Chudnutie do leta 2016
Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M
a uz mas aj nejake vysledky od kedy si zacala cvicit podla toho videa?
Ahojte zienky pridavam sa kvam aj ja pred dvoma tyzdnami som potratila svoje 3 babenko nejake mini kilecka sa aj tak nahromadili tak mam co do leta robit vazim 70 kg a meriam 165kg cca 2 dni sa uz zdravsie stravujem vylucila som muku cukor jem detske porcie a castejsie tak uvidime co to spravi 🙂
Ahojte kočky. Pridávam sa teda k vam už aj ja mam pomali 80kg o je na mna strašne vela 163cm kojim ešte stale☹ Chcem vynechat pečivo a vodu pit.. dufam že sa podari..ohladne toho pečiva sa chcem spýtat čo namiesto toho či nič?
Baby ale na zaciatku roka boky 112, teraz premeriam a 104, tak sa tesim!!!!
@kika050 ja pecivo nahradzam polystyrenom.....
ahojte, takze po odovzdani zaverecnej prace idem do toho konecne aj ja 🙂 vahu spominat nebudem, aloe cielova je na moju vysku 70kg 🙂 uz sa mi raz podarilo schudnut 18 kg, pravidelny pohyb - 2x do tyzdna zumba a ak nie, tak plavanie, alebo prechadzky + pravidelna strava 4x denne, normalne porcie, ale nahradzala som prilohy zeleninou a vyhybala sa bielemu pecivu a sladkostiam, pri takom pravidelnom rezime , aj ked sa niekedy zhresi ,tak sa to nikde neprejavi, lebo telo je naucene spalovat 🙂 edita sipeky mala pravdu , podla nej som isla 🙂 len skoda, ze som sa na to potom vykaslala, nastalo strsujuce povolanie ,malo spanku, nepravidelna a rychla strava, malo pohybu, stres v skole a hop, sme tam kde sme nechceli byt + po porode tiez nemam dole :-/ takze idem spat na rezim, ktory sa mi osvedcil a budem vas informovat, ako to ide 😎 vam sa ako dari od decembra? ja som riadne pozadu, ale lepsie neskor, ako nikdy si vravim 😀
@myleontina takže papáš každé 4h. a medzi tým nič? Mohla by si napísať jeden den ako bude vyzerať tvoj jedálniček podla sipeky? Už dávno nad tým uvažujem aj ja, ale všade kam sa pozriem všetci radia 3h intervaly🙂
@myleontina za ako dlho si schudla tych 18 kg, to je aj moj ciel... 🙂
Aj ja by som chcela zmenit jedalny listok lenze moj problem je fyzicky narocna praca takze polystyren rano by mi nestacil.Co na ranajky a cez den.Je tu niekto kto by mi pomohol s jedalnickom na den?Dakujem 🙂 🙂
ja si rano davam jogurt s ryžovými vločkami. ale ak som hladna ako dnes lebo ešte budem pracovať, tak večer som si šupla šalát
ja mám psychicky náročnú prácu, hlavne marec
@jakaem
@zuzu7899
Ranajky-(8-9)-3knackbroty s niecim-natierka/syr so sunkou/maslo a ryba-tuniak-sardinky v paradajke,hocico co mate rady a k tomu vela zeleniny.
Alebo miska musli,robim si domace zapecene,zaliate mliekom,nasekany banan,alebo kiwi.a este to zajem nejakym ovocim.
Obed-(12-13)-nejake maso,hociake,snazim sa vyhybat vyprazanemu+zelenina surova-ladovy salat,rajcina,uhorka +zelenina dusena/grilovana/varena.vareny zemiak,alebo batat vas tiez nezabije ☺
1.vecera-(16-17)- nieco podobne obedu,alebo syta polievka
2.vecera-(20-21)-to mam take pozliepane,nejaka zelenina surova,kusok syra,kusok chudej sunky,olivy,polievka
Ak som pomedzi to hladna,tak ovocie,oriesky,kocka kvalitnej horkej cokolady 😀 ide o to,nehladovat,aby telo nedostalo signal,ze pozor,dlho nedostanem najest,takze z toho,co dostanem teraz,si pekne narobim tukove zasoby.
A vela pit,voda,ja mam rada sypane caje 😊
@anavik29 4mesiace 😊
@myleontina super vysledok za 4 mesiace
@anavik29 ano,stve ma,ze som sa vykaslala postupne na takuto super zivotospravu a pravidelnost,uz som mohla byt teraz uplne inde..,nevadi,dala som to raz,dam znova 💪!! 😉
@myleontina toto sa mi pači
@myleontina dakujem krasne a nieco medzi ranajkami a obedom by sa nenaslo ?Dakujem 🙂 🙂 🙂
ahojte baby 🙂) tak sa k Vám pridávam aj ja ...moja momentálna váha je presne 109 kg a cieľom je dostať sa na 70 kg, budem rada ak si pomeníme nápady, tipy, dobré rady, jedálničky 🙂 moja predstava na úvod je zdravá strava hlavne založená na zelenine, ovocí a minimom tukov a hlavne sladkého čo je moja najväčšia neresť :/ a samozrejme pravidelný pohyb každý deň
Ahojte dievcata tak i ja sa pridavam..Vazila som76 kg a meriam 163 cm tak si viete predstavit 🙂 Zacala som od Januara stym ze cvicim ako sa mi dá,pri malom mi to nejde moc a tak som tiež vynechala pecivo,biely cukor a bielu sol.Jem 5-krát denne a ked sa mi podarí tak cvicim Taebo je to makacka a potom poriadna svalovica co je asi efekt.Kedze som po porode len 3 mesiace myslim ze to pomaly ide dolu.Bielu muku nahradzam amarantovou,ovsenou a obcas spaldovou,cukor hnedym cukrom a sol himalajskou solou.Pecivo som nahradila krehkym platkom z kauflandu a jem vela zeleniny.
Tak kocky zdravo sa stravujem uz 3 den nejem sladke ani pecivo a musim povedat ze mi ani nechyba 😀 ak to pojde takto dalej tak chudnutie je malina 🙂 rano som mala pohar mlieka a polystiren pozdejsie banan obed ryza a trochu masa pozdejsie dva polystireny a teraz som vypila mlieko . inak ak budem mat chut na sladke tak mam v zasobe coko polystyren si myslim ze nezaskodi 🙂
Ahojte baby, chcem sa opýtať aké máte miery pri výške 168-170 cm? (prsia, pas, brucho, boky, stehno)A koľko máte pri tejto výške kg?
Ahojte baby ja som zacala z dietou od 1.1.2016 a do dnesneho dna som schudla z 93kg na 76kg 🙂 este mam kopu prace pred sebou ale to zvladnem chcem byt cez leto stihla .....🙂
@matka198827 super vysledok.....ako si to dosiahla ?
@matka198827 to by som aj ja rada vedela.dakujem
@anavik29 prve dva mesiace som sa mordovala zeleninou ovocie kuracie masko atd to som schudla za dva mesiace 14,5kg ved aj bolo z coho chudnut 🙂 ale kedze ja zeleninu nelubim tak uz ma aj napinal tak som zacala si davat jeden den bielkovinovy a druhy bielkovo zeleninovy 🙂 od 1.3 som dala dole dalsich 2,5 kg 🙂

@anavik29 jasne skusim, ďakujem za info ako často to cvičíš?