icon

Chudnutie do Vianoc

sany28
25. apr 2017

Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻

cervenaruza123
15. máj 2017

@maryskas Ja mam od vysokej problem so sladkostami 😀. Teraz sa mi celkom dari oklamat svoju zavislost na sladkom bud pitim vody ci caju alebo ovocim a orieskami. Celkom to pomaha, lebo niekedy nemam chut na sladke, len mam chut zobat. Ked nic take nie je, tak maximalne musli tycinka alebo proteinova, proste akoze zdravsia verzia sladkosti. Uz mi sladke ani az tak nechyba.

juliet86
15. máj 2017

@maryskas ahoj. Podla mna zdrave sladkosti moc neexistuju... najlepsie je si co najviac odvyknut od cukru... a ked uz sladke tak ovocie, tmava coko s ovocim, tycinky raw protein z tesca bez cukru su tam datle len. Tvaroh s jablckom skoricou a orechmi. Gastanove pyre. Sladke zemiaky s kakaom. Ale zaklad je nejest to. A lahsie sa to pise jak spravi. Ja som dnes mala malinky kolacik od kolegu a vcera misku zmrzky carte dor. Sobota bez... dnes bez..

maryskas
Autor odpoveď zmazal
lenka2905
16. máj 2017

@maryskas
@ikulka07

Ďakujem, za prijatie 🙂 tak zrovna včera som bola prinútená sa odvážiť u lekára :( veľmi som nechcela, bojovala som 🙂 ale aj tak som sa musela postaviť na tu hnusobu...verdikt znel 71 kg - nadváha - musíte držať diétu 😈 to viem aj sama -som si myslela...tak hurá do toho😒 aj s "požehnaním" lekárov...

juliet86
16. máj 2017

@lenka2905 a aku mas vysku? ja vazim teraz tak isto mam 174cm. akoze moje bmi je este v ramci normy... ono ta norma je sakra siroka, kvazi by som mohla vazit tusim vsade od 59kil do 76 kil ....

lenka2905
16. máj 2017

@juliet86 no tak ja mám BMI určite vyššie a ani ho radšej nechcem vedieť...meriam len 160 cm..a mám dosť vysoký aj cholesterol..nechcem užívať lieky...musím schudnúť 🙂

ikulka07
16. máj 2017

@maryskas tak ako ti baby písali proteínové tyčinky, raw tyčinky, ... sú fajn a aj zasýtia, ja sa na nich každý deň teším 😀. dnes som bola na nákup a videla som moju obľúbenú bagetu, hneď som si pomyslela...utekaj odtiaľ 😂, tak som išla radšej k inému regálu 🙂.
@sany28 už mi prišiel proteín, jaaaaj ako sa vytešujem 🙂.

zivotkratky
16. máj 2017

25.4.2017 som mala 77,8 9.5.2017 som mala 76.4, dnes 76,1 za tri týždne 1,7 kg.
Nie je to síce moc, ale viem že veľa krát som zhrešila, idem na samotku snáď sa mi podarí viac. Tak o týždeň.

lucykelly
16. máj 2017

@maryskas kocka horkej cokolady, ale tej s vysokym percentom kakaa, od 75%

sany28
autor
16. máj 2017

@ikulka07 so still mass si si objednala?ruychle dodanie vsak a aky si si objednala?a prajem dobru chut

juliet86
16. máj 2017

Och baby! Ja ked budem mat 69. Cela nieco tak sa dako odmenim! Napr. Objednala som si novu nadhernu kabelku. Dorucia ju cca o tyzden. Nevezmem si ju kym nebudem mat 69. Cela nieco!!! Uz teraz mi je smutno 😂😊😂

ikulka07
16. máj 2017

@sany28 áno, odtiaľ som si objednala včera a dnes prišlo 🙂, 2,5 kg balenie som objednala a chuť som dala bielu čokoládu 🙂 ... dala som na teba 😉. naozaj fakt super rýchle doručenie 🙂 ... vždy som na to čakala minimálne 3 dni (keď som objednávala z inej stránky). a dávaš si ten proteín aj pred spaním?
@juliet86 🙂👍 držím palce...nech si ju čím skôr vezmeš 😉

@zivotkratky super 👍...len tak ďalej 😉

sany28
autor
17. máj 2017

@ikulka07 ahoj som rada ze som pomohla a ja si to davam asi tak o 6-7-8hodine podla toho ci idem do nocnej alebo sme dlho vonku ale vlastne to mam miesto veceri a ja si to davam do mlieka a zasiti to ako svina a potom uz nic nejem , ma to sladku cokoladovu chut co my zeny lubime a predsa je to protein ktory ti urobi len a len dobre, tak drzim palce v sobotu sa vazim 🌻✌

ikulka07
17. máj 2017

@sany28 ahoj 🙂, tak včera pred spaním som si dala proteín, chuť bola výborná 👍🙂.

ja som sa vážila dnes ráno a neverila som vlastným očiam 😨, tak som sa odvážila ešte raz a váha ukázala číslo 78,8 kg 🙂, začínala som 25.4. s váhou 81,4 kg. tak to ide ďalej, teším sa 🙂

cervenaruza123
17. máj 2017

@ikulka07 Super, si dobra, len tak dalej.
Ja som konecne ako tak zdrava, takze zacnem zase cvicit, uz sa na to velmi tesim. So stravou mam teraz trochu problem, mam pocit, ze jem az primalo, ale nevadi, nejak to zvladnem, musim si zvyknut na nove stravovacie sposoby 😀.

