Chudnutie sexom
Zadané ženy, najoptimalnejsie ako schudnúť je každý večer povinný sex minimálne hodinu-dve. Okrem toho, že je to iný druh športu, prináša to aj veľa zážitkov.
Kašlite na kalorické tabuľky, diéty. Mne sa to podarilo, po 3 deťoch, pred prvým dieťaťom som mala 173cm, 62kg, po druhom 69kg a po treťom sme sa pustili naplno do toho a mám 55 kg po polroku. Do toho!❤️
@heidi4 bingo 🤭🤣🤣, totálny uplný ,,absták "🤣
@zuzanazu85 alebo aj uplny troll. Alebo zakomplexovana osoba kompenzujuca si svoje komplexy a potrebu citit sa dolezito, zaujimavo, inovacne 😂😂😂😂👏👏👏👏👏
Alebo prazdninujuce decko, to zas bude zabava 2 mesiace 🙄🙄🙄🙄🙄
Prispôsobila som moje vyjadrovanie tejto diskusii, pozri sa úplne hore - tam nájdeš odpoveď (našepkám: si to TY)
@viestta 🤣😈🤣,rano sa zobudim s Jokerovym úsmevom. Baby vám šibe,ja plačem 😭🤣😈
Iste, zaujala. Takú kravinu som dávno nečítala. Ja viem oceniť kvalitu, a toto ma naozaj mimoriadnu stavu. Čakám, kam až s tými dristami dôjdeš.
Nedavno - malinko par dni dozadu bol na nete velmi prinosny a vysoko informativny clanok, ako nejaka "influencerka" (chap neznama nikto) chudne sexom a propaguje to, odporuca aj ostatnym. Mozno nejaky pubos sa toho chytil a teraz tu len trolluje. Ale dala by som ruku do ohna (za tu dobu na MK som videla uz aj nemozne ukazy) aj za to, ze takato zakomplexovana zenska naozaj existuje a prisla si sem mastit ego na vymyslenom pribehu, na mile vzdialenej od reality, takych tu bolo uz, ze jo. 🙂 Neni prva ani posledna. No klame len seba, ostatnych len bavi. 🙂 Ale ja jej to doprajem a najma tych 5 min slavy. 😂🍻
Anonym - su zufala. A uz to nie je ani vtipne.
Ved o sietach som nepovedala ani makke n, si domyslas. Bol to clanok v hlavnych spravach 😂😂😂😂😂👏👏👏👏👏 velmi cenny pre spolocnost. Tema dna dnesnej doby. Kam sme to dojeli, velebnosti...
Máš úplnú pravdu. Prečo by som mala komentovať to co ma nebaví a nezaujíma? Ma tato tvoja úvaha nejakú logiku, ktorá mne nedochádza.
A najma, nikto tu na teba neutoci. My ti vsetky doprajeme. (Bodaj by to bola pravda. 😂😂😂)
Ty trollujes nas, my trollujeme teba. 🙂 Nic viac, nic menej. Jednoducha rovnica. Fifty fifty.
Kks každý deň aspoň dve hodiny čistého sexu.. Ty musíš mat riadne vydratu buchtu 🤦🏼♀️😂
Och tie rozprávky 🤣🤣🙏
Trd smutné,po tejto diskusii asi najveselšie a dlho sa tu tak nezasmiala 🤗😄. Dakujem ti za chudnutie smiechom,ty chudni sko chceš 😁🤣
Myslím si, že je najvyšší čas začať prípravy. Pekne spodnú ofinku vycesat, vyvonat, namazat. Máš už len pol hodky do zahajovacieho ceremoniálu, tak aby si bola nachystané. Ako hudobný doprovod odporúčam
https://www.youtube.com/watch?v=W4egZF1XeBg@viestta nemáš chybu cica 🤣😭🤭👍
@zuzanazu85 presne, dlho som sa tak nezasmiala na vymyslenej teme 😂😂 dobry troll
Mna z toho zaujala cast, ze mat sex hodinu - dve? To akoze hodinu do teba busi? Ked opreta o stenu? Ma dobru vydrz chlapec. Kolko vazi a meria on?
@senta_sofia čudo, že z toho dievčina ešte nemá kŕčové zily
Milý anonym, myslím ze každá normálna, zdravá a logicky uvažujúca žena ktorá pozná fungovanie ženského tela vie ze co tu píšeš sú kraviny. Je nereálne pre ženu aby do nej muž každý deň 2 hodiny nakladal. Garantujem ti ze po týždni by si si nesadla a chodila ako keby si mala loptu medzi kolenami.
Ale v pohode, kľudne nás poucuj ďalej 😉

A čo sa nevenuješ mužovi? Či už si zistila, že tvoj IMAGINÁRNY FERKO je vlastne z plastu a nemá sa ako sám dostaviť k tvojej fuňi?