Chudnutie do Vianoc
Ahojte zienky krasne rada by som schudla, jasne ze po sty krat,ale teraz niet cesty spat😁✌🌻. Takze kto sa prida od dnes 25.4.2027 do 24.12.2017 💕 cize do tych najkrajsich sviatkov do Vianoc. Moja vaha 85kg a vyska 161cm a ciel 🌞🌞65kg🌞🌞. Pre niekoho strasne vela premna 1*✌. Mame na to 244dni tak uplne kludnym tempom ziadnymi hladovkami sa to urcite da . Tak kto sa prida???🌻🌻🌻
@fazulka219 ja som pribrala zo 60 na skoro 90!!! Tiez som pekne naberala pocas kojenia. Ale problem bol skor v hlave. Frustraciu som zajedala sladkostami a pecivom. Od januara pomalicky zhadzujem a mam 10 kil dole. Mne vobec nevadi,ze pomalicky,ale ze to ide. V podstate bezbolestne. Ja som si nedala za hlavny ciel zhodit,ale jest a zit zdravo aby moja rodina bola zdrava. Chcem zmenit natrvalo nase stravovacie uchylky,hlavne kvoli dcerke a je to o pravidelnej a pestrej strave, nie o malom mnozstve jedla.
@fazulka219 a ako si chudla pred tymi tromi rokmi?
Nuz baby. Ja cele zle.... uz som sa postavila ma vahu 72.3 ... pred dvomi tyzdnami to bolo 71.4. Citim ze som rozozrata a neviem sa dako stopnut :/ ved to nemoze byt tak tazke schudnut tie tri kila a proste tam ostat na tej 6tke nie? Ja mam furt take cykly. Chvilu vzorova chvilu sa opustajuca. Bud sa kontrolujem maximalne alebo uplne pustam... nic medzi. Ach jo. Grrrr. Neznasam citit sa pribrato! Ale uz ma frustruje ze zas sa namotivuje. Tyzden budem ok a potom bum. U mna je problem aj kvalita aj kvantita
@juliet86 upravila som si stravu,viac zeleniny,malinko sladkeho-a to ja som zavisla.vecer som sa snazila od piatej nejest.bolo to super.ale hadam to aj teraz dajako zvladnem.
@maryskas ano protein si robim s mlieko, banan ,tvaroh protein, vajicko mnozstvo asi 750ml ale ja mam z toho 200ml zvysok povicka moja on cvici tak to potrebuje a inac garantujem ti ze ta to zasiti tych 200ml a nebudes mat chut na ine teraz nam dosiel protak biela coko a je brutal mnam, skus ak chces my ho kupujeme z jednej stranky a vydrzi nam 2mesiace,drz sa pa
@sany28 a aký konkrétny protein si kupuješ a odkiaľ? ja mám hypro 85 ... už dochádza a musím objednať nový 🙂
@juliet86
@fazulka219
@maryskas
@tianaa
@danusa64
@cervenaruza123
dúfam, že som všetky označila 🙂
tak ako sa držíte???
@ikulka07 Ahoj. U mna tento tyzden narocny, v praci hlavne, ale od toho sa odvijalo aj moje jedenie, nestihala som si velmi pripravovat obedy. Kvoli nachladeniu stale necvicim, lebo ma dusi kasel, uz mi to cvicenie dost chyba. Ale myslim ze celkom som sa drzala, ani zdaleka som pri tych stresoch v praci nezobala tolko sladkeho, ako vzdy predtym v takychto situaciach 😀. A musim s potesenim povedat, ze mi to uz ani tolko nechuti, az sa cudujem. Takze aj ked v strese a s malymi prehreskami, aj tak sa myslim uspesne snazim 🙂.
@ikulka07 No hej a vahu neviem, lebo som sa akosi nestihla este odvazit 😀. Ale myslim, ze po tomto tyzdni urcite sla hore aspon trochu. Ale to mi nevadi, dolezite je nevzdat sa a malymi krocikmi sa posuvat vpred.
@cervenaruza123 super 🙂 ... tiež som si uvedomila, že to sladké a pečivo mi absolútne nechýba 👍. a čo cvičíš, keď cvičíš 🙂 ?
@cervenaruza123 tak tak 🙂 ... netreba sa vzdávať ... aj pomalý boj je boj 😉. ja som sa dnes vážila a váha ukázala 79,5 kg ... tak už mi tam nesvieti tá prvá osmička 😅
@ikulka07 Super vysledok, gratulujem 🙂. Cvicim nejake kardio cez net, bud Jilian alebo minule som nasla nejake pre zaciatocnikov. To tak raz, dvakrat do tyzdna. A kalanetiku, aby mi spevneli svaly a nemala som problemy s rovnovahou. To tiez asi dvakrat do tyzdna. A inak take posilnovanie, podla toho, na co mam chut, plus cviky na krcove zily, kedze mam na ne nabeh a uz aj prvu operaciu zily za sebou, co je v mojich 25 rokoch dost skoro. A mam skvely pocit po cviceni, clovek na sebe vidi ako dokaze to, co pred tyzdnom nedokazal, ako zrazu inak drzi telo, je to skvele.
