Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
@ikulka07 @maryskas Podobne. Mavam tyzdne, ze pohoda, az sa cudujem, ale potom pridu stresy, rano beznr ani nestihnem ranajkovat, v praci nieco zahryznem, obed ani poriadne sa mi nechce jest v tom strese a doma v klude vecer mam uz chut na vsetko 😀. Ale posledne dni sa nutim aj ranajkovat v klude, hadam to prinesie vysledky.
Je tu niekto, kto ide chudnúť? Pridáte sa?
ja by som sa zase pridala. Aj som začala, schudla som 5 kg, potom bola pauza pre nedostatok času ale zase by som chcela nabehnúť - strava - ale ťžiadna dieta, pohyb. Už mi zostáva cca 10 kg dať dolu. +/- 3 kg. Skôr - ako plus🙂
@maryskas
@cervenaruza123
...a to je to najhoršie, čo môže byť, keď potom človek príde večer vyhladovaný domov a zjedol by aj slona 😀
to musíme napraviť 🙂 😉, lebo strava je dôležitá pri chudnutí...
...ja sa zajtra odvážim odvážiť sa 😀 ... dúfam, že neodpadnem 😀 a idem makať ....
@kvetinka75 jasné pridaj sa...ja tiež zase začínam 🙂
ja začínam od dnes - váha 65 kg. Zase chcem dať 1 týždeň - 1 kg dolu. Na raňajky som mala melon, matcha čaj, neskôr cirokovú kašu s ovocím.
Obed mám tekvicovú polievku + zeleninové rizoto + zeleninový šalát mix.
Dnes sa chystám aj cvičiť. Rozmýšlam nad olovrantom a večerou. Mám doma šunku ktorú treba dojesť tak niečo vymyslím.
Ahojte. Ja sa chcem tiez zas do toho naplno pustit. Dnes rano 67.5kg. Kedysi vaha tak 55-58, idem z 86 kg🙄 Este chcem aspon tych 10 kg. Ide to pomalicky, uz dlho stojim na tejto momentalnej vahe, hadam sa to pohne
Hadam do tych vianoc, ako je aj nazov temy, by sa mi to mohlo aj podarit😀 vsak este takmer 3 mesiace mame na to
@kvetinka75 koľko potom meriaš ak sa môžem opýtať, keď ešte 10 kg chceš dať dolu? ja intenzívne pracujem na chudnutí od júla, ako som tu už písala dávnejšie, začínala som na 85 kg, aktuálne mám 72 kg, len akurát nastal stav, že to ide dole týždenne len po pol kg 😅 ako lepšie ako nič ale do Vianoc chcem vidieť číslo 6 na váhe 🙄 ale cvičenie ako také doma a tak ma nebaví, ja radšej idem behať alebo rýchlu chôdzu alebo bicykel, keď sa počasie po*erie sa asi doma zbláznim. Stravu som extra neupravovala, kalórie nerátam 😅 nejem vôbec sladké, za mesiac tak max. 2-3x. Večer po 17-18tej nejem.
@lienqa 155 cm, nejako sa zmenšujem, asi to bude vekom 😉
ja tiež nejako neupravujem stravu - už dlhšie sa snažím tak zdravšie sa stravovať, ale dám si aj sladké občas, toho sa neviem zbaviť, aj hurky a iné. Ale v podstate sa stravujem vo väčšine zdravo. Doma ma to tiež nebaví cvičiť. Chodím rýchlochôdzovať, alebo dlhé prechádzky či rôzne cvičenia - zumba, jumpng, aerobik, sem-tam joga - doma, ak sa donútim. Ale jedávam menšie porcie a zisťujem, že mi to stačí.
Sem-tam si vytlačím z netu také mesačné výzvy a podľa toho cvičím. Teraz mám pár cvikov na brucho na mesiac. Nezaberie to veľa času.
@kvetinka75 hurky, nie si ty z Oravy? 😀 Mala by som sa dokopať ku tomu cvičeniu na doma, aspoň pár minút, len večer ja už som ko, večer s malou v posteli o ôsmej ako so sliepkami 😂 ja meriam 173 cm. Ale kebyže to bolo aspoň rovnomerne uložené ale ja to mám tak na bokoch a zadku 😝 boky 106 cm aktuálne, pás 74 cm, prsia 90 cm..aspoň jedna miera ideálna 😅
@lienqa ja mám všetko v bruchu - momentálne okolo 90 cm - to je brucho nie pás, najširší rozmer, toho sa neviem zbaviť. Boky a prsia 95 cm.
Z Oravy nie som, hurky mám tak 3x do roka, len ma to tak napadlo, lebo cez víkend som ich piekla. Muž dostal chuť. Musela som ochutnať, či som dobre kúpila. 😉
Keby som tak mala aspoň o 10 cm viac, musela by som schudnúť menej, to je tá nevýhoda nízkych žien, každé kg navyše hneď vidieť.
@kvetinka75 ja som len tak reagovala kvôli tomu názvu na Orave sa tomu tak nadáva 🙂 tak mám pocit, že každá miera ma svoje plus a mínus, ako ti píšem, ja mám strašne boky, stehná, lýtka také neprirodzené ku zvyšku tela 😕 keby som mala túto váhu a uložené to rovnomerne tak paráda
@lienqa ja sa teraz pokúsim aj spevniť si telo. možno nebudem vyzerať tak ,,mohutne,, keď sa mi aj nepodarí zhodiť tých 10 kg. Len ten tuk premeniť na svaly.
