Chudnutie od januára 2014
ahojte, dufam ze sa niekto prida kto chce v Novom roku vypadat lepsie ako v tom starom.
ja mam vysku 167cm, 66kg, mojim cielom je 60kg , rada by som aj menej, no urcujem si radsej ciele postupne,pred mesiacom som mala 75kg ,dufam ze sa niekto prida a budeme sa podporovat a radit si
@merry1001 kompletna zmena stravy 🙂 spaldove pecivo, trstinovy cukor, nizkotucne potraviny, flora pro activ, vela vela zeleniny,trosku ovocie,tvaroh,kuracie mäso,olivovy olej a tak a varim si v parnom hrnci, ale robila som aj palacinky so spaldovej muky a boli super 🙂 no a hlavne kazdy druhy den cvicim na eliptikali a dalsi den zase len brusaky
Asi mi neuverite ale uz tretí týžden držím mačingovú a schudla som pol kila ale 5cm z bruska islo dole 😎 Veľa pevnej vôle vám prajem,u mňa to stálo za to keď ma manžel objal a pochválil
Aj ja som začala s diétou od januára. Mám 156 a začínala som od 73,5 kg. Držím Dukanovu diétu a zatiaľ som schudla tých 3,5kg. Tá diéta je pre mňa dosť náročná, lebo keď chcem chlieb musím si ho napiecť. Chcela som už aj prestať, ale potrebujem schudnúť aspoň 15 kg tak musím vydržať. 🙂
Ahojte ako sa am darí? Ja zatiaľ stojím od posledných výsledkov...ale nevadí veď nemôžem chcieť za mesiac dole 5 kg :D
Sak to, vblete si dam uzke tricko a vylieza mi to vsade....
ahojte, tak ja za januar - 7kg 🙂 dufam ze to pojde aj dalej takto
@zazvorka87 tak ako to ide?
prvy krat ked som to drzala som nevedela ani ja tomu prist na chut, teraz mi to uz chutilo, asi preto lebo sa leto blizi
@zazvorka87 akoze ti to nejde nechuti alebo nedodrziavas presne?
Baby, sice je uz február, ale možem sa ešte pridať? 163cm/70kg na začiatku, cvičím cca týždeň. Upravila som aj stravu, znížila príjem sachcaridov, aj to iba do obeda, poobede už iba bielkoviny a zeleniny. Chcela by som schudnúť 10kg.
tak spokojná som so sebou ,počiatočná váha 11.januara bola 102,3 😲 😲 😲 a dnes ráno 96,8.. 😀 😀 😀 ,je to vela ,ale hlavne že to ide dole spolu je to 5,5 kg teším sa neskutočne ...a vám dievčata ako to ide ???
@loginout a ako dlho ju mas? ja som mala teraz prvych 20 pracovnych dni, a mam 6 kilo dole 🙂 a to necvicim...sice som si povedala ze musim, snad tento mesiac zacnem :D tera mam tyzden restart menu, poradila mi to ta slecna s ktorou som cely vitabox aj dohadovala, je to vlastne na este vacsie nastartovanie metabolizmu..vcera som mala prvy den..cely den same kura, ryba a salat a cottage :( vydrzim to do piatku a potom objednavam mesacny program ako pred tym.. co jedavas cez vikendy? kolko sa ti podarilo uz schudnut?
@vera777 to vážne? Ja cvičím aj ale cez víkendy sa hanbím napísať až čo všetko zjem. Ja som mala od 6.1 teraz som zase sinpredlzila. P.rybanska za mnou chodievala, teraz ma ma na starosti taký nový chalan :/ schudla som nejaké 3 kilá zatiaľ. Začala som na váhe 65,5 takže určite pokračujem a škoda že neviem tie víkendy vydrzat....ty ideš z akej váhy? A výška?

AHOJTE!Pridávam sa.mám 159cm,60kg.chcem schudnut 8kg.zacala som kontrolou stravy.uplne vynechavam chlieb,rozky,kolace,sladkosti,cukor.tucne jedla,tusne maso,natierky a syry.kazde rano nalacno vypijem velky pohar vlznej vody s vlakninou na precistenie.cistu vodu pijem denne2 lire iba precistenu vodu a kavu bez cukru.nejem vecer po6tej.tyzdenne 2x chodim cvicit na vibro trening.