icon

Chudnutie od januára 2014

nordi
5. jan 2014

ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si

rybka31
16. jan 2014

@elliah Myslis casovo ako dlho beavam doma?Ja si zapnem nejaku relaciu a pri nej si zabeham, niekedy 30 minut, niekedy 45, niekedy 50 minut.Podla toho ako sa mala hra a niekedy behavam, ked uz spi.A z vykla som tak behavat vyse mesiaca a uz som videla krasne vysledky.V podstate som nevedela, ci to bude mat ucinok a potom som bola na oslave svokry a zrazu som sa uvidela v zrkadle, mala som an sebe saty.Vsimla som si, ze sa mi zmenila postava, aj nohy okolo kolien komplet, krasne sa mi upravili stena a padli mi aj boky.Velmi som sa tesila.Vtedy som si uvedomila, ze nieje podstatne, kde behas, ale ze je podstatne, aby si mala pohodlnu a dobru obuv urcenu na beh.A mozes behat kludne aj doma.🙂

ficksacha
16. jan 2014

@rybka31 Ked som povedala niekomu, ze beham doma len tak na mieste, vacsinou si potukal po cele. Ale taky beh na mieste...striedanie tempa a vyskokov, roznych tanecnych krokov ma nenormalny efekt.

rybka31
16. jan 2014

@ficksacha Presne si to vystihla.To že behám na mieste, neznamená, že stále len vkuse behám.Striedam tempo, raz behám tak, že zakopávam nohy, potom tak, že v zrýchlenom tempe dvíham nohy vpredu čo najvyššie, potom zas robím formu panáka, či beám ako keby bočne.Možností je veľa a ver, že keď to robíš pravidelne, dosiahneš rovnaký efekt ako keď beháš po betóne, či po antuke, alebo na trenažéri a nie je to aspoň tak strašne statické.🙂 Aj čas ti rýchlejšie zbehne.

silvia0310
17. jan 2014

tak zajtra budem mať za sebou prvý týžden ked som vylúčila maškrtenie ,sladkosti čokolády keksiky 😀 😀 😀 a začala piť konečne dosť vody 🙂 som zvedavá či sa tá váha pohla smerom dolu 😎 😎 😎 😎 ale ak nie tak neviem ,uvidím 😀 😀 😀 😀 držte palce 😎

monyz
17. jan 2014

https://www.facebook.com/groups/383267455143342/ pridajte sa aj k nam kocky, spolu sa motivujeme, vymenime si skusenosti, poradime si ohladne stravy, cvicenia. Spolu to pojde lahsie 🙂 Uz sa pekne zbierame, tak sup k nam, ak chcete pre svoje telo nieco urobit 🙂

mylove321
17. jan 2014

aaj dneska som bola plavat :D cez vikend behat, tesim sa :D plavanie je fakt prijemne, bavi ma to 🙂

jaja102
17. jan 2014

baby,tak sa k Vám pridávam.....potrebujem schudnut aspon 7-8 kg.malý má už skoro 11 mesiacov a ja miesto toho,aby som šla s váhou dole,pekne v tichosti priberám...☹

lenz
17. jan 2014

@milagrosss20 ahoj vies co ma to iba nejaky tretii den tak este nevidiim ziadnu zmenu ale menej mi chutii jest tak plnii svoj ucinok 🙂

silvia0310
18. jan 2014

tak prvý týždeň za mnou 😲 a ja som spokojná ,počiatočná váha 102,3 po týždni bez maškrtenia som na 99,5 😲 nie je to nič moc ,oproti tým ked niekto má 70 😀 no ale bohužial takto začínam ,hlavne že to ide dole 😀 😀 😀 teším sa sama zo seba 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
loginout
18. jan 2014

Ahojte davam foto 6.1 a dnes.... Musim nejak viac cvocit tri dni bola pauza.... Vam sa ako dari? Vidite tam uz zmenu?

ajka20
18. jan 2014

@silvia0310 gratulujem pekne pekne držím prsty 😉

ajka20
18. jan 2014

@loginout na brušku menej tuku super 😉

milagrosss20
18. jan 2014

@lenz to mas tie tabletky co za 4 tyzdne das dole 14 kg?

milagrosss20
18. jan 2014

@loginout ake cviky cvicis?