juliet86
17. máj 2017

@ikulka07 gratulujem!!! Ako cca vyzera tvoj celodenny typicky jedalnicek? 2.7 kila za 3tyzdne je super. Ak dobre cca rata.. ja odkedy som s vami som akurat tak kilo pribrala.

cervenaruza123
17. máj 2017

@juliet86 Kilo zase nie je tak vela, kilo spravi aj tazsi jedalnicek par dni predtym, pred menzesom kludne, ked telo zadrziava vodu a tak podobne.

maryskas
Autor odpoveď zmazal
wikisara
17. máj 2017

Baby už som konečne aj ja začala trošku. Síce som rada, keď stihnem tak tri krát do týždňa niečo pre seba urobiť ale aj to už je pokrok. Snáď tiež zhodím nejaké tie nadbytočné kilogrami ktoré nosím stále so sebou🙂

ikulka07
17. máj 2017

@cervenaruza123 ďakujem 🙂, ja som práveže veľa teraz necvičila, cez deň nestiham, skôr večer, keď už deti spia, vtedy aspoň drepy+nejake brušaky. a už keď si zdravá, tak dáš pohyb a pôjde to super
@juliet86
@maryskas baby...ja nemám nejaký extra jedálniček, snažím sa jesť zdravšie (žiadne vyprážané, sladkosti - tie som už nemala od kedy som začala s chudnutím t.j. toho 25.4. a pečivo-na raňajky si dám akurát 1 grahamový rohlík, iné pečivo som od toho 25.4. tiež nemala), tiež sa snažím jesť každé 3 hoďky, ale vždy mi to nevychádza, snažím sa jesť do tej 18-tej hodinky. a večer, keď deti spia, tak cvičím. to je asi tak všetko, aha a desiata väčšinou jogurt (kupujem si grécky jogurt), olovrant väčšinou proteínovú tyčinku (v tom čase behám po deti do školy a škôlky + majú tréningy raz jedna raz druhá).

sany28
autor
17. máj 2017

@ikulka07 som rada ze chuti a veeelllkkkaaa gratulacia si fakt sikovna prajem ti to len tak dalej👍👍👍👍🌻🌻

ikulka07
18. máj 2017

@sany28 ďakujem 🙂

aj ja Vám všetkým držím pršteky...nech to dáme 👍😉👏

cervenaruza123
18. máj 2017

Pocasie konecne pekne, tak som sla uz dnes bicyklom do prace. Hadam aj to pomoze.

maryskas
Autor odpoveď zmazal
cervenaruza123
18. máj 2017

@maryskas Ja som ho isty cas pila, kvoli traveniu. Je to vlaknina, cize zasyti. Ale nechutilo mi to a nechcelo sa mi kazdy den to do seba nasilu liat, lebo nejak to do mna nešlo, tak som to vzdala 😀. Ale hocico, co das do zaludka, ta donuti menej jest. Aj ked do seba rano nalejes cistu vodu, na ranajky tolko nezjes. Horsie, ked to dojedas potom neskor poobede, ako zvyknem ja 😀

lorela
18. máj 2017

@maryskas Áno, Psyllium má naozaj schopnosť zasýtiť. Ale napriek tomu výrazne chudnutie neovplyvní. Len ako taká barlička pri chudnutí. Oveľa dôležitejšia je skladba jedálnička, množstvo jedla, pitný režim a pohyb.

juliet86
18. máj 2017

caute baby. tento tyzden od pondelka som so sebou velmi spokojna co sa kvality a kvantity stravy tyka. na pohyb mam menej casu, ale to sa o tyzden zlepsi...
co ma trochu prekvapilo, je ze kolegova manzelka bola pozriet v praci, prvy raz sme sa videli a zevraj sa potom pytala ci som tehotna.... tak neviem ci som na nu psychicky ci fyzicky posobila tehotne.... akoze ano som pribrata, ale mam 174cm a 72kil, a tuk skor na bokoch.... no jo... hm.... nenecham sa znechutit 🙂

cervenaruza123
18. máj 2017

@juliet86 Nenechaj sa veru. Kamoska mi tiez vravela, ze vsetci sa jej pytaju, ci je tehotna. Trosilinku pribrala, ani si to clovek velmi nevsimne, ale asi pred rokom sa vydavala, tak vsetci si domyslia aj to, co nie je pravda. Otravne. Ale mozno si len ziarila stastim a spokojnostou, to tehotne zeny zvyknu, dokonca prve mesiace niektore aj schudnut, tak ktovie, mozno si vsimla, ze si schudla 😉

juliet86
18. máj 2017

@cervenaruza123 my sme sa videli prvykrat v zivote tak dam na teba ze tak ziarim haha 😂 pekne vysvetlenie dakujem hned sa citim lepsie 😁

maryskas
18. máj 2017

@juliet86 alebo si mala len volnejsie oblecko a hned si domyslela, ze je pod nim brusko 😉😀