icon

Chudnutie po pôrode

melissa_19
27. mar 2025

Ahojte, je tu nejaká žienka ktorá sa venuje chudnutiu a strave? Som 3m po pôrode, čosi som pribrala a čosi mi zostalo na tele. Som z toho neštátna pribrala som aj do tvare a vôbec nie som z toho nadšená žiaľ do fitka sa mi nedá chodiť keďže som s malou väčšinou sama. Nie je tu niekto kto by mi pomohol? Zaplatím, len nie majlant z materskej na to nemám 😆

zuzinka888
27. mar 2025

Zaplat si fitlaviu- uz maju novy nazov, fitshaker ci Dave .. ...ja idporucam Dminikah na IG je to za 10€ na mesiac mas tam recepty, cviky, vsetko pekne vysvetlene. Nenechsj sa tu odrbat- napojmi, ci tabletkami a cajikmi...

michaella24
27. mar 2025

Vieš čo, ja ti poviem len zo svojej skúsenosti - v tehotenstve som pribrala takmer 30 kíl. Lepilo sa to na mňa od pozitívneho testu ako nič. Pol roka som nevedela dať dole skoro nič, nechcelo to ísť, nekojila som... Potom to zrazu povolilo a skončila som skoro na pôvodnej váhe. Tiež som mala hlavu ako tekvicu. Niekedy to je vec hormónov. To, že som potom pribrala nazad kvôli depresiám a liekom je druhá vec, ale teda prvotne po pôrode to môjmu telu trvalo pol roka, kým začalo púšťať kilá. Za seba ti len poviem, nestresuj sa, daj si čas. Tehotenstvo je záťaž pre organizmus, materstvo pre psychiku. Uvoľni sa ❤️ Chápem ťa.

kristian33
27. mar 2025

@zuzinka888 daj viac info kde to najdem

paulinkaa2
27. mar 2025

@melissa_19 ahoj ja som sa 14m po pôrode zatala a začala som chudnúť. Všetko som mala/mam v hlave nastavene ze nemôžem povoliť. Veľa s jedlami som sa inspirovala na insta. Nemala som žiadny zaplatený jedálniček. Pohyb som začala rýchlou chôdzou s kočíkom keď mal malý spánok. Po roku 30kg dolu.

jarkaslck
27. mar 2025

@melissa_19 ahoj, ja som takmer dva roky po porode a teda som odhodlana obliect svoje povodne oblecenie pri nastupe do prace 🙂 trochu som zmenila stravovanie, ale viacmenej som muzovi zakazala vecer vyberat tie blbosti chrumacie a zapisujem si tie kaloricke tabulky. Ale hlavne som si kupila rozkladaci chodiaci pas, tam si davam kazdy den 30 min ked dcera spi a uz prve kila isli dole. Drzim palce.