Chudnutie pomocou rýchlej chôdze: Aké sú výsledky?
Ahojte, pred 12 dňami som začala chudnúť pohybom. Beh neznášam, tak som sa rozhodla pre rýchlo chôdzu, ráno do práce peši 35 minút, mám to necelé 4 km. Pobede tiež peši nazad. Takže za deň cca 70 minút plus chôdza mimo to. Chodím fakt rýchlo, aj sa spotim. Chodím hore dole 11 krát v týždni,lebo aj v sobotu ráno...pobede už ma vezie priateľ. Dnes som sa vazila a schudla som len 1.4 kg. Zdá sa mi to málo, či je to ok? Stravu som neupravovala,lebo sa fakt stravujem zdravo, som vegetarián, vyprážané nejem, chlieb nejem, sladké len keď mám svoje dni, kúsok čokolády.
@luccija maso na stave nezje, to ked maju v skole, pocuvam, ze nezjedol ani ryzu, lebo sa dotkla tej stavy. Pecene zemiaky nehrozi, lebo to nie su hranolky. Do 3 rokov zjedol vsetko okrem cibule, potom skolka, ochutnal sladkosti ako cokolady a cukriky a uz to je len horsie a horsie. Babky, dedkovia naucili klamat so sladkostami, ved nepovedz mame, teraz mi mama vycita, ze ja mozem za jeho obmedzene jedla, lebo nevarim. Pritom som varievala, ale ked neviem co navarit 3 ludom kazdemu podla jeho vole, som to vzdala. 3 hodiny som robila hovadzinu a nakoniec som si to jedla sama. Uz som rozmyslala aj nad nejakym vyzivovym poradcom
Ahojte,hlásim sa vám po 5 mesiacoch ♥️. Stále pokračujem v rýchlo chôdzi, už sa to stalo mojim hobby, vyčistenie hlavy, proste paráda. Váha mi ide dole už sama, ja už ani chudnúť nechcem😆, a každý mesiac mám 300-400 gramov dole. Momentálne mám 59.3 kg, čím som už o kilo presvihla môj cieľ. Jem stále rovnako, dokonca viac, telo si samo pýta. Čo som prekvapená,úplne sa mi spevnil zadok a nohy. Odporúčam rýchlo chodzu,kto sa nenahli s chudnutím,ja som dala 5kg za 6 mesiacov. Výhoda chôdze...je zadarmo 😀,dokonca som ušetrila na MHD cez 200 e👍👍, nemrhas časom,ja chodím z práce a do práce peši, si na vzduchu, nik ťa neruší a fakt si človek vyčistí hlavu. Pokračujem v kráčaní, vrelo odporúčam ♥️♥️♥️♥️majte sa krásne
Tak to je nádhera, gratulujem 👍😍 asi idem aj ja do toho znova 😁 nejakých otravných 5 kíl by som rada dala dole
No to je super, pamätám si keď som chodila na Vš a potom do práce, keď som sa musela ponáhľať zo stanici a potom na stanicu, mala som menej kíl a jedla som viac ako teraz :D

Malo jes. Skus kaloricke tabulky. Ked ma telo dlhodobo deficit tak uz nechce moc chudnut, boji sa ze aj z toho mala mu zoberies. Ale pozor na taky banan, ten ma skoro tolko kalorii ako cokolada.