loginout
18. jan 2014

@milagrosss20 jillian michaels 30DS prvá foto je prvý deň Level 1 a druhá prvý deň Level 2

margareta84
18. jan 2014

no dievčatá....snažím sa detoxikovať a nejesť veľa sladkého....aj keď mam svoje dni tak musím ☹ ale dva kilečka už máááám dole jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😎

margareta84
18. jan 2014

a chodím aj cvičiť...ale zatiaľ iba raz týždenne, ale už budem od buduceho týždňa dva krát 😀

wendy85
19. jan 2014

Ahojte pridavam sa do skupiny aj ja. Pocas vianoc som sa rozhodla ze zmenim svoju vahu a zatial sa mi dari. Od 1.1islo dole zatial5kg tak dufam ze to tak pojde aj dalej 🙂 kazdy druhy den poctivo cvicim hodinku na elipticali a dalsi den brusaky. Asamozrejme som upravila stravu pecivo len rano aj to len spaldove ziadne sladkosti iba proteinove tycinky,obedy varene v parnom hrnci vela sojovych vyrobkov'nizkotukovych ale bohate na bielkoviny' ak cestoviny tak len spaldove a ak nieco s mukou tak tak isto len spaldova muka, olivovy olej, trstinovy cukor.na veceru tvaroh. Drzim vsetky palce vsetko sa da a my to dokazeme.

milagrosss20
19. jan 2014

@wendy85 juuuuj super ti ide chudnutie ked uz 5 kg mas dole a to je este len 19.1. Ja som tiez zmenila stravovanie...a ranajky cerealne peci a uz potom nie...tiez jem soju a kuracinu podla dukana sa sazim...nejem zemiaky a ryzu...nahradila som to kuskusom cerealnym...a vecer jem zeleninu tuniak a mozarella a nizkotucny jogurt s ovsenymi otrubami...a vela caju pijem...cvicit to som len raz cvicila chiii neako sa neviem dokopat k tomu..raz som cvicila toho jiliena level 1 a v polke uz som nevladala 😀 chiii takze tak...ty aj cvicis??? A.co varievas?

milagrosss20
19. jan 2014

@loginout a to kolko dni si cvicila 1 level?

loginout
19. jan 2014

@milagrosss20 no 10 dní ;) potom som mala tri dní pauzu :/ a dnes idem druhy deň druhý level

milagrosss20
19. jan 2014

@loginout juuuu tak to je pecka..to by som nevydrzala urcite tolko..

loginout
19. jan 2014

@milagrosss20 prečo? Ja som inak veľmi lenivý človek a zbožňujem sladké ;) aké sú tvoje miery a cieľ?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
loginout
19. jan 2014

@zazvorka87 ono je aj lepšie tá druhá foto urobená, neboj pôjde aj tebe, ja som tiež zmenila stravu radikálne...písala som to tu...stravujem sa s vitaboxom. Chodím na aj na kruhové cvičenie a ešte si dam niekedy aj hanku kanychovu btisni pekac.... Dockas sa len nepolavuj....

milagrosss20
20. jan 2014

@loginout noo lebo sa poznam...uz tyzden som necvicila len na tocni sa trocha potocim a koniec...a ma vahu teda od 7.1. som zacala chudnut a zajtra sa chcem odazit co a ako....a mieri fuuuuu tak to ani neci vediet chiii...som 4 m po porode...

loginout
20. jan 2014

@milagrosss20 tak sa nakopni kočka ;) alebo ta prídem ja 😀 ale nie...tak keď si po pôrode máš čas a pekné pomaly 😉 ale zase aby si to stihla do leta ;) možno máš len slabú motiváciu a pevnú vôľu...tak to ešte len príde a uzivaj si babo...

milagrosss20
20. jan 2014

@loginout nie ja mam dobru motivaciu cem vyzerat normalne...a rada by som sla s malou sa aj kupat a to je moja motivacia....a dnes?? Sladke kokos vidiet ze mi idu uz dni.... ☹

loginout
20. jan 2014

@milagrosss20 tak mne keď idú tak jem piate cez deviate tiež ;) tak keď mala spinka cez deň zapni si video s cvikmi...pol hodinka nie je tak veľa ;)