Chudnutie od januára 2014
ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si
@milagrosss20 stravu mám z vitabox.sk dala som skusobmy mesiac teraz a som spokojná...ešte keby som pomimo nezobala coko by bolo ok...teda snažím sa len horku, neviem sa toho zbavit
@loginout vitabox??? Fiha to co?
@milagrosss20 ..viec co asi ano to je na internete vsade reklama zatial ako na vahe sa mi moc neukazalo ale miery sli dole cca ako kde do 5cm
Caute baby, ja som polavila a dostala som kramy....takze v sobotu sa budem vazit som zvedava....drzte sa
@lenz takze ti zaberaju..to kolko uz dni beries??? A kolko si dala za ne????
@elliah aj ja mam kramy a zerem sladke ☹ och
Snad ked urcite som za tento tyzden neschudla...aspon nech nepriberem...uvidim v sobotu na vahe...som u rodicov, tak nemam svoju vahu...no a mama vari...
@milagrosss20 super tiež dobrá úprava stravy, ja väčšinou varievam v pranom hrnci ukrajinu,rybu,zeleninou a potom normálne na sporáku domové kocky dokonca som robila spaldove palacinky a prvý spaldovy kolacik a bolo to super a cvičím každý druhý deň na eliptikali zo začiatku to bolo ťažké ale zacala som od 15min a teraz kazdy druhy den hodinu a ten dalsi den brusaky .A mam minus dalsie 0,5kg 😀
@wendy85 a kolko si dala.celkovo dole????
@milagrosss20 ano zaberaj vies co uz 12 dni aj z dneskom :D
@lenz noo som zvedava sla dole vaha?????
Kocky ako sa máte? Mňa idú zajtra vo fitku pomerat tak som zvedavá...
No zatial 5,5kg to drzim od 1.1. 🙂
@loginout aka je to ta krabickova dieta prosim ta? v com spociva?
Buď to po sviatkoch opäť ty
Do starej formy sa najlepšie vrátiš na hodine BODY FORMING s Natáliou !
Pondelok, Utorok, Štvrtok – 9:00
@miluska8886 to mi nosia stravu päť krabiciek na deň ranajky, desiata, obed, olovrant a večera. Mám tam všetko vyvazena strava menšie porcie a hlavne pravidelne jem, lebo som lenivá si niečo pripraviť takto mám stále stravu
Jillian michaels cvičím, keď nie som v ten deň na kruhovom cvičení, takú polhodinku....a ešte brusaky... Hanka kanychova
@milagrosss20 ...este neviem :D
Tiez som si dala predsavatie od noveho roka ze chudnem dala som dole zatial necele 3kg ,mam 175cm a momentalne 64,5kg chcem to dat na 60kg doleta a budem spokojna plus spevnit nohy ,brucho,prestala som pit colu a sladke vody,nejem ziadne keksiky,cokolady,kolace chipsy a pod,jem 4krat denne,obed si rozdelujem na 2krat vecer cvicim podl jednej slecny 10minut ale zadycham sa ako keby hodku som cvicila,a zatial som spokojna ,ze mi idu kilecka dole 😉
Ahojte, hlasim sa po dvoch tyzdnoch. Celý den jem normalne, vynechala som cokolady, ale nie cukor a ani kolace 🙂 iba po piatej nejem, max caj alebo mlieko, ked som moc hladna tak tvaroh. Prve tri dni boli tazke, ale teraz je to pohodicka. Vaha pekne ubuda, nehovorim ze rychlo ale ide to. Zatial je dole 3,5 kg a teraz to trochu stoji.

@loginout och o spanku mi ani nehovor...zaspi o 15 a o 20 minut a aj skor je hore...kokos...a dobyta na cely den...duracelka kokos...a strqvujes sa?