Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ja som držala Cambridge diétu za mesiac 8.5 kg dole,10 CM v páse a 9 CM v bokoch. Nešla som z veľkej váhy.Bola som na 3 sackoch,zeleninu len do dlane od druhého týždňa.Pri vašej diéte to máte akosi inakšie
@bubu37 tak na to si budeme vsetky musiet dat pozor, to je jasne. No je to na kazdom ci po diete zacne znovu zrat vsetko co vidi, alebo uz si budeme davat vacsi pozor aby sme to nenabrali nazad. Ale praveze ja poznam dost ludi co tuto dietu drzali a veru nepribrali nazad. Mozno 1-2 kg.
Som smutna. Uz tri dni mi stoji vaha🤔
@kamagma ja som bola v piatok na vazeni, za 10 dni minus 3 kg. Gro som schudla hned na zaciatku, tiez mi to teraz stalo. Nezufaj...
Pekny den .Nema niekto na predaj polievky a hlavne jedla?
@ivkars ahoj tak ja idem zajtra konečne urobiť tie zelerove hranolky hádam sa mi podaria a máme aj rybku 😀 normálne nechápem že mi nejde nič iné na chuť dnes som mala omeletu a dala som si do nej smpiony aj jarnú cibuľku a tak som sa prezrala že ani 4 jedlo nedám dnes len sa napijem vody
@majuskaaaaaa a chutila Ti ta omeleta? Lebo mne vobec. Ja som to zjedla ozaj len tak nasilu a zvysne kusy som vratila poradkyni. No ak si ten zeler nakrajas na take tenucke kusky, ani nebudes citit ze jes zeler ked to dobre upecies. Fakt su chutne. Ja uz potom ani nejem veceru NF, taka som z toho najedena.
Ja som sa rano vazila a minus 6kg 💪🏻
@ivkars supeeeeer gratulujem to je paráda len tak ďalej 😂
@ivkars a mne chutila ja som mala takú tú ochutenu a tá bola fajn
@majuskaaaaaa ja som mala tiez tu ochutenu, fakt mi to neslo dole krkom, tiez som si tam aj cibulku mladu dala a len tak tak som to zjedla. Ale kazdy mame ine chute. Mne takto ani palacinky nf nechutili. Tie asi este viac ako omeleta.
A dakujem. Citim sa ovela lepsie a lahsie 😃 Este takych -19kg a som spokojna 😂
@ivkars no tak to budeš iná modelecka 😀 ale držím palce ja ale tak isto do vianoc by som bola rada keby som to dala to bude môj darček vianočný 😊
@majuskaaaaaa no dufam, ze to dame! A ja si potom na Vianoce pokupim nove oblecko ako darcek 😃
@kamagma
@ivkars
@majuskaaaaaa
Tak ako som pisala koncom tyzdna mi vaha stala , v piatok som bola na vazeni, vecer pivo, praclik, nakladany syr, sobotu poctivo a dnes rano mam -5 kg za skoro 2 tyzdne. Tak asi ten cheating evening mi trochu pomohol....
Ach na mna dnes prisla kriza - 3karamelky, 4 kocky cokolady😂
@bambula626 vidis! No super. Obcas to zhresenie nie je zle. Ja mam dnes brutalnu krizu ☹️
@ivkars neboj nič to dáš ja teraz chrumem uhorku ale vynechala som jedlo o 16:00 lebo na obed som sa prezrala hranoliek zelerovych
@ivkars potom ti uz asi prida jedno normalne jedlo denne a to uz potom trvaj na tom, ze to chces tak mat aj dalej. S tym sa to uplne v pohode zvlada. Moja poradkyna to dava castejsie tak aj od zaciatku, vraj to ludia skor vydrzia a nevzdaju pokial maju aj jedno jedlo denne. Ja vcera telacie s korenovou zeleninou a salatom zeleninovym na obed a zasytili ma az do vecera, ten som zvladla na koktajli a kalerabe....
@majuskaaaaaa
@bambula626 dakujem za podporu. No boli sme sa kupat a taka som bola nenormalne hladna, ze som si tam dala zeleninovy salat s kuracimi prsiami. Boze, jedla som to ako najvacsiu delikatesu 😅😅😅 sice porcia masa ako pre moju dceru 3r ale nevadi. Aspon nemam vycitky. 😃 A ja uz si urcite budem pridavat aj normalne jedlo, takto na troch sackoch ja uz nebudem, to je ozaj hrozne. Keby som nemala taku pevnu volu ako mam, davno by som to vzdala.

@alena891 no malo by sa to trosku povarit este, nar tie kase uplne zhustnu aj hl. jedla. Vyskusaj.