icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ada309
23. okt 2017

@ivkars no to vsetky budeme musiet zostat pri zdravej strave,inak budeme o chvilu tam kde teraz 😝

Och kiezby som ja uz mala 6 tyz za sebou a dole tych 8kg ... to je moj ciel 8-10kg 😊

evula110
23. okt 2017

@ivkars tak to klobúk dolu! Jasne, môj plán je tiez sa dostať na správnu vlnovú dĺžku a aj to do konca života uz udržať! Tak som rada, ze sa tu podporujete a tesim sa, ze mozem byt toho súčasťou 😍

evula110
23. okt 2017

@ada309 ved totok... Ale, ako sa vraví, všetko je to v hlave. A ja mám doma Michelinskeho kuchára, tak si asi viete predstavit, ake všelijaké nástrahy na mna čakajú 😂😂😂😂😂😂

evula110
23. okt 2017

@ada309 drzim palce u poradkyne, nech si spokojná a hlavne motivovaná 👍

ada309
24. okt 2017

@evula110 fuuu tak to ta obdivujem,ze tym nastraham dokazes odolat... ja to mam jednoduchsie,bo co si navarim,to si aj zjem.. 😊

evula110
24. okt 2017

@ada309 je to strašný boj, kedze vytvára a vytvára nove jedla... Ale to dam, bo mam svoj cieľ a viem,co chcem!!!
A uz si bola u poradkyni? Alebo este len popoludní pojdes? Som zvedava a neviem sa dočkať Tvojich výsledkov 😇😎

ada309
24. okt 2017

@evula110 este len pojdem o 16.00 ... tiez som zvedava... 😏

I ked je mi jasne,ze tie 2kg co sli dole bola len voda... drzim len 1 tyzden a aj som porusila 1x 😶...

ivkars
24. okt 2017

@ada309 neboj, ten prvy-druhy tyzden sa mi strasne vliekol, vkuse som myslela len na to, co idem jest a co nemozem atd. Ale potom to uz islo v pohode a ani neviem ako som sa az k siestemu tyzdnu prepracovala. Teraz som si dala zavazok ze az v piatok sa najblizsie odvazim, lebo vzdy ked mi na par dni zastane vaha, tak ma to znechuti 😏
A vcera som si kupila od kamosky orbitrek, takze idem makat trosku aj na nom. Chcela som uz rano zacat, ale teda taka som bola hladna, ze som sa na to vykaslala, lebo by som urcite nevladala a este s mojou chabou kondickou 😃 ale podvecer si dam nejakych uvodnych 15 min!

@evula110 jeemine! Mat doma takehoto kuchara, tak vazim 200kg minimalne! Mas moj obdiv, ze to zvladas. Ale je to aj pre neho vyzva, nech Ti vymysli nejake fajn zdrave jedla, ktore budes moct jest po skonceni diety. Alebo ked uz budes pridavat aj jedno hlavne jedlo 😊
A ako Ti chutia NF jedla? Co si zatial ochutnala?

bambula626
24. okt 2017

@ivkars no to musi byt pekny sok tie NF jedla a od takeho kuchara-)))

ada309
24. okt 2017

@ivkars

Jasne,prve dni su najhorsie,kym sa nam trosku stiahnu zaludky... ja som dnes napr vobec nie hladna... asi sa uz stiahol zaludok trosku abo podvedome cakam na to vazenie u poradkyni.. 😁

Samej mi to je divne,lebo po tom teho,kojeni atd som bola sprepacenim rozozrata jak taka prasnica na chove 😏

ada309
24. okt 2017

Holky podavam hlasenie: dnes 1. vazenie -2,5kg , -2cm v pase,- 2cm boky,stehno -1cm, prsia -2c, a islo dole aj z tuku 1.5% comu sa tesim...

Juchichuuu 😉

etelka10
25. okt 2017

@ada309 po akej dobe si mala 1. važenie?

kamagma
25. okt 2017

Dnes vazenie. A velka dilema ci pokracovat..

ada309
25. okt 2017

@etelka10 po tyzdni

ada309
25. okt 2017

@kamagma preco?

kamagma
25. okt 2017

@ada309 no lebo som casto hladna a po cca viac ako 2tyzdnoch stale len minus 1.5kg ktore mi skacu. Aale tak este dam asi tyzden. Popravde chyba mi normalne jedlo.

ada309
25. okt 2017

@kamagma mozno ti vaha skoci naraz ... hladna som byvala aj ja, ale uz je to lepsie...

