Chudnutie sexom
Zadané ženy, najoptimalnejsie ako schudnúť je každý večer povinný sex minimálne hodinu-dve. Okrem toho, že je to iný druh športu, prináša to aj veľa zážitkov.
Kašlite na kalorické tabuľky, diéty. Mne sa to podarilo, po 3 deťoch, pred prvým dieťaťom som mala 173cm, 62kg, po druhom 69kg a po treťom sme sa pustili naplno do toho a mám 55 kg po polroku. Do toho!❤️
Yeees, toto isto napísal nejaký chlap😃ale pobavilo😃chcela by som vidieť ten dvojhodinový výkon
A ty nepodpichuješ celú dobu? Sú baby ktoré zasexovat nemôžu,buď zdrav.dovody,buď partner ešte není nastavený vo dverách... čiže sa uvedom a radšej sa venuj detičkám 😉🤗
Keby si bola taká hrdinka, už dávno sem postneš fotku postavy, pokojne aj bez tváre... očividne ti ten sex až tak nezabral, ale však chceš rýpať do žien ;)
...Akože ok viem si to predstaviť, že spáliť kalórie ....Len to Povinne každí večer 🙃...Každopádne proti gustu žiaden dišputát ....
Len aby realita nebola taká, že používaš max vibrátor a jediný, kto je vymakaný, je tvoja šunda. Prepáčte milé ženy, vyššie komentujúce, za tie komentáre...
Boze, ty si trapna 🤦
No zatiaľ sa tu len oháňaš, aká si VYJAZDENÁ, ale žiadna z nás tu nevidí ani len fotku toho, čo si dosiahla. Ale rozumiem, fotiť chachuru by bolo nemiestne.
@emm_i 🤭😅🤣
Pre pána Jána, opatrovateľka aby uspala deti - aby som vládala sexovať každý deň 2 hodiny... To je to čo všetci potrebujeme 😖
Vyjazdená,no ja dnes plujem smiechom 🤭🤣😅, dúfam že môj bruškový ,, votrelček" sa smeje takytak 😌🤗
Anonym - staraj sa o seba, nie o moj slovnik
🤦🤦🤦🤦🤦
A teraz prečo ,,nechudneš"? A tvoje 3 detičky sú s pestúnku? Veď to normálnej matke,aj nematke,či budúcej matke nejde všetko,čo píšeš, dokopy. 😊
Ja čakám, kedy nám už konečne odporúčiš ten vibrátor na chudnutie? Som jediná čakajúca? 🙂
VAU! Normálne padám od úžasu! Ešte aj harmonogram ste si vytvorili, čistá posilka! To aj tvoj muž sa presne na povel spraví? ;)
@emm_i ale veď každé chápeme,že jediná možnosť chudnutia bez iného trénera nepripadá v úvahu,tak sme dve 🤣🤭.
Fuuuha, tebe ide o like? Tak to mne absolutne nie.
Inak typujem, ze v reale si utiahnuta putka, ktoru chlap poriadne nepretiahne, ako je rok dlhy. A tu sa ides chvastat 😂😂😂

Povinný sex minimálne hodinu -dve...🤣😂🤣To mi už je recept na chudnutie