icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

maryskas
30. máj 2017

@cervenaruza123 Uprimnu sustrast. Presne tak ako hovoris, v zivote prichadzaju rozne situacie, je fajn, ze to chudnutie berieme ako zdravsi zivotny styl a nie dietu. A najhorsie je to, ze ked neustale myslime na chudnutie, vtedy to nejde 😲 takze radsej pekne pravidelne papat a ked sme na oslave, kludne sa ponuknut, nie za kazdu cenu "vydrzat" a nedat si ten kolacik alebo chlebik.. a ide leto, uvidis, bude viac cerstveho ovocia, zeleniny, pohybu a tazke mastne jedla sa nam nebudu chciet jest 🙂

cervenaruza123
30. máj 2017

@maryskas Dakujem 🙂. Pri tazkych mastnych jedlach som dosiahla prvy uspech, ze manzel uz take nevyzaduje a zachutila mu zdravsia strava, aj si ju vyzaduje castejsie, co donedavna bolo nepredstavitelne, ze by vobec zjedol. Trpezlive pomale pretvaranie jedal z nezdravych na polozdrave alternativy a z polozdravych na zdrave dochutene niecim, co chuti chlapom sme sa dopracovali k tomu, ze mu chuti uz aj zdravsia strava. To mi velmi pomaha pri vareni, ze nemusim sebe robit nejake specialne jedla a jemu typicke tazke mastne obedy.

kvetinka75
31. máj 2017

dnes ráno ma prepadla chuť na sladké, tak som si kúpila ochutený jogurt a dala do neho ríbezlé a jostu, zjedla celý, zasýtilo ma to a chuť na sladké je fuč. Nejaká som zničená z toho tepla, dnes som nemala ani rýchlu chôdzu. Asi budem mať dnes leňošivý deň, ale dcéra ma nahovárala na plaváreň tak sa možno rozhýbem tam.

juliet86
31. máj 2017

@kvetinka75 plavaren znie ako super napad. Pekne bezne zregenerovat!

cervenaruza123
31. máj 2017

Ja som chcela ist dnes bicyklom, ale rano prsalo, hlasia krupy, tak nic z toho. Musim poobede nieco zacvicit, dnes konecne na to asi budem mat cas. Inak jedalnicek mam dnes skor taky lahsi, ovocie a tak, sa mi nejak ziadal taky postnejsi den. Tak pocuvam svoje telo, hadam vie, co potrebuje.

cervenaruza123
1. jún 2017

Mam akusi krizu, ze nikdy neschudnem, ze vzdy budem tucna a nic mi nepomoze. Vcera som si v ramci tejto depky chcela dat nieco nezdrave a kaloricke, nech si zlepsim naladu, horsie, ze som ani na nic take nemala chut 😀.

juliet86
1. jún 2017

@cervenaruza123 pomozes sama sebe. Ono lazde chudnutiea dve roviny. Tu racio. Ze mam aky taky prehlad o vyzive. Viem preco cestoviny aj k3d celozrnne nie su najlepsia volba. Neverim sladkym cerealiam atd atd. Keby toto stacilo sme vsetci stihle lane 🙂 no ale potom je tu ta psychologicka rovina... kedy to vlastne nie je o jedle ale jedlo je prostriedok napr na zahnanie nudy. Utlmenie bolesti strachi ci hnevu. Rezignacia atd... no a cim viac sa vyzmas sama.v sebe v svojej dusi co ta dostalo tam kde si tym skor mozes odtial zacat z tohi cuvat kazdym dnom! Drzim palce. Kazda kriza pominie. Ja som vzdy smutna tyzden pred kramami a v den kramov..
Drzim ti moc palceky. Ja som vcera pozrala bilion blbosti i ked zdravych... susena cervena repa susene gastany bejbi karotky. Jahody no piate cez deviate lebo som nemala zasycujucu veceru a obed a teraz vam pisem zo zachoda 😂😂 no a vcera som si musela dat pancreolan nech sa nedogrcam 😂 ked mi sloncia kramy odvazim sa. Sama som velmi zvedava. Tiez nemam dojem ze by som sa dako vyraznejsie fyzicky zmensila ale verim ze to bude dobre. Aj stat na jednej vahe je super. Zastabilizuje to tu danu zmenu. Drzte sa miiiiiiiiiiii

cervenaruza123
1. jún 2017

@juliet86 Dnes som si odmerala cestu z prace, mali by to byt 4km. Uzivam si to 🙂

juliet86
1. jún 2017

@cervenaruza123 slusne. Ja som dnes zhresila zmrzlinou carte d or :/ kolega mal narodky a mne je od rana dako uzko..

