Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
gratulujem Vám dievčatá, mne sa na jeseň podarilo až jeden deň vidieť 71kg a neviem či som ostala tak spokojná a odvtedy šla váha hore a známe od zajtra, cez sviatky som to úplne vzdala a vyžrala som sa na 77,4kg a tak odnes píšem, čo jem a večer si musím dať najväčší pozor 😂
@juliet86 meriam okolo 157 cm. Na pár týždňov som vysadila sladké. Nemala som naň vôbec chuť. Začala som chodiť na rýchle prechádzky, do roboty pešo, z roboty pešo a mala som toho teraz dosť zo všetkých strán, tak som ani nemala čas a ani chuť veľmi jesť. Takže som mala viac pohybu a menej jedla. Ale okrem sladkého som v podstate jedla všetko. Nejako som nič nevylúčila, lebo ako sa poznám určite by som mala práve na to chuť. Tak som jedla všetko. Doma som si zacvičila, každý deň aspoň 20 min. Striedala som rôzne cviky - posilňovanie, aerobik, zumba, joga. Aby to nebolo také jednotvárne. Ničoho som sa strikne nedržala, lebo u mňa to dlho nevydrží.

@kvetinka75 to znie super!!! Gratulujem! Aku mas vysku? A ake zmeny si soravila ktore ti pomohli? Ako vyzera tvoj jedalnicek cca?