Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
@lienqa Dakujem no skúsim to neako dať samozrejme iné je predstava a iné realita.. hladovka ani dieta to nie len cvičenie a po 18tej nejest a pit iba vodu čistú to sa mi už vela krát osvečilo.. Dúfam sa mi to podarí ano je to dost 20kg no pred tehotenstvami atd som mala 55Kg a odvtedy čo boli deti a partner varenie-stres tak mi to zostalo na 80Kg a tam to zostalo. A diky za podporu zíde sa mi 🙂
@kvetinka75 Dakujem dúfam, že sa podarí 🙂
@nika2212 no neviem, či ťa práve ja upokojím 😀 ale po pôrode som mala 7 rokov, 85 kg - moja výška 173 cm, čím viac som to tlačila ,aby som schudla tým to šlo horšie, od 1. júla som si povedala fajn, chlap je na služobke tak ho nejako prekvapím,keď príde, vylúčila som úplne sladké, ale že úplne za mesiac si doprajem 1x -2x hlavne ,keď to mám dostať..😀 veľa mám pohybu, cvičenie doma ma nebaví, tak veľa sa snažím prechádzať, malá je už veľká baba, takže v pohode so mnou zvláda. A ku dnešnému dňu váha 72 kg 🙂 do Vianoc chcem mať 6 na váhe, aj keď to bude len 69,9 ..pred tým som bežne mala váhu okolo 65 kg 🙏 Ale máš veľkú motiváciu - Vašu svadbu, takže cieľ je jasný..🙂 stravu si si nejako upravovala??
Práveže stravu neupravujem iba cukor som vylučila s jedla a s napojov.. Len vodu pijem čistu aj 3L denne ked nie viac. A po po určitej dobe a pred spánkom už vôbec nejem. Dala som to po 18tej no je to tažké kedže partner mi chodí domov okolo 18tej a ide jesť večerať aj s detmi + aj neskôr je hladný ešte tak si robí blbostičky napr. praženice,klobasky pečene-varené, a iné pochutiny ktoré tu vonaju..... Ozaj to je BOJ!
@nika2212 Čistá voda sa aj mne osvedčila už niekoľkokrát, ráno si vždy uvarím čaj v práci, a potom denne iba vodu, medzitým mám iba jednu kávu aj tu bez mlieka a cukru. Toto presne ako píšeš, chlap, keď je doma, to vždy ku telke si dáme spolu pivo, nejaké tie tyčinky 😀 ale som si povedala, že nenechám sa zlomiť aj ,keď príde, on varí perfektne, keď bol doma tri mesiace, tak vyváral , no nedalo sa tomu odolať 😅 ale teraz som si povedala, že vydržím, chcem proste svoju váhu, som mladá baba a som presvedčená ,že všetko sa dá, keď sa chce a máme pre koho 🙂 my sme sa spoznali, keď už som mala krpatú, nemala som ideálnu postavu ale dokázala som ho očariť zrejme aj inak, teraz je to už len príjemný bonus 🙂
@kvetinka75 dnes ráno 72,6
včera raňajky smoothie ríbezle červené a číerne + jablko+ mlieko, 0,5 l čaj, káva
obed: kelovnica kopitý hlboký tanier, káva
olovrant: melón žltý, červený
večera: lečo, 0,5l čaj
aspoň 10dg dole 😕, od pondelka začnem s fitkom
dnes ráno 72,2🙂
včera raňajky: smoothie ríbezle červené a číerne + jablko+ mlieko, 0,5 l čaj, káva
obed: bravčová panenka, baklažán, zemiaky, korenie zapečené v trúbe posypané
syrom.
olovrant: jablko, káva
večera: hlíva s vajíčkom
zabudla som k obedu bola ešte + hokaido polievka, uhorkový šalát.🙂
@zivotkratky ja som tiež začala pomaly ale ozaj pomaly so športom, Mala by som viac ale nejako sa mi nechce. Neviem sa nejako poriadne nakopnúť. Robím veci tak polovičato. Zatiaľ mám 0,5 kg dole za tento týždeň.- Nemám digitálnu tak len tak približne. A to smoothie robíš tak že všetko rozmixuješ? Mne sa to ráno robiť nedá, lebo pobudím koho sa dá. Tak musím niečo iné vymyslieť.
A tie musím dať 10 kg dole.
Dievcata som troska demotivovana...Zaciatkom leta som velmi upravila stravu - minimum sladkeho (ziadne sladene napoje samozrejme), viac ovocia a zeleniny, mensie porcie, pravidelna strava - proste tak ako ma byt. Nevidim ziadne rezervy v stravovani. Tak isto v tom case som zacala behavat. Kym neboli horucavy, tak to bolo tak 3x do tyzdna. Zo zaciatku som tomu vela nedala ale citila som, ze sa to zlepsuje. Pocas dovolenky bola troska 2 tyzdne pauza ale snazila som sa. Teraz uz mesiac chodim zas behavat. Ked sa neda, cvicim doma prvu seriu Chrisa Powella. No chcela som zhodit na moju idealnu vahu 52 kil, mozno 53). No z hrozou som dnes na vahe zistila, ze mam nie, ze 57 z kt. som chcela dat dole ale vaha sla hore - na 58,8. Akoze sok pre mna. Je to normalne, ze zo zaciatku sa musi nabrat akoze mam svaly ??? Povedzte, ze ano...
