Chudnutie s Herbalife
Aké máte skúsenosti?
@lucia851 zasa len vyhovorky... To ti ide najlepsie
@veronikaszabova ak nevies tak z takých liekov sa priberá, a viac chuti človeku jest. Ja kým som lieky nebrala som mala 70kg teraz mam 116
@lucia851 kamoska berie lieky na stitnu zlazu plus AD a krasne schudla, neprejedala sa.
Staci chciet a nevyhovarat sa
@veronikaszabova niektoré ad spôsobujú aj stratu váhy ale čo mám ja tak z tých sa priberá. A to je moja vec ci chcem skúsiť herbalife
@lucia851 tak ho skus, co ti zakazujem?? Potom tu nezabudni zasa dobehnut s milion prvou diskusiou, ako sa ti nedari schudnut, ako si zasa pribrala...atď. Ked si nedas poradit, co uz.
@veronikaszabova ja si nechávam poradiť tými co tým schudli
Tak, nahrada raňajok a večere za shaky jedno akej značky je len zbytočným vyhodením penazí za zničenie si zdravia a spomalenie metabolizmu. Ono v prvom počiatku schudneš, pretože prudko znížiš svoj kaloricky prijem, ale je to veľmi extrémne zníženie príjmu, častokrát pod úroveň bazalneho metabolizmu. Takže ono možno schudneš, ale zničiš si metabolizmus a po čase priberieš ešte viac. Okrem ineho bude každé ďalšie chudnutie náročnejšie...je to úplná hlúposť, na ktorej minieš kopu penazi, možno na začiatku schudnes ale celý život na tom nedokážeš žiť. Radšej zisti, kde v strave robíš chybu, tu odstráň, začni sa viac hýbať a schudneš prirodzene a zdravo
@lucia851 herbalife je zivot. Ak chces mat vysledky,tak musis uplne zmenit sposob zivota a stravovania. Poznam ludi,ktori robia roky s herbalifom,venuju sa fit treningom,fit pobytom a podobne. Musis s tym zit. Inak nema zmysel na cas ist do koktejlov a po par mesiacoch sa vratit spat k doterajsim stravovacím navykom. Musis sa naucit pocitat kalorie,zo zaciatku sa to naucis a potom to uz ide samo. Mam kamarata,ktory sa tomu venuje,mavaju nejake kluby,kde ucia ludi ako sa stravovat,maju zostaveny jedalnicek,cvicia niekolkokrat do tyzdna. Neuznavam ale dilerov,ktori ti natlačia koktejli a pi si ako chces,rob si ako chces....on zarobil a dalej ho klient nezaujima. Preto,ak herbalife,tak jedine najst si centrum,kde robia tieto fit kluby ci ako sa to vola a tam ta vsetko naucia,pomozu ti s jedalnickom a hlavne sa hybu,nenatlacia ti do hlavy,ze ti staci len caj a koktejl,ale dozvies sa tam,ze pohyb je zaklad.

@veronikaszabova lenže ty neuzivas psychiatricke lieky a iné lieky, mne potom chuti viac jest