Chudnutie od 1.10.2022
Zeny moje nechcete sa niektorá ku mne pridať na nejaké to chudnutie od soboty?
@mamusa123456789 ano nastvala :D ja som prvu kojila 20 mesiacov, druheho 22 , mat tvoj metobolizmus tak som ako prutik. Ja som pred detmi zila dost aktivne a vahu som mala okolo 55-57. Mohla som jest co som chcela a kolko som chcela. Po porvom porode som schudla na 60 (z 85) a po druhom na 63 (z 80) ale mam to dost nahustene - deti vo veku 4,5r , druhe2,5r a posledne 7 t. Mam pocit ze metabolizmus mam skutocne vyrazne pomalsi
@mamusa123456789 u mna je to hormonmi to priberanie a tazke chudnutie, je to na porazenie niekedy...
@kosorinova u mna podobne ja som dala 15 za pol roka, jem 5 krat denne (niekedy 6 ak mam dlhy den) v 2,5-3 hod rozostupoch… jem vsetko, uplne, len som nahradila niektore veci alternativami…
@cecilia29 skus trosku posilňovať, na to nájdeš par minút denne
@kosorinova aj si cvičila?obdivujem že si schudla 30kg to by som aj ja rada schudla tolko
@mamusa123456789 to ano, ak prestanem brat ATB tak skusim trosku nakopnut svaly
@kacusik69 kde si kúpila tie boxy... Inak papanie vyzerá mňam, nechceš aj mne na zajtra niečo nachystať?
@mamusa123456789 v Mobelixe a su paradne 🙂 sice sklo=tazke, ale su super… a cena tiez prijatelna, ten trojdielny (najvacsi) bol okolo 8 eur… a tie s jahodami a bananom mam z Kauflandu
@kacusik69 diki 😀
@primadona aj som cvičila 2 krát do týždňa ale teraz cvičím menej raz do týždňa a cez leto hodinová prechádzka keď mám čas.
Ja som teda pred troma dnami zacala ten 16 hodinovy post, zatial sa drzim😀 a tiez nahadzujem do kalorickycj tabuliek, ale poradte, ako nabrat vlakninu a bielkoviny, s tym mam problem kazdy den
@majlo1234 vlaknina v tabulkach nie je relevantna lebo pri vela potravinach nie je uvedena… ale doplnis ju napr. strukovinami, pecivom, ovocim, zeleninou (napr. kalerab ma dost vela vlakniny), ja na sladenie napr. tvarohu pouzivam cakankovy sirup - to je skoro sama vlaknina… teraz to tak neriesim, predtym som viac bola “posadnuta” zelenymi kolieskami v tabulkach, tak som si kupila od Nestle vlakninu (Optifibre), 5 g rozmiesala v dzuse (da sa aj vo vode, nemeni farbu, chut ani konzistenciu narozdiel od psyllia z ktoreho ma natahovalo)
Bielkoviny plnim kuracim masom a vseobecne masom, tvarohom a mliecnymi vyrobkami ako skyr a pod., strukovinami… potom je tu cottage, olomoucke syrecky atd. ktore ja osobne nemusim, ale na bielkoviny su bohate
@majlo1234 nejem kazdy den, a popravde jem viac menej len cervenu sosovicu, resp. sosovicu akukolvek - robievam si polievku, alebo s kuracim masom, pripadne do salatu… tiez mam rada fazulu taku v rajcinovej omacke od Heinz, tiez kludne ako prilohu… cervena sosovica nenaduva a ako bonus je rychlo pripravena 🙂
-2 kg 🥳 od zaciatku mesiaca (poctivo dodrziavane kaloricke tabulky bez obmedzeni - dokonca navyseny prijem oproti tomu co som mala, pravidelna strava 5-6x do dna - mne vyhovuje, detoxikacne caje, kazdy den aspon 10000 krokov, kazdy den nejaka aktivita aspon 20 minut)

Mne 90 dňová diéta nepomohla. Mne pomohlo jesť 5 krát denne v rovnakom čase, jesť celozrnné pečivo, cestoviny, odtučnené jogurty a na večeru len bielkoviny. Schudla som 30 kg za rok a teraz sa len udržiavam.