A inak nemas nejake ochorenie? Stitna zlaza alebo neberies nejake klieky? Vtedy to vraj ide dole pomalsie ...

ivkars
25. okt 2017

@kamagma chapem Ta uplne. Aj ked mne sa v prvych tyzdnoch vaha hybala pekne, stale som bola hladna a chybalo mi jedlo. Vydrzala som a teraz to nelutujem. No citim ze uz to ide dole pomalsie a zas mi vaha stoji. Ale kedze som si minuly tyzden bola nakupit jedla NF tak este potiahnem nejaku dobu a uvidim aky bude efekt. Este vydrz, mne aj poradkyna vravela, ze su ludia ktorym vaha ide dole hned a potom taki, ze dlho nic a zrazu schudnu. Ked si sa dala na tento boj, tak este vydrrrz.

ivkars
25. okt 2017

@ada309 a tesim sa s Tebou, pekny pokrok 👍🏻 Len tak dalej.

kamagma
25. okt 2017

@ivkars tak dam este ten tyzden a uvidim. V podstate uz len kilo a mam dole to co som xcela. Skusim este tie hlavne jedla aj ked pisete ze nie su nic moc ale tie polievky mi uz lezu hore krkom.

kamagma
25. okt 2017

@ivkars a chora nie som ani nic neberiem . Tak asi to xce len viac casu. Zaklad je ze sa zmestim do veci co som nosila pred tehotenstvom 😉

ada309
25. okt 2017

@kamagma ale ved to je uzasne,ze ti len kilo chyba do ciela... mozno by si to dala dole zdravou stravou a viac pohybu di toho... vazne skus intenzivny trening a som presvedcena ze sa to odrazi na vahe... 😉

etelka10
25. okt 2017

Ahojte, ja dnes 6. deň. Zatial iba 1,5 kila, taka ista vaha bola aj v podelok... Uz sa nebudem vazit radsej....

ivkars
25. okt 2017

No super, prave mi pisala poradkyna ze konci spolupracu s nutrifoodom. Takze si mozem hladat novu 😏

ada309
25. okt 2017

@ivkars ups... tak to potesi 😏

ada309
25. okt 2017

@etelka10 nevaz sa kazdy den... zbytocne ta to demotivuje... tiez mam 2.den rovnaku vahu... ale ketozu mam(meram kazdy den) tak si myslim,ze to musi ist dolu... 😉

kikullienka
25. okt 2017

Ahojte dievcata mne teraz tiez vaha stoji a uz mam treti tyzden presne dnes..ale zase je pravda ze kazdy den si dam nieco naviac..takze musim sa zatat ako na zaciatku a nepapat blbosti..

etelka10
25. okt 2017

@kikullienka nieco si das, to je co? Zelenina zelena a biela? Ci pecivo, maso ci co? Lebo ja len zeleninu, ale vcera som robila malemu roztek a dala som si par koliesok salamu a mala som normalne vyčitky. Par su 4 pre mna 😉

bambula626
25. okt 2017

@kamagma ty mas len nf jedla? Nemas normalne 1 jedlo denne? Ja mam od zaciatku tak- 3nf+maso/ryba/tvaroh/cottage so zeleninou ??
Kludne si to tak zaved..... aj tak ma byt postupny prechod na normalnu stravu a v ramci toho prechodu sa este stale trochu chudne. Ja by som len na sackoch nevydrzala. Radsej normalne maso ako ich hlavne jedla.
Za 4 tyzdne mam dole 8 kg. Ale 3x tyzdenne cvicim.

kikullienka
25. okt 2017

@etelka10 nemyslim zase uplne nejake nezdrave jedlo ale napríklad ze som si minule dala krevety samotne, alebo kuraci spiz..a chodim kazdy druhy den plavat a po plavani si davam normalne proteinovu tycinku weider, lebo inak by som nevládala..