icon

Chudnutie s Vitadu

laura1994
27. aug 2016

Ahojte baby. Zakladám túto skupinu pre všetky ženy,ktoré chudnú alebo začínajú chudnúť s Vitadu

janicka30
27. aug 2018

A po akej dobe si začala priberať ?🙁

koptakova
Autor odpoveď zmazal
ulicanka
28. aug 2018

@koptakova Ahoj, ja som po 2 rokoch stále na tej istej váhe ako som skončila. Veď mne vysvetlila presne ako mám jest a to si aj dopriať. Dokončila si celý program az do konca?

koptakova
28. aug 2018

@ulicanka do konca nie

janicka30
29. aug 2018

@ulicanka ešte nie ja Mam 3 týždeň no snáď to dám .

janicka30
29. aug 2018

@koptakova a drzis stravu ako kázala ? Veď pre toto Mam najväčšiu obavu aby som potom nezačala priberať

janicka30
29. aug 2018

@ulicanka super že sa drzis
Záleží na tej tretej a štvrtej fáze či ju dodržiavaš a osvojis si ju . A čo teraz jedávas po skončení na raňajky ? Vraj vo 4 fáze je plátok sumky alebo syr ?

ulicanka
30. aug 2018

@janicka30 Ahoj držím sa, cvičím iba keď sa mi chce.. čo je nikdy 🙂 jem na ranajky vajíčka, jogurt, ham and eggs, alebo chlebík, keď mám chuť na zmenu,tak mám v rezerve ich ranajky= dezert, to si vtedy pochutim. Dám si aj koláč, aj ine, držím sa toho, čo mi povedala moja poradkyna a funguje to. Ak neprejdes tými etapami, kilá sa vrátia, preto aj tej p.Koptakovej sa vrátili, nedokončila celý program

koptakova
30. aug 2018

@janicka30 nedokončila som poslednu fazu,

janicka30
30. aug 2018

@ulicanka ďakujem ti pekne ešte sa ozvem ako to ide😉

bicili
25. sep 2018

Baby, a koľko to vlastne stojí, dokopy tie 4 fázy... a koľko to trvá?

ulicanka
25. sep 2018

@bicili ahoj, platila som za prvé stretnutie 20€, potom už nie. Len si kupuješ stravu, ja som predtým minula kopec peňazí na hlúposti a sladkosti a to som už nekupovala a brala jedlo od nich, čo bolo menej ako moje sladkosti. Ale ako dlho to trvá? To ti skôr povie ona, záleží koľko ideš dať dole a ako dodržiavaš. Ja som neporušila, lebo som chcela skôr schudnúť.

bubulo10
26. sep 2018

Ahojte, ja by som sa chcela tiez spytat na VITADU. Ak by som chcela schudnut cca 10 kil musim prejst vsetkymi spominanymi 4 etapami alebo sa mi prisposobuju? Chcem im zajtra volat a spytat sa aj na cenu ale ak tu je niekto taky co by mi vedel pomoct tak dakujem.

tosalu
26. sep 2018

@bubulo10 ahoj ja som to skúsila pred letom, rýchlo išla váha dole.. Ale neprešla som všetkými 4 etapami, prvú som dodržiavala, potom som začala porušovať, az som si povedala ze to nemá zmysel, keďže moja vola nebola taká pevná, finančne to je dosť náročné si myslím, aspoň teda pre mna ako mamičku na materskej.. Asi po 2 týždňoch držania diéty mi začali strašne padať vlasy..nikdy som žiadnu diétu nemala a už ani nechcem mať,je to podľa mňa nezdravé tak rýchlo chudnúť, to je môj názor po tejto diéte.. Samozrejme kila išli hore keď som to prestala jest, nie až tam kde som bola predtým... Teraz chodím do fitka, snažím sa jesť zdravo a s mierou a cítim sa super😉nie nadarmo sa hovorí pomaly ďalej zajdes😉

ulicanka
26. sep 2018

@bubulo10 ahoj, musím, že kde začínaš, záleží aj od zdravia, koľko treba dať dole a pod. Ale to je lepsie sa spýtať u nich. Cena? Myslím, že zdravie a psychicka pohoda stojí za veľa a keď budeš dodržiavať, tak tam dlho nebudeš. Ak nechceš mať jojo efekt, musíš to dokončiť do 4.etapy

christin3
10. jan 2019

Moja kamaratka tym schudla okolo 16 kg za 2,5 mesiaca. Nebola moc tlsta. Ja som to vyskusala na 1,5 tyzdna a schudla som 2 kg. Som po porode a kojim tak nemozem ist do toho naplno kedze sa to pri kojeni neodporuca. Urcite to funguje a nechcem robit nikomu reklamu. Len treba vydrzat. Zevraj pri tom clovek jie je hladny lebo tam jete kazde 2 hodiny.

