Chudnutie so speediet - skúsenosti
Rozhodla som sa postupne pridávať moje skúsenosti s chudnutím. 16 rokov pri liečbe na bolesť chrbtice dostávam okrem iných liekov aj obstreky s kortikoidmi. Verím tomu, že veľa žien vie, čo dokáže urobiť s hmotnosťou taká liečba... aj keď som sa akokoľvek snažila udržať ten vlčí hlad, ktorý spôsobujú kortikoidy, nedarilo sa mi.... hormóny sa zbláznili, tukové bunky sa zväčšovali, akoby mal prísť hladomor.😲😲 Dostala som sa na váhu viac než 100kg. Keď som musela ísť na operáciu, "musela" som schudnúť, lebo by ma neoperovali...mala som mesiac do operácie. Kamarátka mi poradila Speediet. Za ten mesiac som schudla 12,5 kg. Po operácii som schudla ešte ďalších 12,5 kg.
Váhu som si udržala až do minulého roka, kým som opäť nepristúpila na liečbu s kortikoidmi.😢
Dnes mám 105 kg a čaká ma ďalšia operácia.... Lekár sa so mnou baví ako s debilom (pritom mám zdravotné vzdelanie) a vie, že som bola liečená kortikoidmi.... sama viem, že keď budem vážiť menej, rekonvalescencia bude úspešnejšia...
Dnes mi prišiel balíček Speediet a od zajtra začínam...
@janamai inými slovami si tu robíš reklamu
Na to že máš zdravotné vzdelanie,si riadne mimo
Už mám týždeň diéty za sebou a 5 kg menej. Jem 5 krát denne, nie som vôbec hladná, jeden krát som vynechala večernú polievku. Aby som chudla, je potrebné dodržať všetky jedlá, preto aj keď nemám chuť na jedenie snažím sa jesť všetko. Jedlá sú sladké a slané, striedajú sa, preto ma nelákajú sladkosti.🍰😁 Pijem vodu, minerálky, nesladený čaj aj nesladenú kávu bez mlieka, ale to som pila aj predtým, tak mi pitie tekutín nerobí problém. V prvej fáze je prísny zákaz športovania, po konzultácii som bola jeden deň na turistike a cvičím spinalne cviky na chrbticu....

@janamai veľa štastia. Je to asi podobný program francúzskemu prodietixu. Tiež som s nim krásne a veľmi rýchlo schudla. Potom otehotnela a rok od pôrodu sa dostávam do formy. Ako? Vyváženou stravou 5x/deň. Nepríde mi prášková strava ideálnym riešením. Ale úplne chápem, zúfalí ľudia robia zúfalé činy. 😔