Chudnutie so smoothies
Dievčatá hľadám nejaký miernejší detox. Kedže mám nový mixérik a odšťavovač myslím že by som do toho mohla zapojiť aj to. Raňajky smoothies alebo koktejl obed zeleninka a bielkoviny a večera tiež koktejl alebo polievočka bez tuku. Na nejaké dva týždne. Myslíte že by mohlo ísť niečo aj dolu? Stravujem sa zdravo aj chudnem pomaličky ale takéto ,,jarné ,, naštartovanie by mi padlo vhod plus nejaké to kilečko dolu 🙂 Na taký detox piť len čisté šťavy si netrúfam 🙂 Máte nejaké skúsenosti? Dakujem za každú radu.
najlepsie smoothies ake som kedy pila je rozmixovat ananas cely do toho dva velke banany, skorica, kokos mlety a voda mnam
@bandura ako si na tom s váhou? ide dolu?
@gabinka279 zatial mam 79 za dva dni z 80,4
@gabinka279 a ty?
@bandura ja len špekulujem jedna diéta druhá diéta 😀 ale už som skončila s diétami lebo takto to nikam nedotiahnem ☹ od dnes sa stravujem podla teba a uvidíme za dva týždne 🙂 kolko si zhodila týmto celkovo a za aký čas.?
@gabinka279 myslis so smothies? so smotihes som dala dole za 21dni 10 kil ak nepocitam plus 3kila na zaciatku co som sa odvodnila
@gabinka279 ale osvedcilo sa mi ak ti mozem poradit ze ak si dam ranajky vydatne a to ovsene vlocky s orechami susenym ovocim alebo len jablkom ci banánom tak niesom tak skoro hladna ale az o 4hodky sa ozve zaludok
@bandura ovsené vločky sú super viem 🙂 ale ja niesom dáko že hladná ale pažravá ... ja by som si dala radšej obed normálny a ráno a večer smoothies. ale ty neješ vobec tuhú stravu či? Ja nevydržím iba na tom celý deň ...
michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
Zdravím dámy, vidím, že sú tu len staré príspevky...Od dnes som sa dala aj ja na detox pomocou smoothies, nenájde sa tu ešte niekto, čo by sa pridal do boja spolu so mnou??? 😅 😝 😅
Ahoj @jarmilla 🙂 teším sa, že sa niekto našiel 😉 Aj ja som dlho zvažovala kúpu mixéra, až som nakoniec prišla na to, že k dokonalému smoothie mi pomôže aj ručný ponorný mixér z tesca za 5,99 e... 😅
A ty si sa už dala na detox alebo to zatiaľ len zvažuješ? Rada si budem vymieňať kombinácie 🙂
Napr. dnes som mala- Raňajky: grécky jogurgt+lesné ovocie Obed: špenátové listy+kiwi+banán+voda Večera: uhorka+mäta+jablko+voda
Cauky baby, ja som skusala detox so zelenymi smoothies a pomohlo - neverila som, ale zlepsila sa mi plet, robili sa mi na brade take male vyrazky casto a zmizlo to. prestalo ma nafukovat takmer po kazdom jedle, takze asi to ma cosi do seba. Prve 2 dni som ale bola unavena, no vydrzala som 5 dni .. celkom ma to zacalo bavit mixovat si kazdy den aspon jedno 🙂
@janaff ultimatum od manzela??? to ti ako co povedal?
ako to tu čítam, celkom má to zaujalo. Ja som tiež už prešla všetkým...a najhoršie dopadlo posledné chudnutie s jojo efektom...aj Neera detox som držala, schudla som za 5 dní 5 kg ale do 14 dní to bolo späť. Idem skúsiť ten zelený detox...lebo váha neskutočne vysoká 89kg...a to som začala chudnutie z váhy 80kg...
zdravim chcem sa vas opytat ako dlho vydrzi smothie...napr mam ananas spravim si dnes ananasove s bananom..ako dlho to mozem skladovat v chladnicke viem ze sa to ma hned pit ale rano nestiham robit takze vecer spravim rano doobedu vypijem vydrzi tak alebo nie?
@nikusik0107 Ahoj neviem ale mne ananás vždy vysadol hore najlepšie hned
Ahojte mate niektora vyskusanu 10dnovu detox kuru so zelenym smoothies?ak ano poprosim recepty a kolko ste schudli?
Halo halooo,už to tu nefunguje??? 😀
Ahojte, ale funguje🙂 Kvalitné smoothie prísady aj hotové raw nápoje ponúka stránka www.naturazdravie.sk
Ako si spravne mixovat smoothie. Co s cim.

@bandura možno nie, ja keď som mala zápal močových ciest, tak mi dala antibiotiká, čo tiež nie je výhra, ale mala som ich po pätnástich rokoch, takže som to neriešila. Držím palce.