icon

Chudnutie pomocou Nature house

mirusa30
23. sep 2012

ahojte, rada by som vediet ci niektora mate skusenosti s chudnutim pomocou nature house....ja som len zacala minuly tyzden tak uvidim....dakujem za odpovede

emakiki
15. dec 2015

@sense da sa na to poslat link? A o com to je? Co si sa naucila po precitani knihy?

sense
15. dec 2015

@emakiki nejde o to co sa naucis ale o pochopenie principu ako metabolizmus funguje....link nemam ale ked pojdes na ulozto.sk a vypises tam nazov tak to najde...

emakiki
15. dec 2015

@sense nenaslo mi to, preto sa pytam... Ale nevadi nieco si najdem na nete...

milagrosss20
16. dec 2015

@01kvapka okradaju pretoze musis si nieco kupit aby ti urobili ich tzv rozbor...dala som peniaze za odvodnenie a nic nepomohlo nic...takze im uz nikdy nedoverujem...

emakiki
16. dec 2015

@milagrosss20 ved toto, ze ma odvodnila o 1,5 kila, co je sice fajn, ale keby potrebujem odvodnit stacia mi nejake bylinky za 1 euro, alebo tabletky na MESIAC za 3-4 eura... Dala som lekarnicke precitat zlozenie ampuliek a su to sice len bylinky, ale na odvodnenie a predrazene. A ten jedalnicek, akoze ,,pestra dieta" sak to je pestre akurat ako rubikova kocka kde sa strieda 6 farieb... Ja som si myslela, ze je to na prvy tyzden, akoze na precistenie organizmu, ako taky lahsi detox... Ale ono by som ten jedalnicek musela jest stale a k tomu by mi po 5 schudnutych kg, pridala na jeden den v tyzdni, jeden zemiak... Ved to je jasne, ze clovek bude chudnut, ked je len zeleninu a maso. Ale myslim si ze ma nasmerovali, idem zase skusit sama schudnut, hadam to uz vyjde...

milagrosss20
16. dec 2015

@emakiki drxim palce...

sense
16. dec 2015

@emakiki ked vynechas prilohy a obmedzis sacharidy na nulu tak tolko schudnes aj bez ich pomoci a produktov...a na odvodnenie staci vela salatovej uhorky a vela brezoveho al. zihlavoveho caju...

emakiki
16. dec 2015

@milagrosss20 dakujem 😉

drinkx
16. dec 2015

@emakiki Ahoj.Ked si sa dala na boj ,nevzdaj ho tak rychlo.Viem,ze je to velmi tazke,ja som zacala chudnut a neskor sa ku mne pridala kolegyna,ta doteraz schudla za dva mesiace 12,5kg.Ja som vsetko zvladala ovela tazsie ako ona.Ja som stale hladna ,a ona nie,pritom jeme skoro to iste.U kazdeho je to individualne.Moja poradkyna je velmi mila osoba,pri kazdej navsteve som jej fnukala,ze umieram od hladu ,vzdy mi povedala nech si dam viac salatu alebo polievku,lenze z viacej salatu ma uz napinalo a polievka zo zeleniny bez soli ,z tej mi bolo uplne na zvracanie.Maso zo zeleninou som v zivote bez prilohy nezjedla,ryby neznasam,je mi z nich zle.Mali to so mnou velmi tazke,no aj ja s nimi.No a jogurty teda tiez nemusim.Tak som vela pila ,lebo som bola hladna,aby som aspon vodou zahnala hlad.Nejak som to zvladala.Na ranajky som si vzdy dala 100g razneho chleba+2platky sunky+cotage a rajciny,Potom som objavila ovsene kase od dr.oetkera maju 4 druhy su vyborne.zalejes vriacou vodou a za 3 minuty jes.Robim si ovsene lievance s ovocim atd.Na ranajky sa tesim najviac.No a ked som bola hladna a rano som jedla chlieb ,tak na desiatu som si namiesto ovocia dala ovsenu kasu a dalo sa vydrzat.Zaklad je nejest prilohy vecer.No a vecerat mas medzi 6-7 hodinou vecer.Vlastne to robim aj teraz pri udrzovacke,Pretoze ti dovolia jest len o trosilinku viac.No a k tomu masu zo zeleninou,maso si pokrajam na cinu.posypem grilovacim korenim,farebnym korenim,cesnak a poriadne ho na panvici upeciem,skoro az vysusim no a takto pripravene ho uz zjem.Inak by som ho nevedala zjest,Takto urobene mi chuti.No a k delenej strave,ked si prestudujes tak ta asi pre teba velmi vhodna nebude,ani pre mna nie je.Drzim palce ,vydrz.