roamers
14. máj 2019

Cafte babenky, no ja som na Vitadu vyše roka. Resp. Každé 3 mesiace, ked sa zdrzujem v SK. Postupne som dala dole 15 kg co je pre mna uplne neskutocne cislo. Ja som v podstate v zivote diétu nedrzala, len som sa zdravo stravovala a vela cvičila. V kombinácii s Vitadu kila idú dole. Ked som off, žijeme v zahranici, nepriberam, lebo cvičím, len sa mi stalo, že som si odpálila nejake svaly, kedze som pred cvičením nedodržala zásadu, dat si nejaký protein.

1luculinka
28. máj 2019

Ahojte, chcem sa spytat, ci nastali u niektorej z vas traviace/crevne problemy pri konzumacii Vitadu?

julinkaz
20. aug 2019

ahojte, môže mi prosím niekto napísať, v čom vlastne táto diéta spočíva? pripomína mi to dukanovu diétu, je to niečo také? Ďakujem.

roamers
20. aug 2019

@julinkaz pozri si stránku www.prodietix.sk, je to to isté ako vitadu, ale mas tam vsetky informácie od A po Z, ako to funguje, kolko čoho jesť az po recepty. Ja som prešla z vitadu na toto, kedze princip som chudnutie som pochopila a objednávam si veci online. Vitadu nema žiadnu odbornú stranku, resp. Žiadnu stranku okrem fB.

julinkaz
20. aug 2019

@roamers ďakujem ☺️

prvatretina
23. okt 2019

Dobrý deň, ja som sa chcela spýtať, na skúsenosti pri 60 + klientkách s precitlivelosťou na laktózu, biele cukry a lepok

christin3
24. okt 2019

@evittam ty si tu naco ked vypisujes primitivne veci a nezapakas sa k teme a neprispievas srm nicim hodnotnym?

evittam
25. okt 2019

@christin3 Ty si uz len hodnotne prispela. 😂😂😂

eribac
5. okt 2021

@ulicanka co znamená 4.etapa ? Ja som dnes len začala...

ulicanka
6. okt 2021

@roamers ahoj, a kto ťa kontroluje, keď si kupuješ cez net? Potom to na 100% dodrzivas? A na tej stránke sú jedla drahšie ako vo Vtadu. Len si odporučila niečo, čo zisťujem, že sa mi neoplatí. Hlavne kvôli kontrole

ulicanka
6. okt 2021

@eribac to už je bežné stravovanie bez ich jedál, vysvetlili mi, ako sa mam stravovať, čo kombinovať. Ja si kupujem u nich raňajky, mne to vyhovuje, sem tam tyčinky, aby som mala zdravú maškrtu

eribac
6. okt 2021

@ulicanka aha, a ako dlho si bola na vitadu? Koľko kg si dala dole?

ulicanka
11. okt 2021

@eribac bola som 4 mesiace a dala som dole cez 20kg a to som už skončila. To bolo pred par rokmi. Teraz mam stale + - 2kg hore dole. Necvicim. Jem,keď mám chuť ale dodržiavam ich pravidlá. Som tak naucena, že ma to vôbec neobmedzuje, vyhovuje mi to. Kupujem si tam raňajky, lebo ráno nestíham jest a navyše mi to ohromne chuti. A pred menzesom aj tycinky, aby som nevyjedla špajzu.

eviata
14. okt 2021

Ahojte, aj ja sa chystám na tuto diétu - v pondelok by som mala ísť na konzultáciu. Dúfam, že to zvládnem - mám celkom veľký problém s dodržiavaním pravidelného a zdravého stravovania.