icon

Chudnutie s Maliny Lim

kikushik13
15. aug 2013

AHOJTE baby mate nietko skusenosti s tabletkami na chudnutie Maliny Lim??? pomahato?? 🙂

lalinko2010
15. aug 2013

@kikushik13 ahoj, nechcem byť sprostá, ale keď budeš jesť tabletky na schudnutie a jesť a jesť, tak schudneš???? ja to najľahší spôsob ako sa zbaviť kíl, možno, ale podľa mňa radšej cvič a stravuj sa "normálne". mne jeden lekár raz poradil - choďte do železiarstva, kúpte si dva zámky na kľúč, jeden dajte na dvere do špajze a druhý na chladničku!

22beba
15. aug 2013

ahoj ja mam odskušane alli a chilliburner ... ako pomocť to pomože hlavne na centimetroch len ked začneš normalne jesť tak maš do mesiaca nabrate to iste ak nie viac ☹

kikushik13
autor
15. aug 2013

no jasne ze obmedzim stravu. a hlavne nebudem jest po veceroch ako to mame s priatelom zauzivane 😀 a aj bohyb musim do toho nejako zapracovat 🙂 ja som len chcela vediet ci ma s tymi tabletkami niekto skusenosti 🙂

lalinko2010
15. aug 2013

@kikushik13 a ešte tie peniaze čo vyhodíš za tie tabletky, tak si radšej niečo kúp, ver tomu, že to bude lepšia investícia!

lalinko2010
15. aug 2013

@kikushik13 ja viem, ale vieš v lekárni ti nikto nepovie pravdu, šak biznis, ale kamarátka tam robí a povedala, že to nefunguje, ale biznis je to dobrý!

kikushik13
autor
15. aug 2013

no dik za radu 🙂 uz som ich kupila a vyskusam a ked to nepomoze tak uz ich nikdy nekupim 😀

pasteleria
15. aug 2013

@kikushik13 mne takisto najviac pomohlo alli a este maxi vita-stihla linia a clarinol (ked cvicis). Maliny slim som neskusila, tak potom nezabudni dat vediet.
tabletky pomahaju schudnut rychlejsie, takze su vhodne hlavne pre zaciatok, aby dostatocne motivovali k chudnutiu-ja to tak robim. ale zas je pravda, ze ked zacnes znovu jest ako predtym, tak sa vsetko po vysadeni vrati.

kikushik13
autor
15. aug 2013

no uvidime mam tam 90 tabletiek a potom urcite dam vediet ci to pomohlo 🙂 a dakujem za rady 😉