Chudnutie od januára 2014
ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si
@mk22 ďakujem si zlatá ja chodím večer behať ale skúsim len aby deti dovolili.
baby, dnes sa u mňa odvážila moja mamina-pani na dôchodku po 60ke, to bolo radosti, keď videla 5kg dole na váhe🙂, a to som jej len poradila nech vynechá pečivo, alebo kúpi si grahamové..kúpila som jej cottage, tuniaka, mozarelku, proste ukázala, čo môže mlsať na večeru, raňajky a výsledok sa dostavil, tak sa teším s ňou🙂
ja baby chodim to Mrs Sporty,nabija ma to neskutocnou energiou a strasne ma to bavi.Zatial som bola len 4x..neschudla som,ale mam zo seba lepsi pocit.Vo Februari sa budem merat a vazit a som zvedava.
vážila sa niekedy pred Vianocami, už bola zúfalá, začínala sa zle cítiť, no stále nie je obézna, len taká plnšia..tak som jej dohovorila, že spôsob stravovania, aký majú je špatný..a tak postupne vynechala pečivo, ak má chuť, kúpi grahamové rohlíky, skúsila cottage, tuniakové šaláty, kur. prsia na ol. oleji, všade príloha zelenina..tak postupne pomenila potraviny, oni si hodovali na slaninke, také tie slovenské papanička, čo sa tak rýchlo lepia, všade, kde sa dá🙂, ale dnes bola rada, úprimne sa tešila a ja s ňou.
@ajka20 určite áno, vo vyššom veku je už aj ten pohyb, alebo šport sťažený, preto som chcela poukázať, že aj zmena stravy, vynechanie niektorých potravín alebo aspoň ich obmedzenie, tak aj to robí zázraky..tato sa jej najskôr smial, že na staré kolená ide jesť zdravo, ale keď mu pripraví také raňajky, tak si pochutí aj on🙂
ahojte, pridavam sa aj ja. Zacala som pred silvestrom, mam dole -1,5kg, menej jem, aj ked si dam pecivo tak len minimum aj to len na ranajky, viac vody, caj, kavu bez cukru, kavu bez mlieka, poobede od cca 5tej uz nejem. Cvicit zatial nemam kedy :o/ pri troch malych detoch a domacnosti a vareni este namam cas, ale planujem aj to. Zial nefunguje nam youtube, kde by som nasla fajn cviky, tak len take budem ake si matne pamätam, no ziadne brusaky, mam pocit, ze mam diastazu brusnych svalov. Moj ciel je este -8kg minimalne, realne. A spevnit si brucho a dat ho prec, lebo je ooooobrovskeeee :o( A nemam co nosit, nohavice nezapnem a tricka nosit sa hambim... esteze je januar
@zazvorka87 budem fit, ked budem prisna, to je pravda, aj mne chuti vsetko, ale predtym nez si zahryznem, tak sa sama seba spytam, ci mi to stoji za to, za par minut nebicka v papuli.. alebo ked uz tak minimalnu porciu, lebo ved zijem len raz :o) Drasticke diety uz nechcem, az tak zas prisna nebudem na svoje telo. Nechcem si znicit zdravie.
Ty si na tom ako? Aky mas cca ciel v chudnuti, kolko kil chces dat dole?
ahojte.. ak chcete, mrknite si moj album premeny, mozno kusok inspiruje.. alebo poporodne kila 🙂 Krasny den vsetkym a nech idu kg dole 🙂
Caute, ja sa stale snazim...deturence mam chore, tak cvicenie flakam, ale stravu si drzim, co ma tesi....vytah nam robia novy, takze na 6Poschodie beham aj s nakupom aj s malou...
@lenz ahoj uz si skusala tu green kavu????
ja sa snazim od nedele. behat chcem cez vikend a od pon do pia 2x plavat a 3x cinky, chodza a cviky doma. na jar sa budem korculovat. nechcem velmi obmedzovat zlozenie stravy, len sladkosti vylucit okrem jedneho dna v tyzdni, nech nemam abstaky...teda budem jest menej kalorii a dufam, ze do leta budem vyzerat lepsie a potom nepolavit. do septembra sa chcem snazit a potom vlastne nepolavit, lebo si to chcem udrzat. 🙂 tolko moje plany, kedze je len januar a zatial som raz behala, raz plavala a raz posilovala plus chodza...🙂drzim palce kazdemu, kto nerezignoval na peknu postavu 🙂
hej a chodim vsade peso, aj po schodoch 🙂
ak môžem pridám sa k vám ,chudnúť sa pokúšam od 11.1 KEDY SOM SA POSTAVILA NA VAHU !!! MYSLELA SOM ZE JE ZASEKNUTA 😀 😀 😀 😀
@zazvorka87 jeej co by som dala keby som mala v pase 76, ja mam 103cm, maly ma dva mesiace, dvojicky budu mat 22 mesiacov.
@zazvorka87 to je pravda, tam sa ma merat kde je pas najuzsi, ja si meriam cez pupok, tam brucho vycnieva najviac, pre mna je tam ozajstna miera pasu. Tam som si ho merala aj ked som bola tehotna, lebo tam to bolo najvacsie.
Dakujem, nuz male babo je chlapcek a dvojicky su dievcatka. Pohyb okolo deti mam, ale to nie su cviky, ktore by sa naozaj mali robit, ked chcem dat cm a kg prec. Tym postava nebude spevnena

Tak behať som nebola, plány mi zmenilo že manžel ochorel a tak som plánovala že ho nechám zatiaľ s malým.... Hm, ale dala som 30 min cyklistický trenazer kým drobec spinkal...na začiatok. Idem si dať nejaký tvaroh ochuteny na večeru a večer pri telke sa už len budem pozerať ako manžel schuti večerá. Ach jaj 🙂