icon

Chudnutie sexom

24. jún 2022

Zadané ženy, najoptimalnejsie ako schudnúť je každý večer povinný sex minimálne hodinu-dve. Okrem toho, že je to iný druh športu, prináša to aj veľa zážitkov.
Kašlite na kalorické tabuľky, diéty. Mne sa to podarilo, po 3 deťoch, pred prvým dieťaťom som mala 173cm, 62kg, po druhom 69kg a po treťom sme sa pustili naplno do toho a mám 55 kg po polroku. Do toho!❤️

hivanik
24. jún 2022

Povinný sex minimálne hodinu -dve...🤣😂🤣To mi už je recept na chudnutie

bluehorsee
24. jún 2022

Yeees, toto isto napísal nejaký chlap😃ale pobavilo😃chcela by som vidieť ten dvojhodinový výkon

zuzanazu85
24. jún 2022

A ty nepodpichuješ celú dobu? Sú baby ktoré zasexovat nemôžu,buď zdrav.dovody,buď partner ešte není nastavený vo dverách... čiže sa uvedom a radšej sa venuj detičkám 😉🤗

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
emm_i
24. jún 2022

Keby si bola taká hrdinka, už dávno sem postneš fotku postavy, pokojne aj bez tváre... očividne ti ten sex až tak nezabral, ale však chceš rýpať do žien ;)

hivanik
24. jún 2022

...Akože ok viem si to predstaviť, že spáliť kalórie ....Len to Povinne každí večer 🙃...Každopádne proti gustu žiaden dišputát ....

emm_i
24. jún 2022

Len aby realita nebola taká, že používaš max vibrátor a jediný, kto je vymakaný, je tvoja šunda. Prepáčte milé ženy, vyššie komentujúce, za tie komentáre...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
24. jún 2022

Boze, ty si trapna 🤦

emm_i
24. jún 2022

No zatiaľ sa tu len oháňaš, aká si VYJAZDENÁ, ale žiadna z nás tu nevidí ani len fotku toho, čo si dosiahla. Ale rozumiem, fotiť chachuru by bolo nemiestne.

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanazu85
24. jún 2022

@emm_i 🤭😅🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
ysseba
24. jún 2022

Pre pána Jána, opatrovateľka aby uspala deti - aby som vládala sexovať každý deň 2 hodiny... To je to čo všetci potrebujeme 😖

zuzanazu85
24. jún 2022

Vyjazdená,no ja dnes plujem smiechom 🤭🤣😅, dúfam že môj bruškový ,, votrelček" sa smeje takytak 😌🤗

veronikaszabova
24. jún 2022

Anonym - staraj sa o seba, nie o moj slovnik

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
24. jún 2022

🤦🤦🤦🤦🤦

zuzanazu85
24. jún 2022

A teraz prečo ,,nechudneš"? A tvoje 3 detičky sú s pestúnku? Veď to normálnej matke,aj nematke,či budúcej matke nejde všetko,čo píšeš, dokopy. 😊

autor
Autor odpoveď zmazal
emm_i
24. jún 2022

Ja čakám, kedy nám už konečne odporúčiš ten vibrátor na chudnutie? Som jediná čakajúca? 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
emm_i
24. jún 2022

VAU! Normálne padám od úžasu! Ešte aj harmonogram ste si vytvorili, čistá posilka! To aj tvoj muž sa presne na povel spraví? ;)

zuzanazu85
24. jún 2022

@emm_i ale veď každé chápeme,že jediná možnosť chudnutia bez iného trénera nepripadá v úvahu,tak sme dve 🤣🤭.

veronikaszabova
24. jún 2022

Fuuuha, tebe ide o like? Tak to mne absolutne nie.
Inak typujem, ze v reale si utiahnuta putka, ktoru chlap poriadne nepretiahne, ako je rok dlhy. A tu sa ides chvastat 😂😂😂

autor
Autor odpoveď zmazal