cervenaruza123
2. jún 2017

@juliet86 Ja sa snazim take veci neriesit, jem vsetko, s mierou. Obcas je fajn dat si aj nieco menej zdrave. Ale nieze cely den na kila sladkosti. Ked je prilezitost, dam si a ked mam chut len tak sama od seba, dam si to v ramci jedneho chodu, akoze namiesto ranajok alebo olovrantu alebo take nieco. Nic moc, ale vzdy lepsie, ako aj olovrant, aj dezert 😀. Ked to vies ist potom vybehat alebo inym sposobom zvysit vydaj v ten den, pripadne na dalsi den, tak to je idealne.

juliet86
2. jún 2017

@cervenaruza123 hej na veceru som mala potom len acidko. Neobdmedzovala som sa ale nemala.som uz nastastie chut viac jest po kallrickej bombe

rehulkare
2. jún 2017

@cervenaruza123 som sa inspirovala tym clankom a na veceru uz len zeleninku 🙂 inak normalne ranajky, nieco male na desiatu (ovocie alebo nejaka tycinka), normalny obed, zase nieco male na olovrant a teda na veceru tu zeleninku...uz len vydrzat 🙂 a hlavne vsetko s mierou, ziadne napchavanie sa..

maryskas
5. jún 2017

ahojte babulky 🙂

ako sa vam dari? 🙂

ja som statnice uspesne spravila, este ma caka obhajoba diplomky. Konecne sa po 2 mesiacoch citim lepsie 🙂 dopriala som si dnes za odmenu aj cokoladku 😍 ale inak sa snazim vytrvat v zdravsom stravovani... uz to vidim trosku aj na oblecku, ze mi lepsie sadne alebo je volnejsie...tak sa tesim. A aj na aktivny pohyb, lebo teraz som stale sedela na zadku 🙂

@juliet86 ako tvoja vaha? Vydrzala si ten tyzden? 🙂

juliet86
7. jún 2017

Ahojte dievcatka. Dako nam tu zakapala.temicka nasa. Sme vsetky tak moc zaneprazdnene chudnutim vsak? ;) ja som mala.minuly stvrtok 70.3 ale teraz som spat pri 71.0 a som z toho mierne nestastna. Mam dojem ze napriek snaham sa motam do kolecka do kola. Ako tazke moze byt schudnut 3-4kila a uz tam zostat? ;)
Dnes vecer ideme.von s kolegynami a mam chut si dat tri pohare vina ako zvyknem v piatok to bude mesiac co som nemala ani kvapku tak skusim este dnes odolat... ale bude to tazke. S nimi ked sa raz za cas vidime vzdy je to opias... no jo... aai dolezite je vytrvat a nevzdat sa. Ze? Boze ked uvidim tu sestku na vahe tak vam sem tolko fotiek vahy nahadzem 😂 vcera som urobila par zlych rozhodnuti. Najma vecera... tiez v sobotu vever to nebolo nic moc ale verim ze sa vratim spat k lepsiemu mentalnemu rozpolozeniu. No sup sem s dakou pozitivnou motivaciou 😂

rehulkare
7. jún 2017

@juliet86
jaaaaaj tvojich 71 a mojich este daleko daleko 70, moj ciel do tohtorocnych Vianoc 🙂 malo kilecek sa zhadzuje ovela ovela tazsie ako vela kilecek, ale neboj sa, chce to len cas a vydrzat a pojdu dole...ja som dnes rano stupla na vahu a skoro som odpadla, ci vidim dobre, ale teda citim to na sebe, takze vaha asi neklame 🙂
1.5 - vaha 94 kg, pas 114 cm
6.5 - vaha 88 kg, pas 110 cm....a len nech to klesa, prosiiiiiim :D

