Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@mercedes290 ahoj, aka cena.?
@laurika25 predané
Vianoc sám bohužiaľ dištancujem, nebudem s rodinou.. ale jednoduché riešenie oboznámiť rodinu s ktorou veceriate že je toto práve vaša cesta a nechcete z nej zísť a potrebujete podporu 🙂
Lucy hlavne sa teraz neváž keď stresuješ. Ono sa to pohne neboj sa, držím palce aby si vydržala. Dáš to 🙂
@mercedes290 beriem vsetko
@monika67 predané
Tak baby dnes to je presne mesiac čo som začala z NF počiatočná váha 114 teraz105,8kg a pokračujem ďalej 19teho mam vazenie v centre tak dovtedy sa to snáď rozbehne 🙂 po novom roku chcem pridať aj fitko 🙂
Kúpim Nutrifood kokteile
Babulky od januára chcem pridať aj cvičenie a chcem sa spýtať ci tu nieje dáka kocka co chodí alebo by chcela začať chodiť do fitinn v Ružinove Slovanet🙂 by sme sa vzájomne podporovali v NF aj cvičení 🙂 keby motyka vystrelila bola by som strašne rada
ktorí ste na NF - nebolí ráno niektorú Z VáS BRUšKO ?
@77luccy77 nf som skoncila ale cvičiť by som chcela
@mercedes290 super tak by sme to mohli spojiť a ten Ružinov Slovanet ti vyhovuje??
@mercedes290 vieš čo to by nebol premna niaky problém 🙂
No čo, ako sa darí? 🙂 a prečo si vlastne skončila s nutrifood
Prosím vás ako dlho sa môže byť na tejto diéte ?
@77luccy77 časovo kedy by si mohla chodiť?
@77luccy77 prepáč že som sa ti skôr neozvala ale nedalo sa mi.Strasne zle mi bolo.

@wegab už som mala veľa -118,5, zo začiatku mi išlo dole cca 1 kg/deň. Posledných 5 dní to ide pomalšie. Teraz to už bolo len -0,3 za deň.