Chudnutie od januára 2014
ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si
Dievčatá musím sa pochváliť. Mám 1,3 kg dole. Tá strava a cvicenie jillian m. Funguje, dúfam ze sa to nezastaví :/ všetko chutí z vitaboxu len dnes je tofu s kapustou a trápim sa s nimi asi to nedám....
ahojte baby ako pokračujete ??? 🙂 ja som sa tiež na to dala a musim povedať že som zatial celkom uspesna co sa tyka vôle... ale moc mi to nejde dole s kilami akurat vidim e brucho je trosku plochejsie 🙂
ahojte mozem sa k vam pridat???a poradite mi ako zhodit tie kila navyse ? dakujem
skusali ste nejest po piatej? ja uz to praktizujem 4 den a kilo je dole... neviem ci to vydrzim dlho prvy den bol hrozny druhy tiez ale dalsie dve uz oka... tak hadam to nejako vydrzim ... moja kamoska tak schudla cez 10kg. jedla cez den hocico aj sladke aj chipsy aj vyprazane a po piatej uz nic alebo ked ju prepadol vlci hlad tak si dala zeleninu alebo jablko alebo ananas.
ahojte zeny, tak dnes o 5.20h som bola behat do 5.50h aj zajtra idem rano. behavam len vikend nakolko,cez tyzden som v praci. ako sa vam dari? ja sa po behani citim ako znovuzrodena, ako niehned ked pridem domov to potom ked sa vyfucim sa citim super mam dobry pocit. po behani som si sadla na muza a bola dalsia rozvicka 😀
takze pekne rano prajem 😀
dnes este vecer budem cvicit doma ale len take moje,cviky hore noha a tak
vazim sa pondelok rano o 5h pred robotou, dufam ze 64kg tam bude. moja posledna vaha pred par dnami bola 65,4kg
dnes mam taky svoj detox nejem nic len pijem caj bez cukru,vodu a mandarinky aj zajtra
@samira1303 ahoj aj ja behavam ale len dva krat do tyzdna sobotu nedelu, nakolko cez tyzden som v praci do 16h a musim upalovat domov k synovi trojrocnemu. dnes som behala od 5.20 do 5.50 a zajtra tiez pojdem rano ale aj vecer potom este hadam uvidim ak nie tak len rano
@zazvorka87 mačingová je skvelá, nemusíš jesť len 3 krát denne ,ja keĎ som hladná si dám medyi obedom ešte raz raňajky a zatiaľ chudnem bez hladu.dnes je 6. deň a už vidím zmeny.Držím prsty
@zazvorka87 tie mas vo vajickach a syre ktoreho je tam hojne, ja neposilnujem len na bicykli cely rok fungujem 🙂 a k tomu ze len tri krát denne ješ, tak ešte keď si hladná pred obedom možeš jesť sušené slivky a po obede biely jogurt s medom
ja som začala chodiť na Pure Bar Form a poviem vám, mam svalovku ako hrom 😖 ...ledva idem po schodoch....a na ten detox stále čakám......a to po 18tej nejesť je pre mňa hrozné utrpenie 🤐 ale sem-tam aj nejem 😎 cez deň papám ale stále len po troškách, aby som nebola úplne hladná a hlavne cviklu na pare...tá je hrozne dobrá na vlásky, pleť a nechty 🙂
pekne ranko vsetkym, tak dnes som behat nebola, syn mi nedovolil, vstal o 5h a stale je hore ....takze dnes len doma pocvicim, dnes mam ovocny den -mandarinky, caj bez cukru. zajtra do prace konecne sa tesim , tam nemyslim na jedlo 😉
ahojte kočky🙂začítala som sa, chcem len vyjadriť názor-poradiť, tiež som prešla rôznymi diétami, chudnutím rýchlym a nezdravím..teraz udržujem váhu, lebo po 30ke sa kg lepia rýchlosťou blesku..len pridám pár rád..netreba sa hladovať, to je prvá chyba..každá si vie spraviť jedálniček podľa možnosti, výber je obrovský..na začiatok stačí vynechať sladké a biele pečivo a výrobky od múky..do toho hodne tekutín a fakt zaradiť pohyb, lebo bez pohybu to nejde, postupne sa každá v niečom nájde, ak doma-tak Jillian je fajn, je to iba pol hodka, to isto máte možnosť a výsledok je super, ja som 7. deň a je to bomba🙂..netreba nejaké veľké zmeny, nejesť po 17h nie je dobré, správne je nejesť 2h pred spánkom, keď jete o 17h, spať idete o 22,30 to je zlééé, to je trápenie..aj vynechanie mäsa úplne je zlé, lebo obsahuje to, čo nenahradíte ničím, veď kuracie prsia na ol. oleji sú mňamka veľká aj treska alebo losos..a radšej pomaly ale intenzívne, nie trápiť sa, ktorý muž je zvedavý na nervóznu ženskú🙂každý chce mať vyrovnanú, veselú a usmiatu..tak veľa zdaru a sily a nech sa každej podarí schudnúť, koľko si praje🙂..ešte dodám, také malé rady-jedlo si dať na dezert. tanierik-zmestí sa menej aj keď bude plný, nedojedať po deťoch, neďobkať počas dňa drobnosti a piť tekutiny, skúste jablčný ocot, je výborný, ma super účinky pri chudnutí🙂
@maminamaria na nete aj na youtube, nájdeš Jillian Michaels, má tri levely, každý trvá 10 dní..trvá to pol hodinu a je to naozaj výborné, pokiaľ nemáš možnosť športovať mimo domu, toto je na večer ako stvorené🙂 skôr ako kg pôjdu dole cm, čo je výborné a dostaví sa energia a výborný vnutorný pocit a elán do chudnutia🙂
Ahojte,ja sa len chcem podeliť O skúsenosť. Po pôrode som schudla na váh, akú som nemala ani na strednej škole 🙂 je to najmä kvôli tomu že som mala zdravotné problémy A zistili mi intoleranciu na akúkoľvek pšenicu, alebo obilie, alebo ako to nazvať A akonáhle som to vynechala Z jedálnička tak mám po 2 mesiacoch O 5 kíl menej. V ničom inom sa neobmedzujem, teda ešte nemôžem ani mliečne výrobky ale to nekonzumujem už dlhšie čiže za úbytok na váhe môže len vynechanie obilninovych produktov
Ahojte, tiež sa pripajam. Ale celkom sa v jedle neviem ustriehnuť, takze skusim len jesť menšie porcie a po piatej nejest. A ked zvladnem aspon toto, postupne budem na seba tvrdsia. Zajtra skúsim ísť prvýkrát behať, ale to neviem či budem mať na to dostatočnú pevnú vôľu. Zajtra vám napíšem ako som dopadla 🙂 Môj cieľ je dať dolu 13 kg. 🙂
kocky aj ja sa k vam pridavam , pri vyske 167 vazim 75 kg moj ciel je zatial schudnut 10 kil , vcera som zacala behat a dnes sa tiez chystam . vynechala som biele pecivo , sladke a alkohol , neprejedam sa. tak dufam ze mi to k niecomu pomohne 😉

@zazvorka87 no ano malotakze to je pravda, ale tento tyzden som to brala ako taky detox po vianociach, asi by som takto moc dlho nevydrzala fungovat...takze urcite planujem trosku pridat na strave a viac pohybu...teraz nam robia vytah a na 6Poschodie slapem aj nakupmi, sj detmi...🙂a bude to trvat asi mesiac...