Mne dnes doktorka zatrhla cvicenie, co som planovala. Ze mam zacat pilatesom, ale idealne na rehabilitaciach. Doktori sa nevedia dohodnut, jeden povie tak, druhy onak 😀. No nic, asi ma to spomali. Aj ked behat ani neprestanem. Ked som mohla behat dva mesiace po uraze, lebo mala sestra bola "pes" a ma nahanala a v zapale hry som zabudla, ze sa mam setrit, tak myslim, ze mi teraz tak pohodovy beh neuskodi.
Ja som dnes odbehla 35min lahkym tempom v lese cca 4km.
Problem je ze id obeda zerieeeem co mi neujde neviem sa dojest. Na obed pecene stehno zemiaky knedliky potom hrozna dost od kolegu 3mini pagace potom jablko a cicer s celozrnou ryzou. Zabite ma
@juliet86 no ja som po celodennej celkom zdravej strave zakončila deň večerou - pečená slanina. Ale bez chleba, delená strava 🙂, snáď mi z nej nebude blbo, ale takú som mala na ňu chuť.
bola som aj cvičiť aj 1/2 hod. rýchlu chôdzu mám za sebou. Tak snáď sa mi to neusadí veľmi na bruchu. Ono zase nemá zmysel sa trápiť dietami. Ale mám v páse -1cm.
Zajtra pokračujem ale už bez slaniny - dúfam.
Tak dnes som si odcvičila veľké cvičko- prvé od pôrodu a bolo to super... Strava dnes ok... Plánujem mínus 20 kg... Snáď sa mi to podarí...
@najstastnejsia určite áno, mne sa raz podarilo zhodiť 20 kg, ale to som nemala ešte ani 30 rokov - rýchlejšie spalovanie,
@kvetinka75 Ďakujem. 🙂 Ja mám teraz 30.. Uvidíme, ale inú cestu nevidím... Lebo takto sa zle cítim,,,
Tak dnes som sa ráno odvážila a váha ukázala 78 kg. Tak som aj celkom rada, že sa na váhe neukázala ako prvá osmička 🙂, aj keď s váhou spokojná veľmi nie som ☹.
Čo si zvyknete dávať na večeru?
V pondelok už zase váha hore na 74,1☹ tak som na
raňajky dala smoothie a to jablko+2mrkvy+ voda, čaj 0,5l, káva?
obed: bravčová panenka+trochu ryže+koprovo-smotanová-syrová omáčka + zaváraná paprika, káva
olovrant: melón, jeden hryz do voňavého pagáčika ☹
večera:3 vajíčka na cibulke a štiplavej paprike, čaj 0,5l
Ráno váha odmena 73,2kg 😀
Skusme si pisať čo sme jedli, a ako sa to odrazilo na váhe. Určite nám to pomôže, aby sme nemali jednostrannú stravu.
ja dnes raňajky - Mila, po 2 dňoch bez sladkého a s pohybom, dostala som chuť na sladké, tak som si kúpila ale išla som rýchlochôdzou do práce, tak som to hádam už strávila. Neskôr si dám jogurt s ovocím.
Obed - zapekaný karfiol + zemiaky - iba vajcová zálievka bez smotany + zel. šalát,
Olovrant - lečo bez pečiva
Večera - ešte neviem, idem robiť koložvársku tak možno trošku z nej, už mám na to strašnú chuť.
😀 váha dole 0,5 kg na 72,7 včera som jedla:
raňajky: smoothie a to jablko+2 mrkvy+ voda, čaj 0,5l, káva
obed: tekvicová omáčka s kôprom s grilovaným údeným stehnom / slovenské prošuto😉 / káva
olovrant: veľký čokoládový pribináček + 125g jemného tvarohu
večera: lečo, 0,5l čaju😀 ,
Ja tiež vaha 80Kg výška 160cm a 16.12 máme svadbu čiže ja musím do šiat a do toho dátumu už byť chudšia môj ciel 55-60Kg určite to bude makačka ja idem do Doho!! Pridávam sa ku chudnúcim.... Držte mi palce chcem byť pekná a štíhla nevesta!
@nika2212 to stihneš, držím palce, a niekedy si treba pomôcť aj strihom šiat - zoštíhlujúcim 😉
@zivotkratky ty brďo, no aké úbytky za 1 deň, asi idem ,,odpisovať,, tvoj jedálniček. Inak minulý týždeň som si aj ja robila mrkva+jablko na raňajky ale strúhané so škoricou a ubudlo mi z pása, trošku sa mi sploštilo brucho, ak sa vôbec pri mojom bruchu dá hovoriť o sploštenom pri jeho rozmeroch 😀
píš ďalej som zvedavá

@juliet86
@cervenaruza123
@maryskas
U mna je najhorsie nastavit sa na normalne stravovanie ☹,s manzelom podnikame,rano vstavam o 5:40,nachystam seba,detom ranajky+starsej desiata.zobudzam ich,nachystaju sa do skolky,skoly,potom ich veziem.Potom robota-bud papierovacky alebo som na stavbe a skontrolujem priebeh ,ci je všetko OKI alebo ci monterom nieco nechýba(manzel je zase na inej stavbe).Takze niekedy sa spamatam o 2-hej-3-tej hod. poobede, ze som nejedla, hodím nieco rychle do seba a ide sa dalej... skola-ucenie, škôlka,treningy... vecer vyšťavená jak... no proste K. O.
Ja by som bola happy,kebyze je moje stravovanie normalne,ale uz dnes som si nakupila a od zajtra by som to chcela postupne upravit na normal 😉