@zuzikak ty si ako ja.. ako nahle sa zacnem snazit, cvicit a papat menej a zdravo, tak vaha ide hore, nie dole.. nechapem, cim to je...ale teraz musim to uz nejako dat, zistila som, ze ani hodina dennr na stacionari nie je pre mna asi dobry sport, tak som vsadila na svihadlo. Od zajtra sa ide na vec ( aj podla mesiaca) a som zvedava. Vahu aj ciel mame priblizne rovnaku, tak si drzme palce.
@zuzikak podľa mňa sú to svaly, ak by si mala väčšiu nadváhu, tak by automaticky išli kg dolu. Ale ak potrebuješ zhodiť iba 5 kg, tam nie je žiadna nadváha, možno by si ani nepotrebovala zhodiť ale tie tuky na menia na svaly, ak ich nemáš veľa navyše. Akú máš výšku?
A nepremarala si sa? Možno cm ti išli dolu. Pri takýchto nízkych váhach by som odporučila skôr sledovať miery ako kg.
@kvetinka75 áno mixujem. Po sobote, nedele 30 dg hore na 72,5 kg. Urobil to chlebíček, pudinček, rezeň so zemiakmi, gaštanové pyré. Beriem to, že som oklamala
bunky 😂 a dnes ich šoknem i fitkom 😂
@zivotkratky no ja som sa dnes ani nevážila lebo tiež som mala chlebíčky, štrúdlu, neodolala som čokoláde, tak dnes idem tiež cvičiť.
Predpokladám, že som na tej istej váhe ako pred týždňom,
Už mám za sebou rýchlu cca 50 min. chôdzu do práce a ráno som si dala doma plank-dosku 45 min. To robím každý deň ráno, poobede, večer.
Na raňajky som mala strúhanú mrkvu s jablkom, banán, neskôr si dám jogurt - videla som novinku -mätový tak som neodolala. Inak jogurty už nejem.
Obed - mäsový vývar so zeleninou
ryža so zeleninovým šalátom , mäso mi stačilo včera, dnes naň nemám chuť
neskorý olovrant - plánujem praženicu s kopou cibule, papriky a rajčín, ak budem veľmi hladná tak trošku chleba ak nie tak bez
večera - pomelo.
A hodinové skupinové večerné cvičenie - taký mix. - aerobik , zumba, posilovanie.
No a pijem vodu celý deň, + čaj 0,5 v práci, večer doma medovkový cca 2,5 dcl
@stanka4891 no svihadlo nedam koli susedom 🙂 Ja som zatial behavala, vcera som mala moznost ist plavat a cvicim podla videi. Silno uvazujem, ze od mamy stiahnem aj steper 🙂
@kvetinka75 no zda sa mi, ze brucho sa troska zmensilo ale je pravda, ze som sa nemerala. Mas pravdu, skusim to. Inak mam ledva 160cm a vazim 58 (co by som chcela stiahnut na 52-53, vtedy som sa totiz citila najlepsie)
@zuzikak tak to sme na tom približne rovnako, ja mám 157 cm. Ja som sa tiež cítila dobre keď som mala okolo 50-52 kg. Ale všimla som si že sú aj rozdiely medzi dňami kedy sa vážim. Napr. keď je spln tak mám vždy viac, aj sa cítim viac zavodnená a po splne to pomaly opadáva. Niekedy sa chudne rýchlejšie, niekedy pomalšie. Skús občas mrknúť na lunárny kalendár na nete ak môžem sem dať myslím že to je stránka magazínluna, niekedy sa riadim aj tým. Aspoň tak približne.
@kvetinka75 no to nie je zly napad. Ale je zas pravda, ze 5 kil to hore-dole nespravi 🙂
@kvetinka75 dnes 72,3 20 dg od včera dole.
Včera:
raňajky: smoothie ríbezle červené a číerne + jablko+ mlieko, 0,5 l čaj, káva
fitko 40 min. prechádzka 20 min.
obed: kuracia polievka, prsia na smotane + bambino + ryža + uhorkový šalát
prechádzka 1,5 hod.
olovrant: jablko 1ks keksík 😔
večera: šampiňóny na cibuľke s vajíčkom
@zivotkratky k tomu olovrantu - ja mám dnes krízu - súkr. problémy tak od rána ládujem sladké, už mi je z toho nagrc, musím to stopnúť. Tak už len ryžu so zeleninou keď budem hladná.
ráno som mala 64,5 kg takže 0,5 kg dolu, do pondelka chcem mať 64 kg
dnes som mala rýchlu chôdzu 50 min. a 2x 45 sek. dosku - plank. To by som chcela ešte 2x zopakovať do večera + asi dlhú prechádzku aspoň 1,5 hod. na prečistenie hlavy.
