Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@victory1 robim realitnu maklerku a uy mi neostava cas na dalsie veci......, takze jednu pracu som musela obetovat🙂
@araukaria12 ja som mala 2 sacky..lebo okrem fasirky z tych hlavnych jedal nie je nic bezlaktozove..teraz mam len 1 sacek...ale jeden kamos,co s tym robil hovoril,ze max 4 mesiace,tak som sa pytala preco...ze nevie uz,ale na skoleni im hovorili
Kúpim nutrifood koktaily
Predám kaše + koktejly spolu 26ks/70e +posta,v prípade záujmu poste správu, fotky pošlem do správy.
@bockulka možem poprosiť foto do správy
@bockulka vezmem ,pá Monika
@araukaria12 Prosím Vás, sú tie sáčky za 85 eur ešte dostupné?
@bockulka ----poslané - adresa je v prevode, nadarí sa mi poslať správu pá
@araukaria12 Ahoj, prosím ťa tie tvoje sáčky sú ešte aktuálne?
Dobry den. Prosim vas mate niekto na predaj nutrifood sacky? Par polievok a viac koktejlov? Prosim foto dakujem
@glloria21 nie, už je vsetko predane
@bockulka dakujem došlo ok
@araukaria12 Mám záujem.
@araukaria12 Mám záujem o sáčky.
Zháňam koktejly 🙂
Ahojte, prosím vás má niekto napredaj kaše a polievky nutrifood? Alebo aj tyčinky?
Ahojte stale zhanam sacky nutrifood. Hlavne koktejly a par polievok. Tak napiste kto ma 🙂. Dakujem
@araukaria12 Kúpila by som všetky jedlá.

@victory1 pokial dodrzujes spravne program , mozes konzumovat sacky aj pol roka , v pohode , akurat by som to kombinovala so stravou , cize 3sacky +1-2porcie jedla