Chudnutie odkyslením organizmu

dufka31
13. aug 2013

Ahojte poculi ste niekto o odkysleni organizmu a citali ste knizku Zazracne PH schudnite odkyslenim? A ak ste toniekto vyskusali ako to slo..? Uzivali ste vsteky produkty a sli ste uplne podla toho? V comspocivaju jej vyhody a nevyhody?
Ak mozete prosim napiste aj svoje typy na nejake odkyslenie,take domacke receptiky. 🙂

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciannka83
13. aug 2013

@dufka31 odkyslením organizmu sa spáli tuk na vnútorných orgánoch, ktorý je mnohonásobne škodlivejší ako tuk na povrchu tela. Ja som chudla touto metódou, dala som dole 16kg. Ale základom každého chudnutia je, že musíš prestať žrať!!! Žiadne doplnky výživy za teba nebudú páliť tuky. Jednoduchá matematika, výdaj musí byť vyšší ako príjem. Treba hlavne upraviť stravu. Brala som všetky produkty, čo k tomu patria. Dodržiavala som takmer všetko. Občas nejaký prehrešok 😝. Manžel držal diétu so mnou a nič nebral a schudol tiež. Takže tu je jasný príklad, že to ide aj bez všetkého. Mne najviac pomáha na udržanie zásaditého PH pitie zásaditej vody, napr. Fatra, Jana alebo voda z Bard. kúpeľov.

lucky14
14. aug 2013

@luciannka83 tak to ma zaujima. Takze aj mineralne vody pomahaju? Ja som pocula ze vypit vodu s citronovou stavou nalacno pomaha. Vdaka za tip 🙂

luciannka83
14. aug 2013

@lucky14 mne citrón nepomáhal. Som pila vodu s citrónom na litre a nič.

martina1305
14. aug 2013

najlepsie na chudnutie, ako sa raz vyjadril Dr. Bukovsky, je spravna strava..

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
12romi34
12. jún 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Ja som vyzkúšala ph balance od firmy protopan. Cítim sa lepšie a spolu s nízkosacharidovou stravou sa chudnutie darí

tea78
12. jún 2019
Používateľ tea78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tea78.

Neverila som aký vpliv má na chudnutie rovnováhá ph organizmu. Kamarádka užívala ph balance od protopanu a krásne sa jej chudnutie rozbehlo.