icon

Chudnutie po pôrode

mischelle
20. feb 2008

Nenašla som tému čisto len o chudnutí...možno som málo hľadala...ale...

som 8tt po pôrode, únava pomaly ustupuje, dieťatko je úžasné a mňa pomaly prestáva bolieť telo...čiže...som sa postavila na váhu. Rodila som cisárskym...pred otehotnením som mala 73kg, keď som išla rodiť 93 alebo 95kg, neviem presne....dnes mám okolo 80kg, raz hore - raz dole jedno kilečko...čo je pre mňa - hotová tragédia.
Pred pár rokmi mi diagnostikovali hypotyreózu - spomalenie činnosti štítnej žlazy...dovtedy som mávala 55 kg...za štyri mesiace nato 70kg....

Otázka:...plne kojím...je reálna šanca, že schudnem aspoň na tých 70kg?

elenaki
6. okt 2011

Ahojte mamicky,ja mam dvojrocneho syna a tiez som po porode prezivala to co kazda z vas,ako zhodit tie kilecka.Ja diety nemozem,uz som skusala asi vsetky a len co poviem ide sa na dietu tak prave vtedy mam take naramne chute na vsetko.Namiesto toho aby som chudla priberam.Ja som mala pred otehotnenim 64 kil a do porodu 75 kil.O 2 mesiace to vyskocilo na 78 kil.Tak to uz bol cas nieco s tym robit kedze prislo potom leto tak sme plavali chodili na prechadzky a jedla som normalne len nie neskoro vecer a vylucila som sladkosti.Kila isli sice pomaly dolu ale zisli na 66 kil.Este chcem takych 5 zhodit a budem stastna.Ale co,ked planujeme druhe babo a zas to iste 😀

bzucinka2
7. okt 2011

halo baby, kde mam miery od ostatnych neporiadnych bab? zatial som sem ani tabulku nedala, lebo mi kopec cisel chyba ☹

bzucinka2
11. okt 2011

@kattija halo halo co je s tebou? ☹

bzucinka2
11. okt 2011

@fialka88
@salonka9 baby kde mam IP s cislami???

fialka88
11. okt 2011

@bzucinka2 ja som Ti poslala uz cisla minuly tyzden...🙂

bzucinka2
12. okt 2011

@fialka88 mas pravdu, prepac 🙂

ivanulienka81
12. okt 2011

baby, vcera som si bola kupovat nejake veci v zdravej vyzive a predavacka vo velkom tam jedla nejaky salat s majonezou... no ci to bolo nevkusne, keby si ho aspon pod pult skryla...
@fialka88 a ako sa ti dari s chudnutim? cvicis na tej rotane? ja sa musim nanovo nakopnut, zase som sa spustila...

fialka88
13. okt 2011

@bzucinka2 V pohode.🙂
@ivanulienka81 no, stojim na 61kg a nie a nie sa pohnut dolu... 😒 Rotanu zatial nemam...asi sa idem dat na pilates alebo zumbu. V robote si pobeham po schodoch parkrat do dna, ale vaha stoji...a Tebe sa ako dari?

ivanulienka81
13. okt 2011

@fialka88 no mne sa nedari, lebo sa nesnazim 😝 ani ja rotanu zatial nemam, ale asi ju pojdem kupit 😅

kattija
14. okt 2011

@bzucinka2 ahoj ahoj vsetkym som sa dlho neozvala, nejak mam toho vela, ale cvicim a chudnem nebojajte 🙂
idem si vas precitat

kattija
14. okt 2011

@bzucinka2 a miery 61kg 85,71,96,54 😉

alex9966
14. okt 2011

kedy po porode ste zacali chudnut> je vhodne cvicit v posilovni styri mesiace po porode. ake mate skusenosti. dakujem za odpovede

kattija
14. okt 2011

@alex9966 ano je vhodne ja od 3 mesiacov a bola som po cisarskom

teress
17. okt 2011

@bzucinka2
Ahojte chcem sa pripojit , som 3 mesiace po porede, už sme dokojili ☹ tak idem aspon chudnut. Miery 61kg, prsia 91, pás 74, Boky 103, stehno 59 a cieľ 51kg🙂

teress
17. okt 2011

No cez tehotenstvo som pribrala Z 53 na 73 kíl...taže tých 20, z porodnice som prišla 68 a teraz mám 61kg a už sa to nehýbe...tak už by to chcelo dačo dať dole...lebo sa nezapnem do žiadných riflí 😠 a ide zima a legíni v -15 asi neoblečiem 🙂

ivanulienka81
17. okt 2011

@teress vitaj... a aku mas vysku pri tym mierach? aj mne sa v leginach dobre chodilo cez leto, teraz je to brutal 😒

teress
17. okt 2011

@ivanulienka81 no ved to ja som krpec mam len 161cm

bzucinka2
17. okt 2011

@teress ahoj, jasne zapisem si ta 🙂

bzucinka2
17. okt 2011

tabulka pridana 🙂

seminkads
19. okt 2011

vcera rano 66,9,len nech to tak ide dalej 🙂 a aj pas,boky a stehna su tensie 🙂

alex9966
20. okt 2011

@kattija aj si kojila

kattija
20. okt 2011

@alex9966 ano 8 mesiacov

b1105
20. okt 2011

ahoj ja si myslim ze to je tvojou chorobou so stitnou zlazou je to tazke moze ti lietat vaha, mala by si sa informovat aj u tvojho lekara co on na to, a tie prechadzky zozen si nejaku kamosku pojde to lepsie

victoria87
21. okt 2011

Ahojte, som 5 mesiacov po pôrode a odhodlala som sa na chudnutie🙂 s mierou, kedze kojim, ale predsa🙂 musim zhodit cca 8 kg. Neprida sa nejaka zienka? Boloby to asi jednoduchsie a zabavnejsie🙂 Som zavisla na sladkostiach, takze fuuu mam co robit🙂

sante81
22. okt 2011

@victoria87 ahoj, tiež som sa snažila chudnuť pred vyše rokov, ale držalo sa na mne všetko. potom som prestala jest sladkosti, to bol najvačší problém, ale dalo sa to s pevnou vôlou zvládnuť a pila som denne 2l čistej vody, po mesiaci som videla prvé vysledky a ostatné som jedla tak ako pred tym, žiadne cvičenie, takže ziaden cukor a veeeela vody

victoria87
22. okt 2011

@sante81 no to bude asi problem, ja som na sladkom zavisla 😅 ale idem na to 😉

ewellina
22. okt 2011

Pridávam sa k vám, žienky. Čoskoro bude rok, čo som po pôrode a nebolo by odveci zhodiť ešte také 2 - 3 kilá..., len sa mi nechce. 😀 Ale keď to skúsime spolu, snáď sa mi bude viac chcieť. 😉

kattija
25. okt 2011

kde ste zase vsetky?

ewellina
26. okt 2011

@kattija tu sme, tu sme... 😉

moncikyta
26. okt 2011

@victoria87 Ahoj aj ja sa chcem pridat tiez kojim tak tiez by som tak s mierou chcela nieco so sebou robit, par kil dole by som chcela dat 🙂 a kolko vazis?