emakiki
16. dec 2015

@drinkx dakujem za podporu, dnes som si za to sadla a urobila som si jedalnicek sama, ale normalny, nie na podvyzivenie organizmu... Kombinovala som jedalnicek od naturehause a podla programu ,,jste to co jite" obmedzila som hlavne tuky a sladke... Dufam, ze tento moj novy jedalnicek mi uz bude vyhovovat a spolu s cvicenim mi aj pomoze konecne schudnut... Moj problem, bol vzdy porcie, nevedela som kolko coho smiem... Napr. kolko je jedna davka cestovin ze 50 g cestovin v suchom stave, je 133g uvarenych a ako tych 133g vyzera... Kolko mozem/mala by som zeleniny a kolko masa, syru, sunky atd. Jem 5 x, ale uplne ine porcie ako predtym, ale sacharidy, bielkoviny, zeleninu... Jednoducho vsetko, ale menej... Dnes som sice trosku zhresila olovrantom, ale nic netreba prehanat... A naordinovala som si kazdych desat dni pauzu, cize mozem jest vsetko a kedy chcem, ale uz veceru len zeleninu s knackebrotom...
Kde kupujes ten razny chleba? A kolko si das na ranajky?

drinkx
16. dec 2015

@emakiki Prepac,zle som precitala,ty nemas problem zjest maso zo zeleninou,ale same.No pomarancova dieta ,dala ti asi skoro najhorsiu,tu som mala poslednu a skoro som umrela od hladu.No a dostala som aj recept a ked som udusila pomaranc vlastne mandarinku s masom a kari korenim,tak som z toho skoro hodila sablu.Bolo to hnusne a horke,tak som to vyhodila a jedla som zvlast najprv mandarinky a za nimi mozarelu.Ty totiz nemusis jest maso,ked ti s pomarancom nejde.Maso je bielkovina,takze mozes namiesto neho zamenit za tofu,vajce,mozarelu,cottage atd.Vlastne ta hned na zaciatku odradili hlavne pristupom a arogancioua potom ta dorazili pomarancovou dietou.Ja som si vzdy vyberala aku dietu zvladnem,aby som vydrzala no a pomarancova na zaciatok nie je najlepsia.Tvoja poradkyna by sa mala naucit ,ako zaobchadzat s klientmi,lebo tymto pristupom k nim nikto chodit nebude.Ja mam na moju stastie,je velmi mila a hlavne ma psychicky podpori.A tu podporu prave potrebujeme pri chudnuti.

emakiki
16. dec 2015

@drinkx no ja som to pochopila tak ze zjem 4 pomarance a potom maso samotne, alebo naopak... Ja maso praveze lubim, ale nie celkom same, bez nicoho... Ale to uz je jedno, ja by som to nedala, po case by som stym tak ci tak prestala, lebo napr. vcera som si urobila rybu s rajcinami dusenymi a po troch sustach, som skonstatovala ze je to hnus a vyhodila som to a teraz co? Ked som nic nemala pripravene a bola som hladnejsia ako hladna? No nic pecivo a parka... Tak toto nie... Ja lubim zeleninu, ale keby jem len ju a maso a sem tam ovocie, tak by sa mi neskutocne sprotivila...

drinkx
16. dec 2015

@emakiki Razny chlieb som kupovala v cauflande.On bol baleny ,narezany na platky asi pol kilovy.Ine chleby neboli dobre.Tento si kolegyna kupuje stale.Ja si uz peciem.Mozes zjest na ranajky do 100gram.Musis sa naucit vazit na zaciatku vsetky potraviny,neskor uz to budes mat v oku.No a knakebroty na veceru v tejto faze vynechaj a sladke ako cukor,med a pod nesmies tiez.To mi prave velmi chybalo,takze trosku medu som miesala zo steviou a mala aj mam sladke babovky, kolace a ine.

emakiki
16. dec 2015

@drinkx jasne vazim 😉 dakujem za tip vyskusam...

mirmaj
11. feb 2016

Ahojte...nahodou som natrafila na tuto temu 😉
@drinkx
@emakiki este niektora kocky zostihlujete s naturhouse? Ja tam chodim od 13. januara, mam zatial dolu skoro 8 kg a som velmi spokojna. Jedalnicek vobec nemam pocit zeby som jedla dokola to iste ale snazim sa ho robit si zaujimavym a chutnym a vela rad a receptov mi poradila aj vyz.poradkyna, ako a co si robi alebo robila ona 😉 narazove diety mi vyhovovali doteraz uplne vsetky co som mala a ani pri jednej som nepocitovala nejaky extra hlad. Ak je pre vas tato tema este aktualna, mozeme ju ozivit a odovzdavat si medzi sebou rady a skusenosti 😉

emakiki
11. feb 2016

@mirmaj ahoj ja som skoncila po troch sedeniach... Neviem aky mas jedalnicek, ale to co som mala ja bol otrasny... Teraz chudnem sama osemhodinovkou a to mi vyhovuje aj to ide dole ale pomaly, lebo nemozem cvicit momentalne...

mirmaj
12. feb 2016

@emakiki jedalnicek sme mali urcite rovnaky, len ja sama si ho robim zaujimavejsim v tom ze si fakt davam zalezat na tom aby sa mi casto neopakovali jedla a nezacala som mat pocit ze jem to iste dookola. O osemhodinovej diete pocujrm prvykrat, ale super ze si nasla nieco co ti vyhovuje a dokazes to aj sama 😉 drzim palce az sa dostaneme ku svojim vysnivanym kg 😉

veronkaj
3. mar 2016

ahojte môžem sa k Vám pridať????chodím do naturhouse 3 týždeň

01kvapka
3. mar 2016

@veronkaj ja som si dala pauzu na 3 mesiace,o tyzden zacinam zas. Ake mas vysledky?

