte
19. jan 2016

Ďakujem veľmi pekne

jarinka_zv
19. jan 2016

Ahojte žienky, tak písala som 13. januar so 73 kg. Dnes je 19. januar a mam 71 kg. Nič som nerobila,len nepapala pečivo, nepila sladke vody a ziadne sladkosti. Jedla som 5 krat za den. Dva dni som zacvicila rano a na obed. Pokracujem daaaaalej. Myslim na Vas. Do leta budeme krasne fešandy. :*

jarinka_zv
19. jan 2016

@reni1512 Ano,uz ano. Pisala som nizsie. Neukazalo mi od Teba upozornenie. Ako si na tom?

zuzannaaa
19. jan 2016

@maitte ahoj aj ja som na diete .... 3 tyzden som zacala
ja som si nahodila zdravu vyzivu a oddelenu stravu
ked jes zeleninu tak len meso bez ryze ci ine
ovocie sa snaz len pocas dna na vecer uz nie sladne ochtene napoje vymen za ovocne stavy alebo caje popripade z medom var a smaz na olivovom oleji co najmenej ako sa len da ... najlepsie varene a dusene .... ak mas chut tak si pocvyc kila pojdu rychlejsie dole ..
vecer si daj lahke vecere parok z rajcinou alebo celozrnny chlieb z avoladom ci zeleninou ... ja som si uz zvykla .... mam dole prve 3 kg
drzim palce dnes naobed mam polievku z kyslej kapusty

maitte
19. jan 2016

@zuzannaaa ďakujem tak držím palce pokúsim sa a ja

reni1512
19. jan 2016

@jarinka_zv aj ja som uz citala ze pekne ti to ide...ja len 2 den, zatial sa drzim...mam v plane minimalne 5 tyzdnov vydrzat prisnejsie a potom light...uvidime no :-/

vanesenka
19. jan 2016

Dievcata ja mam uz 67 sice len kilo dole aspon cosi najblizsie chce 66 ak sa podari za dva tyzdne

jarinka_zv
19. jan 2016

@reni1512 Ja chcem do leta. Pomalicky postupne, toto sa podla mna len odvodnujem. Este asi dva kila,mozno tri a uz to pojde tazsie. Aj by som chodila cvicit, ale ked ma moj drobec doma nevidi tak panika a stres. Spusti plac a placeeee kym maminka nepride.

janinka444
19. jan 2016

Ahojte žienky, pridávam sa k vám, chcem do leta schudnut 4-5 kg. Nemám čas cvičiť, mám takú predstavu: budem pit 2 - 3 litre denne, vynecham pečivo a po cca 16:00 hod. nebudem jest, tak uvidím, či sa mi to takto podarí..... 😉

poisonblu
19. jan 2016

@janinka444 ked nebudes jest po 16 tej, tak to budes.chodit spat o 18tej? Staci ked nebudes jest 2hodky pred spanim...a vecer sa ma jest zeleninka, maso, mliecne vyrobky....a denne treba jest aspon 5jedal, pravidelne...

janinka444
19. jan 2016

@poisonblu chodim spat o 22.00, som myslela, ze po tej 16.00 - 17.00 nebudem jest, kedze ja vobec necvicim.....

lara320
19. jan 2016

Caute, aj ja sa pridavam, ciel je schudnut 10 kil (co asi nedam), tak potom mensim cielom pre mna je, aby moja vaha zacinala na 5..,..kg. Uspech bude, ked tam uvidim 59,9 🙂. Aktualne mam okolo 66 kil a kazdy pondelok sa pekne staviam na vahu, ze kolko sla dole.
Zacala som 5.1. s cvicenim, vzala som si 30dnovu vyzvu PLANK a pomaly sa posuvam dalej, kazdy tyzden si priberam dalsiu vyzvu, aby som toho mala trosku viacej. Uz som sa 3x vazila, 3fotky mam, a aj tri cviky cvicievam 🙂
Drzim nam palce vsetkym ;)

mirdy11
19. jan 2016

Baby ja mam neuveritelnu chut na sladke.....maly teraz papkal nutriloncek a ja by scela sladke....pomoc

poisonblu
20. jan 2016

@janinka444 ale jest musis..ak potom zacnes zase normalne jest, tak priberies...