Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@ada309 neboj, ten prvy-druhy tyzden sa mi strasne vliekol, vkuse som myslela len na to, co idem jest a co nemozem atd. Ale potom to uz islo v pohode a ani neviem ako som sa az k siestemu tyzdnu prepracovala. Teraz som si dala zavazok ze az v piatok sa najblizsie odvazim, lebo vzdy ked mi na par dni zastane vaha, tak ma to znechuti 😏
A vcera som si kupila od kamosky orbitrek, takze idem makat trosku aj na nom. Chcela som uz rano zacat, ale teda taka som bola hladna, ze som sa na to vykaslala, lebo by som urcite nevladala a este s mojou chabou kondickou 😃 ale podvecer si dam nejakych uvodnych 15 min!
@evula110 jeemine! Mat doma takehoto kuchara, tak vazim 200kg minimalne! Mas moj obdiv, ze to zvladas. Ale je to aj pre neho vyzva, nech Ti vymysli nejake fajn zdrave jedla, ktore budes moct jest po skonceni diety. Alebo ked uz budes pridavat aj jedno hlavne jedlo 😊
A ako Ti chutia NF jedla? Co si zatial ochutnala?
@ivkars no to musi byt pekny sok tie NF jedla a od takeho kuchara-)))
Jasne,prve dni su najhorsie,kym sa nam trosku stiahnu zaludky... ja som dnes napr vobec nie hladna... asi sa uz stiahol zaludok trosku abo podvedome cakam na to vazenie u poradkyni.. 😁
Samej mi to je divne,lebo po tom teho,kojeni atd som bola sprepacenim rozozrata jak taka prasnica na chove 😏
Holky podavam hlasenie: dnes 1. vazenie -2,5kg , -2cm v pase,- 2cm boky,stehno -1cm, prsia -2c, a islo dole aj z tuku 1.5% comu sa tesim...
Juchichuuu 😉
Dnes vazenie. A velka dilema ci pokracovat..
@kamagma chapem Ta uplne. Aj ked mne sa v prvych tyzdnoch vaha hybala pekne, stale som bola hladna a chybalo mi jedlo. Vydrzala som a teraz to nelutujem. No citim ze uz to ide dole pomalsie a zas mi vaha stoji. Ale kedze som si minuly tyzden bola nakupit jedla NF tak este potiahnem nejaku dobu a uvidim aky bude efekt. Este vydrz, mne aj poradkyna vravela, ze su ludia ktorym vaha ide dole hned a potom taki, ze dlho nic a zrazu schudnu. Ked si sa dala na tento boj, tak este vydrrrz.
Ahojte, ja dnes 6. deň. Zatial iba 1,5 kila, taka ista vaha bola aj v podelok... Uz sa nebudem vazit radsej....
No super, prave mi pisala poradkyna ze konci spolupracu s nutrifoodom. Takze si mozem hladat novu 😏
Ahojte dievcata mne teraz tiez vaha stoji a uz mam treti tyzden presne dnes..ale zase je pravda ze kazdy den si dam nieco naviac..takze musim sa zatat ako na zaciatku a nepapat blbosti..
@kikullienka nieco si das, to je co? Zelenina zelena a biela? Ci pecivo, maso ci co? Lebo ja len zeleninu, ale vcera som robila malemu roztek a dala som si par koliesok salamu a mala som normalne vyčitky. Par su 4 pre mna 😉
@kamagma ty mas len nf jedla? Nemas normalne 1 jedlo denne? Ja mam od zaciatku tak- 3nf+maso/ryba/tvaroh/cottage so zeleninou ??
Kludne si to tak zaved..... aj tak ma byt postupny prechod na normalnu stravu a v ramci toho prechodu sa este stale trochu chudne. Ja by som len na sackoch nevydrzala. Radsej normalne maso ako ich hlavne jedla.
Za 4 tyzdne mam dole 8 kg. Ale 3x tyzdenne cvicim.
@etelka10 nemyslim zase uplne nejake nezdrave jedlo ale napríklad ze som si minule dala krevety samotne, alebo kuraci spiz..a chodim kazdy druhy den plavat a po plavani si davam normalne proteinovu tycinku weider, lebo inak by som nevládala..

@ivkars no to vsetky budeme musiet zostat pri zdravej strave,inak budeme o chvilu tam kde teraz 😝
Och kiezby som ja uz mala 6 tyz za sebou a dole tych 8kg ... to je moj ciel 8-10kg 😊