icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

kikullienka
14. okt 2017

@mirka0611 mne kazala moja poradkyna len s vodou vsetko robit..no musim nieco vymysliet..mne napriklad povedala ze v pripade ze budem velmi hladna ze si mozem dat cottage alebo 150g kuracich prs

gizelabrejcak
14. okt 2017

Ahojte,zostali mi nejake polievky,kase,a koktaily ,18 kusov. Rada by som ich predala ak mate niekto zaujem. 1kus za 2.20eu.

etelka10
15. okt 2017

@gizelabrejcak kupim pisala som spravu

alena891
15. okt 2017

@ivkars je to čo povedať ...odolať na služobnej ceste kde je same jedlo🙂šikula....

alena891
15. okt 2017

@gizelabrejcak ahoj..ak este mas aj ja by som kupila

ivkars
15. okt 2017

@alena891 vies co, sama som prekvapena. Vcera sme boli na navsteve a same dobroty, kolace, chlebiky s natierkami, tatarak s hriankami. Vsetko co lubim. A nic som si nedala. Vypila som tam 2l vody a kavu. Ani mi nic neslo na chut. Zrejme sa mi uz stiahol zaludok alebo co. Fakt to nechapem. Este by som teraz mala vecerat ale ani hladna nie som. No ale idem si aspon polievku spravit.

lukelu
16. okt 2017

Tak dievcata, po dnesnom postaveni sa na vahu sa k Vam pridavam 😀

kamagma
16. okt 2017

Hlasenie; 3.tyzden . Po takmer viac ako tyzdni sa mi konecne pohla vaha . Uz som to takmer chcela vzdat. Takze bojujem dalej😉

kikullienka
16. okt 2017

Ahojte..no ja som trosku zhresila cez vikend takze radsej sa teraz ani nevazim :D ale snad to nebude az take hrozne..len nejako neviem stale prist na chut tym hlavnym jedlam..aj si to dochucujem bylinkami / zeleninou a stale mi to nechuti.. :( ako ste na tom s vahami? Ide to pekne dole?

alena891
16. okt 2017

baby ..ste tu niektorá ktorá držala dietu dlhodobo..t.j. 2mesiace....ako sa ste sa stravovali po diete?nevratili sa vam kila hore ked ste presli len na normalnu stravu bez práškou?dakujem za info

ivkars
16. okt 2017

@lukelu vitaj 😃 tak bojujeme spolu! Ja dnes zacinam piaty tyzden a vaha mi tiez zas 3 dni stala a dnes sa pohla. Takze zatial dokopy -7,3 kg. Pokracujem v extra tyzdni ale uz si dlhsie davam len 2 sacky denne a doplnam o maso so zeleninou, rybu, cottage cheese, tofu a farebnu zeleninu.

bubu37
16. okt 2017

@lukelu ty si nedržala Cambridge diétu?

bambula626
16. okt 2017

@kikullienka ja by som sa na tie hlavne jedla vykaslala, radsej rybu, maso cottage cheese, tvaroh a zeleninu.
Teraz som si dala jednu rydzikovu prazenicu s normalnymi 2 vajcami- akoze jedno normalne bielkovinove jedlo, namiesto masa. Ostatne NF.

lukelu
16. okt 2017

@ivkars dakujem 🙂 prvy den za mnou 🙂 chvilu hladna, chvilu nie 😀

@bubu37 cambridge nie. Drzala som NF cca mesiac v januari, len sa mi kila akosi vratili. Nebudem sa tvarit, ze neviem preco 😀 kedze som nie ze jedla, ale zrala piate cez deviate 😝. Takze sa chcem aspon 3 kil zbavit takto a vratit sa k normalnemu jedeniu. Ty sa ako drzis?

bubu37
16. okt 2017

@lukelu ja celkom fajn, cvičím,dávam si pozor na stravu,váhou som išla hore cca 3 kg ale v centimetroch o 1-2 CM.

lukelu
16. okt 2017

@bubu37 cize uz nijako nedietujes?

bubu37
16. okt 2017

@lukelu nie😉občas si dám zemiaky, pečivo,chipsy😀

lukelu
16. okt 2017

@bubu37 ze obcas 😀 tot moj denny chlebicek 😀
Preto sa chcem s nf trosku unormalnit 🙂

bubu37
16. okt 2017

😉 držím palce

ada309
17. okt 2017

Ahojte... od zajtra chcem zacat s nf dietou preto sa chcem trosku popytat.. stale vaham ci zacat alebo nie... kocky mali ste jojo efekt? Ako sa stravujete po diete?

Ja som cez teho pribrala 23kg,15kg som uz dala dole a este chcem dat 8-10kg... ale naozaj mam obavu, ze ked prejdem na normalnu stravu potom nastane jojoefekt ☹

ivkars
17. okt 2017

@ada309 jojo efekt nastane, ked zacnes nekontrolovane zrat piate cez deviate a nebudes si davat pozor na to, co a kolko toho zjes. Od poradkyne si vypytaj plan ako sa stravovat po ukonceni diety, resp. ako plynule z diety prejst na normalnu stravu bez jojo efektu. Ja to drzim vyse mesiaca a mozem povedat, ze sa mi stiahol zaludok, naucila som sa sebaovladaniu a nejde mi na chut nic z toho co som predtym bez rozmyslu zjedla. Urcite po skonceni diety budu aj tazsie chvile kedy budem mat chut na nieco nezdrave, ale ak toho nezjem kilo a dam si len trochu, tak verim ze sa tie kila nazad nevratia. Ale ja planujem zmenit cely moj jedalnicek a cvicit po skonceni diety. Teraz na cvicenie naozaj nemam energiu. A neboj sa toho, tych 8 kg budes mat dole za mesiac ak budes vsetko dodrziavat ako mas ale chce to ozaj pevnu volu.

ada309
17. okt 2017

@ivkars no ono ja som bola vzdy stihla(50-52kg), nikdy som sa nejak neprejedala len teraz sa neviem akosi zbavit tych prebytocnych kg... tak snad to nebudu vyhodene peniaze,lebo popravde tych cca300€/mes by som vedela pouzit aj inak.. 😒

kamagma
17. okt 2017

Vcera som sa v zapale euforie prihlasila na jumping. Dnes som to uz 100krat olutovala no ale pojdem aspon skusit. Snad to prezijem. Chodite niekto?

bambula626
17. okt 2017

@kamagma nie, ja teraz moc tieto kardio nevladzem, hoci som predtym pravidelne behavala. Cvicim v posilovni s trenerom, to pri nf vladzem lepsie, ved uvidis sama... chcem nabrat svaly aby sa mi zlepsilo spalovanie...

etelka10
17. okt 2017

Ahojte, tak na meranie a važenie idem vo štvrtok a od piatku zacinam 🙂

ada309
17. okt 2017

@etelka10 ja zacinam od zajtra,tak sa mozme navzajom tahat 😉

ada309
17. okt 2017

@kamagma ja som bola raz ale poviem ti, potila som sa este asi dva dni po 😂

kamagma
17. okt 2017

@ada309 hmm fasa😂

etelka10
19. okt 2017

Tak dnes som sa odvažila, odmerala, nakupila koktaily a polievky a rano začínam 😉

tanjaz
19. okt 2017

@alena891 v TN je v OC laugaricio.