rehulkare
7. jún 2017

oprava datumu, vaha 88 je dnes 6.6., teda po vyse mesiaci to vyzera na -6 kilecek 🙂

lenka2905
7. jún 2017

Tak po dlhšom čase som opäť na začiatku svojej snahy...všetko som porušila, čo sa dalo a za týždeň, som opäť tam kde som začínala😖😖😖 takto sa mi to nepodarí ani do vianoc 2028😂😂😂...ale netreba sa vzdávať...dôležitejšie je opäť vždy začať...ešte kým sa dá..idem nato znovu..raz to možno vydržím už navždy😝

juliet86
7. jún 2017

dakujem za pozitivne slova!!! drzim vam palce ci uz je pred vam kil na chudnutie 5-10 ci 40 🙂 lenik, to das!

lenka2905
7. jún 2017

Na budúci mesiac by som mala ísť na IVF, tak potom už nebudem riešiť žiadne diéty, ak sa niečo podarí 😉niektoré veci sú dôležitejšie ako naša váha😍

cervenaruza123
8. jún 2017

Tak ja som sa v nedelu roztrepala na bicykli. Esteze zijem, museli mi vyberat slezinu, mam zlomeny hrudnikovy stavec a lopatku a asi aj oblicku mi budu musiet vyberat. No co vam poviem, chcela som sa trochu postit, ze detox, ale nie az taky, ze stvrdy den len infuzie sa do mna leju. Ach jaj

lenka2905
8. jún 2017

@cervenaruza123

To fakt?😲😲😲 ty kokos...ten šport je sviňa...držím palce..veľmi..

zivotkratky
8. jún 2017

@cervenaruza123 no držím palce na skoré vyzdravenie,

juliet86
8. jún 2017

@cervenaruza123 preboha! To nemyslis vazne zs toto sa ti stalo??? To znie ze to snad ani nemoze byt pravda!!!! A ako k takej nehode doslo? Boze zlatko skore uzdravenie. Neuveritelne. Ach jaj. Ono clovek si hned uvedomi ze srat kila navyse zdravie je zdravie... och. Prajem rychle zotavenie

zivotkratky
8. jún 2017

Dievčatá minulý týždeň tentokrát dopadol i u mňa katastrofálne. ☹ Z piatka do pondelka 1 kg hore. Príčinou boli moje veľmi hladné tukové bunky, ktoré zvíťazili nad mojím racio. Možno k tomu prispela i operácia očí, lebo keď som mala prísť na lačno,
tak večer som sa treba naládovať, aby som náhodou od hladu neumrela a po operácii
znova pažravosť. Tiež keď je strach a stres pred operáciami, tak som to kompenzovala jedlom. No už to mám za sebou a dnes raňajky ovocie s tvarohom. Nechcem ísť s váhou naspäť.

elenita
8. jún 2017

@cervenaruza123 Och. Takisto veľmi držím palce a prajem skoré uzdravenie!
Musíš mať veľké bolesti 😔
Moje deti majú tiež nové kolobežky, a už zopárkrát sa na nich strepali, tiež sú samá modrina a oškrenina, ale toto.... 😲
Myslím na Teba a držím palce!

triciachloebrody
8. jún 2017

ved to. ze kilo dole....kilo spat a tak dookola :(

rehulkare
8. jún 2017

@cervenaruza123 jeeeejda, take nestastie, ale nastastie zijes, ale teda riadna galiba :( skore uzdravenie!

maryskas
8. jún 2017

@cervenaruza123 to je snad zly sen! Clovek chce sportovat, robit cosi pre svoje zdravie a potom sa dobra snaha takto vyplati! 😢

Skore uzdravenie a zotavenie zelam ❤

ikulka07
8. jún 2017

@cervenaruza123 ooooch ☹...je mi to ľúto 😢

držím palčeky a prajem veeeľmi skoré uzdravenie 🙏