Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@misicka1981 jaajtak dobre ,ja som zacala,ty sa pridavas a uspesne to zavrsi janka...👌
ZVODKA: Tak vcera som bola na vazeni, spolu mam skoro 6 kil dolu. A co je najdolezitejsie - 4 kila tuku!!! Jupiii!!! Pribudlo mi kilo svalovej hmoty, znizil sa mi visceralny tuk z extremneho na hranicne vysoky...telo uz zacalo konecne poriadne prijimat mineraly a vitaminy...
Stale mam pokracovat v programe 2 sacky a jedno jedlo - netucne varene maso alebo toho tuniaka vo vlastnej stave a zeleninu. Konecne spokojnost, po tom prvom tyzdni som bola fakt dost skepticka...ale evidentne to bude tou intoleranciou laktozy....
..tak uz sa pridajte babule ku mne...ved mi je samej smutno...😢
@misicka1981 a ty sa kedy pridavas? 😉
Ženy, ježkové oči! To vážne sa nájde ešte niekto kto sa dá na tieto hlúposti nahovoriť? :O Len sa nad tým zamyslite, ziadna skratka neexistuje. Akesi praskove jedlo vam stihle telo nespravi!
@fruzsiskvarkova to vobec nie je o praskovom jedle. To je o zmene zivotospravy, a ak k tomu niekto potrebuje na začiatok prášok, tak je to jeho vec...
@janan82 jaaj, to som nevedela...ze chuducka...😂 ..ja som nikdy nebola chuducka...ja som proste krpata a mam vacsie prsia a sirsie boky, stihly pas, tak aj ked som bola na svojom vahovom minime, nevyzerala som chuda. Ale najnovsie po vsetkych moznych zdravych stravovaniach som pribrala hlavne do brucha, tak uz vyzeram uplne neforemne...
Idem z vahy 78,3 a aktualne dnes mam 72,4...btw. v pase mam o 7 cm menej...👍 chcela by som cca na 62 kil schudnut, zas uz nemam 25 a nepotrebujem mat vraskavy xicht...🙈
@fruzsiskvarkova to nie je len o prasku. Ja som vdaka tomu schudka 25 kg. A rok a pol si vahu drzim. Ja som vyskusala vselico. Aj tvrde cvicenie. A musim povedat az pri tejto diete som pochopila ako telo funguje a co pomaha
@fruzsiskvarkova jezkove oci, predstav si, ze ano..a predstav si , ze tiez som bola veeeelmi skepticka, obzvlast potom, ako som sa stravovala paleo a low carb...prirodzenou stravou, a predstav si, ze to nie je len o chudnuti, ale nadobudnuti rovnovahy vnutorneho prostredia, dostatku mineralov, vitaminov a o ich dokonalom vstrebavani...jezkovy oci....
@8ala8 presne! 👏 ..ja som sice na zaciatku, ale co ma velmi tesi, tak pri kazdej diete mi isli dolu aj svaly, aj ked som cvicila..tu - 1 kilo hore! ..a pri kazdej diete aj "zdravom" stravovani pri chudnuti ide ako posledny dolu visceralny tuk..tu mi zliezol o 4 kila za dva tyzdne...
Babule nemate nahodou saciky na predaj?
@victory1 zacinam 19.8. Tebe to ide pekne, gratulujem. Uz sa na to tesim 😉. Dufam, ze aj mne to pojde tak pekne.
@misicka1981 ja mam vtedy prevazenie 😉 ..urcite pojde..ja si myslim,ze toto musi idt kazdemu..zstial si uzi dovolenku...
@victory1 Zeby tie ich "jedla" zarucili vnutornu rovnovahu a spravne vstrebavanie? Asi tazko... Ja nie som skepticka, ja jednoducho viem ze je to hlupost a cudujem sa ze vobec tieto programy dostanu povolenie.
Skuste postudovat biochemku a podobne zalezitosti. ;) Potom pochopite alo funguje a co potrebuje telo.
@victory1 za 2 tyzdne 4kg viscelarneho tuku? 😂😂 a to vam urcili akymsi ich super meranim?
@fruzsiskvarkova nie v zlom, ale potom naco ste na tejto stranke?
@janan82 iba som sa zacitala na koniku a je pre mna nepocbopitelne ze stale tolkoto zien naleti na taketo programy.
@fruzsiskvarkova je to kazdeho osobne rozhodnutie. Ide o nastartovanie a nie celozivotne stravovanie...
@janan82 Vies, ano je to kazdeho vec. Ale je smutne ze takyto samozvani odbornoci v týchto centrach presviedcaju zufalych ludi o hovadinach len aby nahrabali prachy. Jedine co sa po tom programe naštartuje su ich cisla na uctoch. ;)
@fruzsiskvarkova mne je dost jedno co sa im nastartuje. Hlavne, ze mne sa nastartovalo chudnutie 😁😁

@janan82 tak zscnete spolu a pridate sa ku mne....👌 ..u nej vazim inak ako doma,ked vychadzam z tej jej vahy,tak skoro 4 kila,teda naposledy som sa vazila v piatok. Ale to by som s tou hnackou schudla aj bez nutrifood🙈 v utorok mam dalsie vazenie,tak uvidim..