žiaden problém netrvá večne, najnajdôležitejšie je zdravie, ostatné sa uprace a slniečko znova vyjde. Tvoja váha už teraz je pre mňa úžasná. Keď ja dosiahnem váhu 64,5 budem chodiť po špičkách. 🙏
Dnes 71,9 kg dole 40Dg 🙂
včera raňajky: smoothie ríbezle červené a číerne + jablko+ mlieko, 0,5 l čaj, káva
fitko 1 hod. Mesto nákup darčekov.
Obed: polievka slepačia, zapečena cibuľka+klobása+cukina+paprika+syr, uhorkový šalát, káva.
olovrant: hrozno
večera: smoothie banán + jablko+mlieko+lyžička granka , 0,5 l čaj
pri premenách návšteva chladničky 3 krúžky salámy + plátok syra
no včera som sa potom vspamätala a jedla už len zdravo ale váha nešla dolu, takže 64,5 ráno. Najbližšie sa vážim až v pondelok keďže nemám digit. váhu nech vidím väčší úbytok.
ja dnes : ráno plank 45 sek., 50 min. rýchla chôda, strúhaná mrkva+jablko + citron, čaj z pestreca + minerálka. káva
desiata - biely jogurt s čiernymi ríbezlami
obed - mäsový vývar so zeleninou, neskôr dusené kuracie mäso s bylinkami a hráškovou ryžou + zel. šalát
olovran - plánujem pomelo
večera lečo s vajcom bez chleba + rýchla chôdza alebo zumba ak sa donútim ísť. Uvidím.
@zivotkratky Robíš si perfektný prehľad, čo si zjedla za každý deň a čo to na druhý deň spravilo s tvojou váhou. Výborný spôsob, mám ho overený na jednej kočke, robí to už od jari, dala dole 12 kg, možno si niekto povie, že to nie je veľa, ale nastavila si svoj pravidelný režim, niekedy sa neudrží a kilo, dve ide hore, potom sa spamätá a pomaličky dole. Ona si tiež všetko zapisuje a myslím, že ju drží. Prajem ti, aby si dosiahla svoj cieľ do Vianoc, dávaj pozor na tie sacharidové 🙂 úlety, ,,Urobil to chlebíček, pudinček, rezeň so zemiakmi, gaštanové pyré", daj si radšej kapustový úlet 🙂, všetko dobré, držím palčeky.
@kvetinka75
Dávaj pozor na to lečo na večeru (aj keď bez chleba), možno zapekaná brokolica s vajíčkom by bola ideálna. Nechcem sa hrať na múdru, ale ja som zistila, že mi ide po leče cukor v krvi dosť hore, pred spaním to nemusí byť ideálne, ak chudneš, ale inak máš super jedálniček, hneď som dostala chuť.
@juliciz no vidíš a ja že prečo mi váha stojí a nejde dole po zelenine, asi na tom niečo bude. Všimla som si, že aj keď si dám niečo takéto tak váha nejde dolu tak ako po iných jedlách. Tak vymením lečo s pomelom a po leče pôjdem ešte cvičiť, pomelo mi bude stačiť na večeru. To mám odskúšané a po ňom mi aj kg idú dolu.
Brokolicu plánujem na zajtra. Už ju len kúpiť.
@kvetinka75 Dobrý nápad, vymeniť, a daj si pozor na večeru aj na cviklu, mrkvu, zeler, dyňu, mlieko, jeden by neveril, koľko v sebe majú cukru-sachridov. Ja keď som držala stravu podľa diéty chudnutie v spánku, sa to tuším volalo, tak mi to fungovalo a každý deň išlo dole cca 30 dkg. Princíp bol veľmi jednoduchý: Ísť čo najskôr spať, nejesť pred spaním, /myslím, že pomelo ti neublíži/, viac menej ísť spať hladný a šialene som sa tešila na ráno, kedy som si pokojne dala kávu a bagetu s džemom, proste na raňajky som si dala hocičo sacharidové, obed normálny a na večeru /tá je dôležitá/ bez sacharidov.
@juliciz mrkvu mám tiež odskúšanú že od nej neschudnem keď si ju dám večer. Robievam si pravidelne mrkvový perkelt. Ostatné si musím poznačiť. aby som vedela čo si nedávať pred spaním. Mne robí dobre pomelo alebo grep na večeru, príp. biely jogurt s drobným ovocím. A som prekvapená že ani cvikla nie je vhodná.
Ak môžem poradiť, moja mamina si robieva na chudnutie kapustovú polievku, ktorú si dá 1x denne inak nič. Maximálne nejaké ovocie ale aj to v malom množstve. Vždy keď potrebuje schudnúť, tak si dá takúto dietku na 2 týždne a je 🙂
@anitta98 no len ja nechcem len schudnúť, ak nabehnem potom na normálnu stravu tak kg budú späť, ja chcem mať o 10 kg menej už stále a nie pootm zase všetko pribrať a znova chudnúť
Veď aj ty píšeš, vždy keď potrebuje schudnúť, takže kg idú zase hore. A tomu sa chcem vyhnúť.

@nika2212 20 kg dole? 😲 držím ti palce, len sa netráp prosím ťa hladovkami a diétami, lebo sa ti to všetko vráti. A inak gratulujem ku svadbe 😉