@cervenaruza123 ďakujem, ale mám, čo ešte zhadzovať 🙄 .a aké kardio si našla pre začiatočníkov? vieš mi poslať link? ja som raz našla od jillian kardio a odvtedy ho neviem nájsť ☹. a áno je to skvelý pocit, človek sa cíti lepšie 🙂, brucho síce mám, ale už nie je také veľké, už aj rifle ma tak netlačia 😅. len ma mrzí, že som sa nepomerala, ale nevadí, veď to urobím teraz 🙂
@ikulka07 Toto je to pre zaciatocnikov
https://www.youtube.com/watch?v=VHyGqsPOUHskedze zial takmer nrmam kondicku, musim zacinat takymi 😀. Toto zvladam bez toho, aby som si musela robit pauzy a pritom sa zadycham.
@ikulka07 ahoj,so mna normalne zliezlo kilo.vela pijem vodu,caje.sladke nic iba vcera sim zmastila 2 svadobne kolace.vobec som nemala vycitky,viem ze si tyzden nic nedam.joj tak velmi by som chcela vydrzat.😉
@ikulka07 a jem vsetko,len som jasle pridvihla🙂
@cervenaruza123 ďakujem 🙂, keď stihnem, tak si to skúsim zacvičiť už dnes 🙂 a uvidím, či neodpadnem po 5-tich minútach 😂, lebo kondičku nemám žiadnu 😕.
@fazulka219 super 👍...len tak ďalej 😉. tak ak si bola na svadbe...tie koláče si aj vytancovala 🙂😉
@cervenaruza123 odcvičené 🙏😅. mokrá ako myš 😂, ale super 🙂...ešte večer výzva 👍
@ikulka07 Blahozelam 😉. Da to zabrat, ked nemas kondicku ako ja. Ale verim, ze kondicka pride. Dnes som bola na navsteve v byte na 5.poschodi, vzdy kym tam vyjdem, tak nevladzem a vydychavam sa 5 minut, ale dnes som sa zadychala len trochu, bola som prekvapena. Asi to cvicenie ma vacsi zmysel ako si myslim
Ahojte. Ja este dtale som stratena. Tesim sa velmi z vasich uspechov! Ja pravy opak. V piatok som bola na oslave. Pila vino potom mi uz bolo jedno co jem. Az som si pokazila brucho... a bolo mi aj zle :/ vsetko zle je na nieco dobre rozhodla som sa, ze si nacas aspon mesiac dam uplnu pauzu od alkoholu. Aj som to povedala blizkym. Dnes ma caka dalsia oslava... skusim to neprehnat a odzajtra uz fakt. Pozitivny bol stvrtom ked som v lese presla 10km 🙂 drzte saaaaa.
@ikulka07 nansvadbe som nebola,ale len vysluzka dorazila ku nam.chvalabohu:slight_smile:,dnes skuska odvahy,valim do prace pi dvoch tyzdnoch,do kuchyne.odolavat bude tazke ale pokusim sa.
@cervenaruza123 kondička príde...len to netreba vzdať 😉
@fazulka219 zvládneš to 😉 a 10 km super 👍
@ikulka07 ahoj ja kupujem so stranky stillmass.eu a whey 80 instant mali sme coko banan ten bol fajn , potom s jimbeam stranky jahodovy tiez ok a teraz sme zobrali biela coko so stillmass tam stoji 24,50a mas 2,5kg a je vyyyybornyyy, dodanie rychle a vydrzi ti dlho ja som sa este nevazila bo minule mi to vybrhlo hore tak sa bojim skocit na vahu ale v sobotu ráno sa uz odvazim dufam ze neodpadnem cheche drz sa a mi to do tych vianoc dame 🌻✌
@ikulka07 snazim sa 🙂 bojujem s mojim zaludkom asi 😅 mala som tri dni take ze sama zelenina cottage a tak bez peciva a po troch dnoch som bola taka vyhladovana zoslabnuta ze som nevladala ale ze vobec nic😒 tak som to zmenila a snazim sa jest normalne vsetko ale tak aby tak prevazovala zelenina ale aj mesko zemiaky a tak, tak uvidime...
Ahojte, môžem sa k vám pridať?...nie som síce po pôrode, ale svojou lenivosťou som si "nadhodila" cca 20 kg za posledné 2-3 roky...je čas to zmeniť...nedokážem sa však postaviť na váhu...mám panický strach 🙂 som vysoká 160 cm a vážim asi okolo 75 kg...chcem sa dostať na 55 kg..dúfam, že sa mi to podarí...zatiaľ som vylúčila sladké a bublinkové nápoje, pečivo, údeniny a snažím sa aj alkohol 😈 a ešte sa pokúšam jesť pravidelnejšie a častejšie...🙄😕
@sany28 ďakujem...už objednané 🙂, dúfam, že dôjde čím skôr, lebo môj mi už došiel.
@danusa64 ono je zbytočne sa trápiť, lebo sa to len vypomstí..., super, že si si to zmenila 👍, len tak ďalej 😉
@lenka2905 jasné, že môžeš 😉, tiež nie som po pôrode, keď sa mi mladšia bambuľka narodila, mala som 62 kg a to bolo pred 4-mi rokmi...odvtedy som sa vypapadla na tých 81,7 kg ☹, každý deň som si hovorila od zajtra začnem, ale ten zajtrajšok nikdy neprišiel ☹, nevedela som sa k tomu dokopať...až teraz a už teraz musím, lebo sa na seba nemôžem ani pozerať 😠
takže my to dáme baby 😉👏

@andi234 ahoj, dik za tip, ale postupne som si upravila stravu a spravila nejaky ten jedalnicek, plus hned ako to bude mozne zacinam cvicit (som PN a musim sa setrit) urcite do seba nebudem pchat nejake tabletky alebo nieco na chudnutie, podla mna to ide aj bez toho a nestoji to plno penazi😉