Chudnutie s kapustovou kapsulou z reklamy
tuto po boku mi behá reklama na zázračné chudnutie s kapustovou polievkou v kapsuliach,,,,myslíte, že to funguje? máte skúsenosti? 😉,,,,myslím konkrétne túto,,,, http://www.kapustovapolievka.sk/kapustova-polie... ,,,
Mňa skôr naozaj šokuje, že takýto typ reklamy zverejňujú na stránkach MK. Myslím, že by takto orientovaná stránka mala prezentovať aspoň zdanlivo účinné, a hlavne neškodlivé veci a nie verejne propagovať reklamu zameranú len na okrádanie ľudí.
Inak to naozaj nemôžem nazvať. Každému zmýšľajúcemu človeku musí byť jasné, že zázračne fungovať nemôže.
Na chudnutie vždy zaberá len vyvážená strava a pohyb.
Naozaj ma v tomto zakladatelia stránky sklamali. Viem, že ich živí reklama, ale aj tá môže byť vyberaná s rozumom. 😉
@katkapapacova acai je dobré v tom, že je dosť sladké a sýte, takže zaženie chuť na sladké a pocit hladu... ja som sa rozhodla nevečerať a obmedziť maškrty na čo najmenej, lebo to bol môj hlavný problém, papať večer (okrem toho že samozrejme raňajky, plnohodnotný obed a pomedzi to nejaké maškrty) a veľa a piate cez deviate 😝 zatiaľ sa držím týždeň a zvládam to lepšie ako som si sama myslela, keď som ozaj hladná, tak si dám jablko alebo detskú výživu... uvidíme, či to bude mať nejaký efekt, lebo cvičenie je pre mňa úplne scifi - o 7 odchádzam do práce, vraciam sa v lepšom prípade o 17.30, treba aj nakúpiť, venovať sa malej, niečo porobiť doma a večer doslova padám na hubu, som rada keď ožehlím...cvičiť fakt nevládzem 😖
baby všeobecne, mne vyhovuje detoxikačná strava podľa A. Mačingovej, ona sa venuje aj stravovaniu podľa krvných skupín .. podľa nej Béčka nedokážu schudnúť pomocou zeleniny, čiže u nich kapustová polievka nezaberá
@sissy27 výživový poradcovia tvrdia, že kedže acai je fruktóza a prírodná glukóza, tak v našom tele funguje ako cukor, ktorý príjmeme cez ovocie, čiže po obede by sme nemali jesť ovocie, nieto accai .. do toho tiež zapadá, že pokiaľ naše telo nespracúva poriadne prírodný cukor, tak acai nezaberie u niektorých žien .. no vraj dobre preháňa 🙂
@lili_mia výživový poradcovia tvrdia vždy niečo iné podľa sezóny 😎 každá si musí nájsť, čo jej najlepšie vyhovuje, určite neexistuje žiadny univerzálny recept... a hlavne väčšina žien má tak domrvený metabolizmus skúšaním všetkých možných aj nemožných diét, že až 😖 ono v podstate ani nie je taký problém schudnúť, ako si novú postavu udržať...
Podobne ako každá diéta aj kapustová diéta v podobe kapustovej tukožrútskej diéty má svoje výhody a nevýhody. Dobré články nielen o tejto diéte sú aj tu http://www.dietyachudnutie.sk/diety/redukcne-di... aj s receptami a ďalšími tipmi. Čo poviete? 😵

@didiana333 veĎ o tom sa už aj bavíme, že zas niečo, čo ťahá peniaze z ľudí 😠