veronkaj
3. mar 2016

@01kvapka joj no u mňa to bude na hodne dlho začínala som 8.2. na váhe 90 a prvý týždeň išlo kilo, druhý týždeň tiež a tretí týždeň len 600 g no nechápem jednému, doma sa vážim každé ráno a minulý týždeň tak pekne išla váha dolu, a potom som porušila, že som 1x vynechala olovrant taký dala som si iné a aj na večeru som jedla len trošku a na druhý deň som vynechala desiatu proste sa nedalo a na druhý deň som mala ráno a 1,3 kg viac???? čo ma išlo prekotiť a to som sa tešila že ako to išlo dolu .

mirmaj
10. mar 2016

@veronkaj ahoj, ja som isla este z vyssej vahy pociatocnej ako ty ☹ tak hlavu hore 😉 ja uz mam 12kg dolu a zacinala som 13.1. Nieje asi moc dobre vazit sa kazdy den, ale ani ja to nedokazem a vazim sa castejsie ako by som mala 😀 ale uz podstatne menej ako na zaciatku 😉

veronkaj
11. mar 2016

@mirmaj no mne to ide veľmi pomaličky dolu maximum bolo 1,1 a teraz tak 00,7 kg za týždeň, no ja som aj pred tým dosť jedla zeleninu, a 5 x denne takže až tak veľký rozdiel v strave nie je akurát že som vyhodila rohlíky a viac pijem a beriem to na vodu stále sa mi drží voda veľa vody a veľmi ťažko ide dolu a potom zase vyskočí

to máš suepr krásne ti to ide dolu držím palce

01kvapka
11. mar 2016

@veronkaj kup si v lekarni caj sayonara - super odvodnuje.

veronkaj
11. mar 2016

@01kvapka to je síce riešenie ale asi budem musieť hľadať príčinu prečo sa mi tak drží voda, nohy mám večer napuchnuté aj celkovo
dakujem za radu

mirmaj
11. mar 2016

@veronkaj pre mna je to obrovska zmena stravy aj ked som.jedla zeleninu tak urcite nie tak vela ako teraz a tiez aj ovocia 😉 a ja som predtym jedla ovela tucnejsie jedla, hlavne syry, ktore teraz voooobec nemozem 😝 voda sa drzi ak viac solis, co myslim nebude tvoj pripad, ale co mna prekvapilo ked mi povedala pani v naturhause aby som sa vyhla zelenemu a ciernemu caju, lebo ten tiez zadrzuje vodu v organizme, a ja som zeleny s oblubou pijavala. Tiez sa moze voda drzat ak nepijes priebezne a pravidelne ale vacsie pauzy a potom sa napijes viac, hadam pochopis co som chcela napisat 😀

miroslava73
18. máj 2016

Ahojte,precitala som si celu diskusiu a chcem sa podelit aj so svojim skusenostami s NH,zacala som 1,12 a do dnesneho dna som schudla 18,7 kg,tyzdenne ma to stoji 38 eur,co je dost,rozmyslam ze skoncim,viem ako sa mam stravovat,comu sa mam vyhybat.Vsetkym ktore rozmyslate ci zacat s NH odpovedam ANO,mne velmi pomohli a hlavne mi pomohlo to ze som bola kontrolovatelna co je na zaciatok velmi dobre a tie ktore tam este chodite alebo ste aj prestali chodit verim ze aj ked to stoji vela penazi tak ste ich nelutovali a povedali ste si ze to robite pre seba.

pianistka
18. máj 2016

@miroslava73 Horsie je, ked ti nepomoze ani to, ze si kontrolovana 😒 🙂 ... ale inak super vysledok, gratulujem, nech si ho udrzis uz navzdy 😉

veronkaj
19. máj 2016

@mirmaj ahoj no naučila som sa dávno soliť menej doma si potom prisolia a prijem priebežne počas dňa tak asi v tom to nebude, no uvidíme ako to pôjde ďalej, ale je pravda že napr. ja ráno pijem 2 dcl kávy, aj na obed menšiu a niekedy aj 3 kávy menšie počas dňa že by tým? ale o tom mi nehovorila že by to škodilo.
zelenina aj všetko už som si zvykla ja som sa tak viac menej stravovala ale pomaličky fakt že pomaličky to ide občas postojí aj dva týždne a potom zase pomaličky ide.

veronkaj
19. máj 2016

@miroslava73 super výsledok gratulujem áno aj mňa to tak týždeňnne stojí ako kedy 15-35 eur a hoci som dúfala že podľa toho čo som čítala že to pôjde rýchlejšie tak to ide veľmi ale veľmi pomaličky.

a aj si cvičila popri tom ???

miroslava73
19. máj 2016

@veronkaj az teraz som zacala cvicit,asi tyzden